Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ronald Bernard, bancherul olandez care a DEMASCAT industria financiară ILLUMINATI, a fost găsit MORT în Florida

Bernard, în vârstă de 61 de ani este cel cel care a făcut cele mai şocante dezvăluiri despre Illuminaţi.

Căutarea a fost declanşată după ce  Bernard a fost apelat  de mai multe ori şi a spus că viața lui este în pericol, dar el a continuat să se miște în ciuda faptului că i s-a spus să rămână pe loc pentur a fi mai uşor de găsit.

“La ora 20:24, elicopterul din Polk County l-a reperat Bernard, care se afla cu fața în jos în apă de mică adâncime, la aproximativ 300 de metri distanță de ultima locație cunoscută a telefonului mobil și la 1.8 mile de la intrarea pe traseu din Sun ‘n Lake Boulevard și Balboa Boulevard”.

Pentru cine nu ştie, Ronald Bernard a făcut dezvăluiri despre practicile oculte și folosirea copiilor în rândul elitelor din industria bancară, descriind experiențele sale într-un interviu televizat care a devenit viral la începutul acestui an. Împărtășind detalii explicite despre modul în care Iluminații folosesc sacrificiul pentru a-și testa și șantaja membrii, el a spus că i s-a cerut să sacrifice un copil la o petrecere. „Am fost avertizat când am intrat în asta – nu face asta decât dacă îți poți pune conștiința 100% în congelator. Am luat-o ca pe o glumă o vreme, dar nu era deloc o glumă. „Am fost format pentru a deveni un psihopat și am eșuat.” scrieortodoxinfo.ro“[1][2]

SURSE


  1. http://evz.ro/ronald-bernard-bancherul.html
  2. http://ortodoxinfo.ro/2017/08/28/bancherul-olandez-ronald-bernard-facut-dezvaluiri-socante-despre-illuminati-la-inceputul-acestui-sacrificii-de-copii-practici-oculte-colapsul-economiilor-nationale-falimentarea-companiilor/
  3. Foto: stopmensonges.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...