RT și Sputnik cenzurate de Google în numele “democrației” SUA și UE. Rusia a reacționat și avertizează că ar putea interzice difuzarea de publicitate de către Google pe teritoriul său

by “Interzicere Sputnik, Russia Today. Rusia amenință Google Rusia ar putea interzice difuzarea de publicitate de către Google pe teritoriul său în cazul în care motorul de căutare va reduce distribuirea de știri din mass-media ruse precum postul de televiziune internațional Russia Today (RT) și agenția Sputnik, a avertizat marți […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Interzicere Sputnik, Russia Today. Rusia amenință Google

Rusia ar putea interzice difuzarea de publicitate de către Google pe teritoriul său în cazul în care motorul de căutare va reduce distribuirea de știri din mass-media ruse precum postul de televiziune internațional Russia Today (RT) și agenția Sputnik, a avertizat marți vicepreședintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus).

‘Suntem, de asemenea, îngrijorați de un anumit conținut periculos pentru cetățenii Rusiei. Și dacă nu vom putea (să convenim cu Google) să prevenim aceasta, atunci vom interzice publicitatea sa prin intermediul unei legi’, a declarat Tolstoi despre un răspuns posibil la inițiativa Google, în cadrul unui forum al tineretului la Moscova.

Eric Schmidt, președintele Alphabet Inc., companie a cărui subsidiară este Google, a declarat că această companie americană intenționează să dezvolte un algoritm care va diminua rezultatele de căutare ale Sputnik și RT, considerate în SUA ca instrumente de propagandă ale Kremlinului.

‘Aceasta va elimina rezultatele de căutare a tuturor legăturilor către aceste medii (…), ceea ce va reduce de zeci de ori vizualizarea site-urilor’ media ruse, a denunțat vicepreședintele Comisiei pentru tehnologii informaționale din Dumă, Andrei Svințov.

La rândul său, Aleksei Tolstoi a declarat că Google câștigă 34 de miliarde dolari pe an în Rusia. ‘Este posibil să nu fie o sumă importantă pentru Google, dar când vine vorba de bani, colegii noștri își schimbă rapid prioritățile’, a spus el.

Săptămâna trecută, postul de televiziune RT din SUA au trebuit să se înregistreze ca ‘agent străin’ pentru a putea continua să opereze în această țară, măsură ce a fost denunțată de Moscova drept o lovitură la adresa libertății de exprimare.

Rusia a reacționat, adoptând o lege care îi permite să desemneze ca ‘agent străin’ orice organizație media străină care activează pe teritoriul său, relatează Agerpres.”[1]

Pozitia Rusiei in acest caz este una normala. Daca RT si Sputnik sunt cenzurate, atunci si Rusia are dreptul de a interzice publicitatea Google pe teritoriul sau. Acest caz este o dovada pentru cei care cred in asa-zisa “democratie” a SUA si UE. Astazi, SUA si UE sunt conduse de globalisti/neomarxisti.

SUA si UE sunt doua Noi Uniuni Sovietice. Conceptul “Fake News” a fost lansat de presa globalista a SUA si UE, dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale. Rusia a fost acuzata in mod mincinos de implicarea in alegerile prezidentiale, fara a se prezenta dovezi. Astazi, in cele doi Noi Uniuni Sovietice, SUA si UE, a spune adevarul inseamna “incorectitudine politica” si esti cenzurat.

SURSE


  1. https://www.dcnews.ro/interzicere-sputnik-russia-today-rusia-amenin-a-google_567165.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dictatura homosexuală, la putere în Spania. Toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea
Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
Rusia susține că are dovezi că Marea Britanie este implicată direct în atacul chimic din Siria
Cenzura pe Facebook și lupta cu fake news: Franța, în pragul unei dictaturi
Cenzura totală pe internet se apropie. ”Cenzorul cel Bun” – Ofensiva Google, Facebook și Twitter față de ”teoriile conspirației”
Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Cenzura globalistă: Facebook interzice naționalismul pe platformele sale
Facebook a șters zeci de mii de conturi în Marea Britanie sub pretextul "combaterii știrilor false"
Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro