Rusia: „200.000 de tone de petrol pe zi, transportat de ISIS la rafinariile din Turcia”

Distribuie!

Oficialitățile rusești au făcut publice hărți și imagini din satelit care dovedesc traficul de petrol al Statului Islamic către Turcia.

Potrivit ministrului apărării rus, în prezent se tranzitează peste 200,000 de tone de petrol din Siria și Irak către Turcia pe zi, cu ajutorul a 8500 de camioane. Cele două rute de trafic sunt înspre porturile turcești de la Marea Mediterană și în est, către rafinăria Batman. Miile de cisterne cu petrol trec granița cu Turcia fără să fie verificate.


media-144906771076726900 media-144906771047159300

Continuă scandalul monstru dintre Rusia şi Turcia. Oficialii de la Moscova îi acuză pe turci de fapte grave. Cei din Ministerul rus al Apărării au declarat că au proba faptului că Turcia este principalul consumator de petrol al Statului Islamic (SI) şi că preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi familia sa sunt implicaţi în afaceri cu gruparea jihadistă. Rușii au publicat imagini și dovezi concrete cu acuzațiile lor, distrugând apărarea Turciei, iar lumea e pe gânduri cu privire la sinceritatea turcilor.

Oficiali au evocat – la un eveniment, la Moscova – imagerie satelitară în care, afirmă ei, apar camioane-cisternă care se îndreaptă dinspre un teritoriu aflat sub controlul SI către Turcia.


Ei mai afirmă că cunosc trei rute prin care petrolul este introdus pe teritoriul turc. Ministerul a adăugat că va continua să lanseze atacuri aeriene asupra infrastructurii petroliere controlate de către SI în Siria, în cadrul campaniei de bombardamente, anunţă mediafax.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2015/12/200000-tone-de-petrol-pe-zi-transportat-de-statul-islamic-la-rafinariile-din-turcia.html
  2. http://yno.ro/rusii-au-publicat-imagini-si-dovezi-concrete-despre-turcia-omenirea-pusa-pe-ganduri-video/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!
Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
SUA l-au ucis pe generalul iranian, Qassem Soleimani, susținând că acesta a organizat atacul împotriva ambasadei SUA din Irak și că a plănuit atacuri împotriva americanilor, fără a prezenta dovezi. De-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de minciuni pentru a ataca diverse țări
În 1999, SUA-NATO au folosit 15 tone de uraniu sărăcit împotriva Iugoslaviei
Populația SUA nu are încredere în mediile de informare americane
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
SUA – țara unui singur partid, al afacerilor de tot felul și al marilor corporații
Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Istoricul Jean Sevillia despre terorismul intelectual, negarea identității creștine a Europei și impunerea „căsătoriilor” între persoane de același sex
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității
Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...