Roswell și Dalnegorsk, două cazuri extraterestre identice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„ROSWELL ȘI DALNEGORSK, DOUĂ CAZURI EXTRATERESTRE IDENTICE

Cu toate că opinia publică din SUA a cerut cu insistență desecretizarea documentelor privind incidentul de la Roswell, autoritățile americane nu au dat curs acestor demersuri și chiar au eludat legea cu privire la obligativitatea desecretizării documentelor după un anumit număr de ani.


Cu toate acestea, informații cu privire la ceea ce s-a petrecut la Roswell au parvenit de la diverși oameni de știință care au investigat independent incidentul. Unul dintre aceștia a fost Wilhelm Reich, un apropiat al lui Freud. În una din cărțile sale, el vorbește despre o călătorie pe care a efectuat-o în Roswell, SUA., unde a efectuat mai multe studii, stabilind că există un dezechilibru ciudat de energii, la opt ani de la celebrul accident.

Au urmat mărturisirile pe care le-a făcut Oliver Henderson, pilotul care a zburat deasupra zonei de lângă Roswell, unde s-a prăbușit OZN-ul. El a avut misiunea de a proteja zona de un eventual atac extraterestru. Autoritățile erau în stare de alertă și nu excludeau posibilitatea unui atac. Calvin Cox, fost ofițer al armatei americane a făcut declarații despre acest caz, în anul 1980. El a fost însărcinat să păzească hangarul în care a fost transportată epava OZN-ului.


Cox a declarat că OZN-ul avea o lungime de 18 metri și era acoperit cu un fel de metal strălucitor. El a confirmat faptul că pilotul Oliver Henderson a avut ca misiune asigurarea securității spațiului aerian de la Roswell. La scurt timp după ce epava a fost transportată în hangar, locul a fost împânzit de agenți CIA și FBI care au restricționat accesul în hangar.

Agenții aveau ordin să tragă în toți cei care încercau să se apropie de hangar. Au fost recuperați trei extratereștri, unul fiind în viață, însă în stare gravă. Oxigenul care i-a fost administrat nu a avut niciun efect, așa că, s-a hotărât să fie utilizată un fel de capsulă, special construită. La scurt timp, cel de al treilea extraterestru a murit. Armata a adus trei sicrie de mici dimensiuni. Avionul pilotat de Oliver Henderson a transportat cadavrele la Fort Worth, o bază militară.

La hangarul unde a fost depozitată epava au sosit câțiva dintre cei mai renumiți cercetători ai vremii. Studierea epavei a început cu încercarea de a descifra hieroglifele inscripționate pe OZN., încercare care s-a dovedit un eșec. Toate persoanele care au fost implicate în recuperarea epavei și a celor trei cadavre au fost obligate să semneze documente prin care se angajau să păstreze tăcerea. Roswell a fost considerat secret de stat. Cei care nu respectau acest angajament riscau consecințele legii marțiale.

Cazul Roswell s-a repetat în mod identic în anul 1986, la Dalnegorsk, URSS. În 29 ianuarie, locuitorii din Dalnegorsk au observat o sferă puternic luminată care s-a prăbușit pe o colină din apropiere. Obiectul avea o viteză de 15 km/h și zbura haotic, se ridica, cobora, zbura în zig zag. După ce s-a prăbușit, epava a ars timp de o oră.

Pentru că accesul în zona accidentului era dificil, armata a ajuns la epavă a doua zi. Pe lângă epavă, de la locul accidentului au fost recuperat niște sfere care aveau în compoziție aur, fier, magneziu, aluminiu.

Zona a fost evitată de animale și insecte timp de trei ani, nivelul de radioactivitate fiind ridicat. După accident, 13 obiecte luminoase, cu formă sferică, au survolat zona la o altitudine cuprinsă între 150 metri și 800 de metri.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/roswell-si-dalnegorsk-doua-cazuri-extraterestre-identice
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...