Ronald Reagan i-a cerut ajutorul lui Gorbaciov, în cazul unei invazii extraterestre

Distribuie!

„Fostul presedinte american Ronald Reagan credea ca extraterestrii vor cuceri Pamantul, astfel ca l-a uimit pe omologul sau sovietic, Mihail Gorbaciov, prin rugamintea de a ajuta la respingerea unei invazii venite din alte lumi.

Dezvaluirea este facuta intr-o carte scrisa de dr. David Clarke, care sustine ca fostul lider republican de la Casa Alba l-a surprins pe Gorbaciov caruia i-a spus ca este sigur ca cele doua puteri vor coopera daca Pamantul ar fi fost amenintat de o invazie extraterestra, scrie Daily Express.

 „Luat prin surprindere, liderul URSS a schimbat politicos subiectul”, sustine autorul cartii.

Atentionarea s-ar fi produs in timpul unui summit, spre oroarea consilierilor sai si amuzamentul liderului sovietic, mai sustine sursa citata.


Evenimentul a avut loc la Geneva, in anul 1985, potrivit cartii „Cum au cucerit OZN-urile lumea”, care urmeaza sa fie publicata luna viitoare.

Printre apropiatii lui Reagan care au fost socati de cuvintele fostului presedinte american a fost si adjunctul consilierului privind securitatea nationala, Colin Powell, cu atat mai mult cu cat liderul de la Casa Alba a repetat povestea in fata unor elevi ai unui liceu din Maryland, dupa ce s-a intors in Statele Unite ale Americii.


In plus, Colin Powell a parcurs discursurile presedintelui, eliminand „referintele interplanetare” pana in ultimele luni ale celui de-al doilea mandat al lui Ronald Reagan.”[1][2]

ronald_reagan_ufo-aliens

Cea mai faimoasa declaratie a sa a ramas cea de la tribuna ONU, la data de 21 septembrie 1987, atunci cand acesta vorbea despre „amenintarea extraterestra”. Ca si terorismul, Iluminatii creaza tot felul de false amenintari, pe care tot ei le finanteaza, cu scopul de a speria oameni intr-atat de mult, incat acestia vor fi convinsi sa renunte la libertatile lor, libertati pe care vor accepta sa le cedeze Iluminatilor.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/international/america/ronald-reagan-i-a-cerut-ajutorul-lui-gorbaciov-in-cazul-unei-invazii-extraterestre-1359225
  2. http://www.express.co.uk/news/weird/571434/Reagan-asked-Soviets-defeat-alien-invasion
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...