Ronald Reagan, discurs în fața ONU despre „amenințarea extraterestră”, 21 septembrie 1987: „Nu există deja o forță extraterestră printre noi?”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ronald Reagan a fost cel de-al 40-lea presedinte al SUA. Este singurul presedinte al SUA si singurul din lume, care de la tribuna ONU, la data de 21 septembrie 1987, a tinut un discurs memorabil cu privire la „amenintarea extraterestra”.

De asemenea, Ronald Reagan este cel care a lansat programul militar „Initiativa de Aparare Strategica” (SDI – „Strategic Defense Intiative”), care se mai numea si „Razboiul Stelelor” (n.tr. „Star Wars”), la data de 23 martie 1983. Oficial, acest program militar avea rolul de a crea un scut impenetrabil, care sa protejeze teritoriul Statelor Unite ale Americii de orice fel de amenintare (ex. venita din partea Uniunii Sovietice sau extraterestra).


Dincolo de perioada „Razboiului Rece”, in paralel, Administratia Reagan, ca de altfel si celelalte, se aratau ingrijorate cu privire la aparitiile tot mai dese ale OZN-urilor. „Era OZN”, asa cum este ea cunoscuta in literatura de specialitate, a inceput in anul 1947, dupa celebrul „Eveniment Roswell”.

In realitate, nu toate acele OZN-uri erau pilotate de catre extraterestri, unele erau farfurii zburatoare naziste (Haunebu si Vril), iar altele veneau din Centrul Pamantului, din Agartha, activitatea intetindu-se mai ales dupa ce au fost lansate celor doua bombe atomice asupra oraselor japoneze, Hiroshima si Nagasaki. Probabil ca, atat extraterestrii, cat si cei din interioriul Pamantului, au considerat ca am luat-o razna si ne vom autodistruge, iar pe langa noi si pe ei.


Ronald Reagan, discurs în fața ONU, 21 septembrie 1987, despre „amenințarea extraterestră”:

„Poate ca avem nevoie sa ne confruntam cu o amenintare exterioara universala… Cateodata ma gandesc cat de iute diferentele noastre din toata lumea ar disparea, daca ne-am confrunta cu o amenintare extraterestra din afara lumii acesteia. Si totusi, va intreb: Nu exista deja o forta extraterestra printre noi? Ce poate fi mai extraterestru fata de aspiratiile universale ale popoarelor noastre decat razboiul?”[1]

ronald_reagan_ufo-aliens

De ce ar dori globalistii sa sperie omenirea cu asa-zisa „amenintare extraterestra”? Ce au de castigat din asta? Din discursul lui Ronald Reagan se observa ca, practic, ei vor ca oamenii sa fie terifiati de o asa-zisa „invazie extraterestra” si sa accepte o Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial, care, nu-i asa, „ne va proteja de o invazie extraterestra”. Acest plan s-a ascuns de la bun inceput in discursul presedintelui Ronald Reagan.

Video

SURSE

  1. http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/exopolitics_reagan03.htm
  2. Foto: ancient-code.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...