Rusia: “200.000 de tone de petrol pe zi, transportat de ISIS la rafinariile din Turcia”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficialitățile rusești au făcut publice hărți și imagini din satelit care dovedesc traficul de petrol al Statului Islamic către Turcia.

Potrivit ministrului apărării rus, în prezent se tranzitează peste 200,000 de tone de petrol din Siria și Irak către Turcia pe zi, cu ajutorul a 8500 de camioane. Cele două rute de trafic sunt înspre porturile turcești de la Marea Mediterană și în est, către rafinăria Batman. Miile de cisterne cu petrol trec granița cu Turcia fără să fie verificate.


media-144906771076726900 media-144906771047159300

Continuă scandalul monstru dintre Rusia şi Turcia. Oficialii de la Moscova îi acuză pe turci de fapte grave. Cei din Ministerul rus al Apărării au declarat că au proba faptului că Turcia este principalul consumator de petrol al Statului Islamic (SI) şi că preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi familia sa sunt implicaţi în afaceri cu gruparea jihadistă. Rușii au publicat imagini și dovezi concrete cu acuzațiile lor, distrugând apărarea Turciei, iar lumea e pe gânduri cu privire la sinceritatea turcilor.

Oficiali au evocat – la un eveniment, la Moscova – imagerie satelitară în care, afirmă ei, apar camioane-cisternă care se îndreaptă dinspre un teritoriu aflat sub controlul SI către Turcia.


Ei mai afirmă că cunosc trei rute prin care petrolul este introdus pe teritoriul turc. Ministerul a adăugat că va continua să lanseze atacuri aeriene asupra infrastructurii petroliere controlate de către SI în Siria, în cadrul campaniei de bombardamente, anunţă mediafax.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2015/12/200000-tone-de-petrol-pe-zi-transportat-de-statul-islamic-la-rafinariile-din-turcia.html
  2. http://yno.ro/rusii-au-publicat-imagini-si-dovezi-concrete-despre-turcia-omenirea-pusa-pe-ganduri-video/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Fiecare dintre fenomenele cele mai remarcabile ale conştiinţei şi spiritului ar trebui să fie legate de domenii extra-ştiinţifice, cum ar fi cele ale psihologiei, misticismului şi spiritualităţii. Întregul Univers există, de fapt, printr-o inefabilă armonie

Misterele ADN-ului uman

Comisia Europeană cere României să intensifice ritmul primirii refugiaților conform cotelor obligatorii

GALERIE FOTO Autoritatea religioasă din Turcia a dezvăluit proiectul Marii Moschei ce se va construi în București

Saddam Hussein – 10 ani de la condamnarea la moarte! SUA și Marea Britanie au adus haosul și terorismul în Orientul Mijlociu!

Închide