Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul

Distribuie!by “Rusia afară, Arabia Saudită înăuntru. Știrea conform căreia Rusia a pierdut locul din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a trecut neobservată. Votul s-a dat la finele lunii octombrie, când Federația Rusă nu a mai obținut numărul de voturi necesare pentru reînnoirea mandatului din cadrul UNHRC (Consiliul pentru Drepturile Omului […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Rusia afară, Arabia Saudită înăuntru. Știrea conform căreia Rusia a pierdut locul din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a trecut neobservată. Votul s-a dat la finele lunii octombrie, când Federația Rusă nu a mai obținut numărul de voturi necesare pentru reînnoirea mandatului din cadrul UNHRC (Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite).

Cu doar 112 voturi pentru, deși avea nevoie de 114 , Federația Rusă a fost pusă pe liber, locul său fiind preluat de Croația. În schimb, Arabia Saudită, monarhie absolutistă islamistă (wahabită), în care încălcarea drepturilor omului este la ordinea zilei, și-a păstrat scaunul pentru încă trei ani.


Rusia poate fi considerată pe bună dreptate un stat autoritar, în care au loc frecvente încălcări ale drepturilor omului. Dar acțiunile statului rus nu pot fi comparate cu ceea ce se întâmplă în monarhia saudită, unde în continuare se aplică sharia, “necerdincioșii și femeile adultere fiind ținta celor mai cumplite pedepse corporale.
Arabia Saudită este, de asemenea, susținătoarea fundamentalismului islamic care a pus stăpânire în ultimii doi ani pe Irak și Siria. Saudiții sunt cei care au comis nenumărate agresiuni militare împotriva Yemenului și la fel de multe execuții.
Nu mai contează nici faptul că abia în 2011 femeile au primit dreptul de a vota și de a candida la alegerile municipale. Tot în 2011 o femeie a fost însă condamnată la mai multe lovituri de bici pentru că a condus o mașină.
Un alt caz ce a ajuns să fie cunoscut la nivel internațional a fost cel din 2013, al unui tânăr de 17 ani, arestat pentru că a luat parte la un protest antiguvernamental din Arabia Saudită. El a fost condamnat la crucificare și decapitare.”[1]

saudi-arabia-leader-of-the-un-human-rights-council-executions

Rusia nu se compara nici cu “lumea libera si civilizata” (SUA-UE) si mai ales nu se va compara niciodata cu Arabia Saudita. Rusia pune accent pe valorile nationale (istorie, cultura si religie). Rusia nu permite denigrarea si tentativele de distrugere a acestor valori, motiv pentru care, in mod gresit, este catalogata ca fiind “totalitara”. Rusia de astazi nu mai este totalitara.

Votarea in Consiliul pentru Drepturile Omului din cadrul ONU (creatia Iluminatilor) este o insulta la adresa tuturor celor care sustin drepturile omului. Un stat totalitar si terorist precum Arabia Saudita nu are ce cauta. Votarea Arabiei Saudite ne arata faptul ca “lumea libera si civilizata” (SUA-UE) sustin toate aceste abuzuri si istoria ne arata ca toti liderii totalitari au fost sustinuti de catre mesele rotunde anglo-americane, dupa cum spunea si Carrol.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Natiunile-Unite-in-deriva.-Rusia-a-pierdut-locul-din-Consiliul-ONU-pentru-Drepturile-Omului.-Dar-ramane-tara-in-care-au-loc-executii-medievale-inclusiv-crucificarea-137972
  2. Foto: latuffcartoons.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
Studiile de gen vor fi eliminate din universităţile ungare, a decis Viktor Orban
Martori sirieni ai falsificării atacului chimic povestesc la Haga ce s-a întâmplat în aceea zi
Chemtrails - o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora
NASA este acuzată că falsifică date cu privire la "Incălzirea Globală"
O nouă răscoală a ghetourilor din Franța. Cum a fost alungată poliția franceză din suburbiile musulmane?
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Donald Trump despre Barack Obama: "El este fondatorul Statului Islamic"
Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !
Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care "incitau la ură"
Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!
A fost descoperită o bază militară secretă construită de Hitler în zona arctică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro
Citește mai multe:
Reuniunea ultrasecretă Bilderberg 2019: Cine participă şi ce se va discuta?

Julian Assange, fondator Wikileaks: “SUA comit abuzuri ținând oameni în captivitate și corup România în cel mai grav mod!”

Lupta între două avioane Harrier și un OZN, dezvăluită de documente secrete

De ce a dat faliment social democrația în Europa? Liderii s-au îmbogățit, au trecut în tabăra globaliștilor și au uitat de cei care chiar muncesc

În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute

Închide