Ruinele de la Shoria din sudul Siberiei (Rusia) – descoperirea unor ruine megalitice, unele lespezi avand peste 3.000 de tone ! Istoria oficiala nu poate explica modul de taiere si deplasare a lor ! Oficial, nu exista macara care sa poata ridica asemenea lespezi !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O descoperire formidabila a fost facuta, in Martie 2014, pe muntele Shoria, in sudul Siberiei din Rusia: ruine megalitice, dintre care unele lespezi depasesc greutatea de 3.000 tone ! Oficial, cea mai mare lespede cunoscuta, este cea din Baalbek, o localitate aflata la nord-est de Beirut, in Liban, trei blocuri masive din piatră, fiecare cântărind 800 de tone (!), au fost mutate cu cel puţin 600 de metri şi poziţionate vertical, la baza unui zid stâncos.

Povestea s-a petrecut cu câteva mii de ani înaintea erei noastre! Acolo, in apropierea Templului din Baalbek, se regaseste si o lespede gigantica de granit cu urmatoarele dimensiuni: 25 m inaltime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nu exista, cel putin oficial, vreo macara care sa poata ridica o asemenea greutate.


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/templul-de-la-baalbek-cel-mai-mare-templu-de-pe-planeta.

Lespedea de granit de la Baalbek, paleste acum in comparatie cu megalitii descoperiti pe muntele Shoria din sudul Siberiei (Rusia), caci unele lespezi depasesc 3.000 de tone, adica dublul lespedei din Baalbek.


megalitii-din-siberia pietrele-de-la-Shoria ruinele-din-siberia ruinele-megalitice-din-rusia-descoperite-recent- Ruinele-megalitice-recent-descoperite-in-Rusia-contrazic-istoria-oficiala

Mai multe aflam de pe pagina Mix de Cultura:

“O descoperire incredibila, facuta de curand în Rusia, ameninta sa zguduie teoriile conventionale despre istoria planetei ( din nou ) . Pe muntele Shoria în sudul Siberiei, cercetatorii au descoperit un zid masiv de pietre de granit. Unele dintre aceste pietre de granit gigantice sunt estimate sa cantareasca mai mult de 3.000 de tone, si dupa cum veti vedea, multe dintre ele au fost taiate “cu suprafete plane, unghiuri drepte si colturi ascutite”.

Nimic de o asemenea amploare nu a fost descoperit înainte. Cea mai mare piatra gasita la ruinele megalitice de la Baalbek, Liban, nu cantareste mai mult de 1.500 de tone. Intrebarea este: cum pe Terra, in epoca preistorica, a taiat cineva 3.000 de pietre de granit cantarind mii de tone, cu o precizie extrema, transportandu-le pe munte si aranjandu-le, cu o precizie milimetrica? Conform versiunii acceptata de istorie, ar fi imposibil pentru oamenii preistorici (asa- zisi “preistorici”) avand o tehnologie foarte limitata sa realizeze un astfel de lucru. Cu siguranta istoria ne va oferi noi surprize si va contrazice din ce in ce mai mult versiunea oficiala …

Ani de zile, istoricii si arheologii au fost uimiti de pietrele, incredibil de mari, gasite la Baalbek. Unele dintre aceste pietre din Rusia sunt, potrivit relatarilor, de doua ori mai masive. Inutil sa spunem ca o multime de oameni de stiinta sunt foarte incantati de aceasta descoperire.

Iata ce scrie ” Mysterious Univers”:

“Împatimitii de istorie alternativa vor gasi interesant ceea ce vom relata in randurile urmatoare.

Un vechi site “super-megalitic” a fost gasit în Muntii Siberieni. Recent descoperit în Gornaya Shoria (Muntele Shoria) în sudul Siberiei, acest site este format din blocuri imense de piatra, care pare a fi granit, cu suprafete plane, unghiuri drepte si colturi ascutite. Blocurile par a fi stivuite, aproape în maniera de zidarie ciclopic si sunt enorme!

Rusia nu este straina de situri antice megalitice, cum ar fi Arkaim (Stonehenge din Rusia), sau Manpupuner, pentru a numi doar doua. Descoperirea de la Shoria este unica deoarece, daca sunt facute de om, blocurile utilizate aici sunt, fara îndoiala, cele mai mari lucrate vreodata de mâna omului.”

Prima expeditie pentru a studia aceste pietre a fost în urma cu doar câteva luni. Înainte de aceasta expeditie, nu au existat fotografii cunoscute ale acestor pietre megalitice. Arheologul John Jensen este intrigat de aceste ruine antice si a scris pe blog-ul sau personal:

“Super megaliti s-au gasit si fotografiat pentru prima data de catre Georgy Sidorov la o expeditie recenta in Siberia de Sud. Nu exista masuratori exacte, inca. La scara descrisa de cercetatori, acesti megaliti sunt mult mai mari (de pana la 2 la 3 ori ) decât cei mai mari megaliti cunoscuti in lume. (Exemplu: “piatra femeii insarcinate” de la Baalbek, Liban, cantareste aproximativ 1.260 tone). Unii din acesti megaliti ar putea cântari cu usurinta de la 3.000 pâna la 4.000 de tone.”

Un alt lucru foarte neobisnuit la aceste pietre este ca deregleaza instrumentele de masurare ale arheologilor .Ceea ce urmeaza este un fragment dintr-o poveste a unei o surse de stiri ruse:

“Unele evenimente întâmplate în timpul expeditiei de toamna ar putea fi, probabil, numite mistice. Compasul geologilor s-a comportat foarte ciudat. Pentru un motiv necunoscut sagetile lor au fost abatute de megaliti.

Ce ar putea însemna acest fapt? Este cat se poate de clar ca au dat peste un fenomen inexplicabil al câmpului geomagnetic al Pamantului. Ar putea fi aceasta o ramasita a unei tehnologii antigravitationale vechi?”

Desigur, mult mai multe cercetari trebuie sa fie facute pe acest site. Nimeni nu stie cine a taiat aceste pietre sau cat de vechi sunt. Jensen considera ca acestea provin “din negura pre-istoriei”. Contructorii acestor pietre, metodele lor, scopul si semnificatia sunt pure speculatii. Ce stim cu siguranta este faptul ca asa-zisa noastra “preistorie” este mult mai bogata decat putem noi banui…

Aceste pietre vor ramâne un mister nerezolvat pentru un timp foarte lung. Este clar ca, în conformitate cu versiunea oficiala a istoriei, ele nu ar trebui sa fie acolo. Desigur ca nu sunt singurele…”[1]

SURSE

1. http://www.mixdecultura.ro/2014/06/ruinele-megalitice-recent-descoperite-in-rusia-contrazic-istoria-oficiala/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...