Rusia blochează prelungirea anchetei internaționale cu privire la atacurile chimice din Siria

by “Rusia s-a opus, joi, în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, rezoluției înaintate de SUA privind extinderea anchetei internaționale cu privire la atacurile cu arme chimice din Siria, folosindu-se de dreptul său de veto, relatează site-ul agenției de presă Reuters. Anterior, ONU și Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice au […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Rusia s-a opus, joi, în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, rezoluției înaintate de SUA privind extinderea anchetei internaționale cu privire la atacurile cu arme chimice din Siria, folosindu-se de dreptul său de veto, relatează site-ul agenției de presă Reuters.

Anterior, ONU și Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice au ajuns la concluzia că forțele conduse de Bashar al-Assad au folosit arme chimice împotriva civililor. Fostul mandat dat de către Consiliul de Securitate al ONU pentru anchetarea acestui act expiră la sfârșitul zilei de joi.
Pentru ca o rezulție să fie adoptată de Consiliul de Securitate al ONU este necesar votul a nouă membri ai acestui organism și ca niciunul dintre membrii permanenți să nu utilizeze dreptul de veto. În acest caz, Rusia, membru permanent al Consiliului de Securitate al ONU, s-a opus extinderii anchetei cu privire atacurile chimice din Siria, folosindu-se de dreptul de veto.
Cu câteva ore mai devreme, Donald Trump, președintele Statelor Unite, le-a cerut membrilor Consiliului de Securitate al ONU să susțină extinderea anchetei internaționale cu privire la atacurile chimice din Siria, argumentând că acest lucru l-ar opri pe Bashar al-Assad să mai folosească arme chimice asupra populației civile.”[1]

Acuzatiile SUA la adresa lui Bashar al-Assad sunt mincinoase. Sa nu uitam ca SUA au mintit si despre Saddam Hussein ca “detine arme chimice, biologice si de distrugere in masa”. Organizatia terorista ISIS a fost creata in timpul Operatiunii “Primavara Araba” (2010 – 2011) cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Rusia-blocheaza-prelungirea-anchetei-internationale-cu-privire-la-atacurile-chimice-din-Siria-147534
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
Transa colectivă în care trăiesc oamenii
Kosovo ar putea aboli tribunalul special pentru crime de război
Politicianul care investiga cazul emailurilor lui Clinton s-a sinucis
24 martie 1999 - bombardarea Serbiei de către NATO! Premierul Vucici: "Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!"
Ştiaţi că în Franţa funcţionează acordul prezumat? Dacă nu specifici în nişte formulare că nu vrei aceasta, eşti din oficiu donator de organe
Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
"Drogul Adevarului": LSD, Mescalina si Marijuana
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Șeful echipei SEAL 4, cunoscută pentru așa-zisă "găsire și ucidere" a lui Osama Bin Laden, a fost „sinucis”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro