Ronald Reagan, Gorbaciov, invazia extraterestră și Noua Ordine Mondială

Distribuie!by “Fostul presedinte american Ronald Reagan credea ca extraterestrii vor cuceri Pamantul, astfel ca l-a uimit pe omologul sau sovietic, Mihail Gorbaciov, prin rugamintea de a ajuta la respingerea unei invazii venite din alte lumi. Dezvaluirea este facuta intr-o carte scrisa de dr. David Clarke, care sustine ca fostul lider […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul presedinte american Ronald Reagan credea ca extraterestrii vor cuceri Pamantul, astfel ca l-a uimit pe omologul sau sovietic, Mihail Gorbaciov, prin rugamintea de a ajuta la respingerea unei invazii venite din alte lumi.

Dezvaluirea este facuta intr-o carte scrisa de dr. David Clarke, care sustine ca fostul lider republican de la Casa Alba l-a surprins pe Gorbaciov caruia i-a spus ca este sigur ca cele doua puteri vor coopera daca Pamantul ar fi fost amenintat de o invazie extraterestra, scrie Daily Express.


“Luat prin surprindere, liderul URSS a schimbat politicos subiectul”, sustine autorul cartii.

Atentionarea s-ar fi produs in timpul unui summit, spre oroarea consilierilor sai si amuzamentul liderului sovietic, mai sustine sursa citata.


Evenimentul a avut loc la Geneva, in anul 1985, potrivit cartii “Cum au cucerit OZN-urile lumea”, care urmeaza sa fie publicata luna viitoare.

Printre apropiatii lui Reagan care au fost socati de cuvintele fostului presedinte american a fost si adjunctul consilierului privind securitatea nationala, Colin Powell, cu atat mai mult cu cat liderul de la Casa Alba a repetat povestea in fata unor elevi ai unui liceu din Maryland, dupa ce s-a intors in Statele Unite ale Americii.

ronald_reagan_ufo-aliens

In plus, Colin Powell a parcurs discursurile presedintelui, eliminand “referintele interplanetare” pana in ultimele luni ale celui de-al doilea mandat al lui Ronald Reagan.”[1]

Ronald Reagan a afirmat ca in cazul unei invazii extraterestre, oamenii trebuie sa se alieze. De fapt, chiar Proiectul “Razboiul Stelelor – Initiativa de Aparare Strategica” era folosit sub acest pretext al “invaziei extraterestre”. In realitate, Ronald Reagan ca si omologul sau Gorbaciov doreau ca sub pretextul acestei idei sa se induca panica in randul oamenilor pentru ca acestia sa acceapta o Noua Ordine Mondiala.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/ronald-reagan-i-a-cerut-ajutorul-lui-gorbaciov-in-cazul-unei-invazii-extraterestre-1359225
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro