“Rusia cea rea” si propaganda Occidentala

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Propaganda Occidentală încearcă prin toate căile posibile să ne îndobitocească şi să ne creeze o falsă impresie a Rusiei, dar dacă avem mintea deschisă şi ştim din ce surse să ne documentăm, vom afla că nu Rusia doreşte război între popoarele din Europa, ci America cu aliaţii ei (NATO, UK, UE).

In prezent a devenit ceva “normal” ca zilnic sa fim “bombardati” cu mesaje de catre Mass Media Corporatista, care sa ne contureze imaginea “Rusiei cea rea”. Rusia i-a deranjat pe globalisti, asa cum n-a facut-o niciodata in istoria ei. Rusia era doar o sperietoare pe care “lumea libera si civilizata” le-o aratau “copiilor” care nu erau cuminti (diverselor state).


Rusia cea rea

Atunci cand se discuta despre Rusia, propaganda occidentala are in vedere prezentarea acelei Rusii controlate de catre comunismul evreiesc, comunism pe care tot aceeasi indivizi, care ne vorbesc despre “democratie”, l-au implementat.

Implicarea in blocarea partiala a loviturii de stat din Ucraina, din decembrie 2013, blocarea de la import a Organismelor Modificate Genetic, dar si lupta reala impotriva teroristilor ISIS (creati de catre SUA-UE), toate aceste actiuni au facut din Rusia “o problema globala”, dar dupa cum vedeti este o problema falsa, intrucat cei care vin sa ne dea lectii despre “demnitate”, “moralitate” si “libertate” sunt tot aceeasi indivizi care au contribuit la crearea diverselor conflicte in diverse regiuni ale globului pentru profit.


Daca facem o comparatie echilibrata, obiectiva, cu privire la bazele NATO din lume si cele ale Rusiei (?!) vom constata ca, bazele NATO au ajuns sa ocupe lumea. Romania este o tara frumoasa, doar ca din cauza politicienilor corupti, a ONG-urilor lui George Soros si a Mass Mediei Corporatiste, o astfel de tara devine in mod clar una de tip colonie.

Lipsa de actiune a cetatenilor, care accepta sa fie manipulati si indobitociti de catre toate entitatile numite mai sus, aflate in slujba globalistilor, a condus la starea jalnica in care am ajuns. Daca, dimpotriva, romanii ar ridica capul din pamant si ar protesta impotriva globalistilor si si-ar lua destinul in propriile maini, atunci nimeni nu ar mai putea sa ne conduca, caci numai noi am face-o.

Rusia împotriva Noii Ordini Mondiale

Scriem aici despre efectele globale și cele locale ale acestei dictaturi globale pe care o cunoaștem sub numele de Noua Ordine Mondială.

Cuvântul Ordine semnifică nici într-un caz ce suntem noi obișnuiți să înțelegem: un set de reguli de funcționare cu eficiență maximă a unui sistem.

NOUA ORDINE MONDIALĂ este o realitate de coșmar pe care o trăim de cel puțin 100 de ani cu efectele cunoscute.

Știm că mulți dintre cititori vin cu un bagaj de cunoștințe ce le permite înțelegerea acestui concept de DICTATURĂ GLOBALĂ.

Vrem să detaliem un pic, fiindcă în câteva pagini nu se poate condensa istorie, economie și finanțe, sociologie, artă militară, informații (intelligence) și să se contureze astfel întregul tablou.

În secolul XVIII Imperiul Britanic domina lumea.Planeta.Toate resursele migrau dinspre regiuni precum INDIA, CHINA, America de SUD, Africa către această structură piramidală unde se concentra întreaga bogăție planetară.

Ușurel, urmând un plan extrem de ingenios, o mică comunitate venită cu secole  în urmă din ASIA (să le zicem KHAZARI) se convertesc la religia mosaică și contaminează prima dată comunitățile de evrei existente în marile metropole europene.

Apoi reușesc prin metode ce exploatau defectele și slăbiciunile oamenilor ce alcătuiau aristocrația de atunci să ajungă la vârful piramidei ierarhice din Marea Britanie și restul civilizat al EUROPEI.

Imaginează un sistem excepțional de subjugare al economiilor naționale folosind BĂNCILE CENTRALE SAU NAȚIONALE.

Metoda este excepțional de inteligentă: prin corupție obțin de la guvernele țărilor dezvoltate DREPTUL ȘI MONOPOLUL de a tipări monedă.Având monopolul tipăririi monedei, indiferent că e liră sterlină, marcă germană sau franc francez OBȚIN CONTROLUL CELOR MAI DEZVOLTATE ȚĂRI CE ASTĂZI FORMEAZĂ OCCIDENTUL.

În tot acest timp, într-o țară de la RĂSĂRIT, un tânăr crescut și educat la curțile regale cele mai avansate din acel timp, se întoarce și formează cea mai mare națiune ca întindere de pe planetă.

PETRU I cel MARE a luat o mână de triburi slave primitive și după ce i-a pus la muncă și a aplicat toate părțile bune văzute în copilăria și tinerețea sa a CREAT UN IMPERIU.

Pe continentul american după ce probabil cea mai avansată rasă la nivel spiritual, rasa ROȘIE, a fost asasinată cu o cruzime ce merită atenția noastră în viitor, se formează un alt IMPERIU ce domină planeta până în zilele noastre.

Acest IMPERIU de la bun început a fost fondat, format și construit ca vehicul pentru atingerea scopului acelei ARISTOCRAȚII NEGRE de care vorbeam mai sus și care între timp primește dreptul de a tipări monedă folosită în economia unei țări de mărimea unui continent.

Acest Imperiu începe ușor, ușor să cucerească întreaga planetă. Problema este că la începutul secolului XX un alt imperiu nu numai că prospera dar punea în pericol toată munca și ”construcția” globalistă din ultimele 2 secole.

Așadar khazarii vorbitori de limbă rusă sunt chemați să ajute ”construcția” acestei NOI ORDINI MONDIALE. Se pune la punct revoluția bolșevică cu niște principii care erau ușor de strecurat în mințile majorității sărace rusești: fără proprietate deci fără boieri, chiaburi, cu munca la comun (în vechile comunități evreiești traiul și munca la COMUN au fost modelul pentru COMUNism).

Toate necesitățile financiare pentru o astfel de mișcare subversivă sunt asigurate integral de ramura familiei ROTHSCHILD de la LONDRA.Londra fiind și azi orașul cu cea mai mare comunitate de evrei din lume (din afara Israelului) semn că afacerile lor internaționale prosperă și azi.

Lovitura de stat din Rusia reușește și familia ROMANOV este executată până la ultimul copil.RUSIA intră într-o perioadă neagră a istoriei sale.PLANUL MERGEA BINE.

În paralel în GERMANIA este încurajat un schizofrenic de profesie zugrav și ulterior finanațat INTEGRAL de familia Rockefeller din USA pentru a contrapune două părti diferite ale LUMII VECHI VESTUL și ESTUL.

Se întâmplă două războaie mondiale.În acest timp poporul rus plătește cu zeci de milioane de vieți asasinate de slugile ARISTOCRAȚIEI NEGRE vorbitoare de limba rusă.

Înainte ca țarul ROMANOV să fie asasinat, serviciul său secret, cel mai performant la acel moment, reușește să facă publice PLANURILE OCULTE DE SCLAVIZARE A ÎNTREGII PLANETE.

Planuri care au fost urmate la milimetru până în ziua de astăzi.

După o confruntare globală când RUSIA găsește resurse să înceapă o ofensivă împotriva Germaniei, între timp nebunul a atacat și pe cei care i-au dat bani și de asta și-a tăiat craca singur de sub picioare altfel fiind un excelent instrument pentru atingerea planurilor oculte, Imperiul American a intrat în panică fiindu-i teamă că soldații ruși vor ajunge până la Mediterană și Atlantic și vor cuceri întreaga Europă.

Și-au înscenat PERL HARBOUR și au intrat în război într-un moment când și RUSIA și GERMANIA erau secătuite după efortul de război.

Începe o cursă îngrozitoare pentru ambele armate să ajungă la tehnologia nazistă.Naziștii germani urmaseră propria lor agendă și aveau bomba nucleară în curs de pregătire (Oppenheimer și ceilalți de la LOS ALAMOS au finalizat proicetele începute de naziști).Naziștii aveau și informații extrem de valoroase despre tehnologii spațiale extraterestre.

ȘI rușii și americanii ajung aproximativ în același timp în BERLIN și reușesc să împartă frățește toate cercetările germane. Nu sunt de neglijat  nici studiile executate de medicii naziști în lagărele de concentrare. Acestea au avut dublu scop: exterminarea evreilor sefarzi (dând KHAZARILOR control total în interiorul comunităților israelite) și punerea la punct a unor metode de exterminare și control în mase.Toate aceste metode SUNT PUSE ÎN APLICARE ASTĂZI.

În paralel și rușii și americanii preiau tot ce se putea de la naziști și folosesc primii pentru a se apăra și ultimii pentru continuul efort de cucerire planetară.

Întregul aparat de propagandă și represiune nazist este preluat INTEGRAL de americani și astăzi vedem rezultatele: PATRIOT ACT, HOMELAND SECURITY și CNN-FOX-NBC.

Imperiul american este într-o foame continuă de resurse în timp ce RUSIA are tot ceea ce îi trebuie locuitorilor săi  pentru câteva milenii.

În ultimii 50 de ani RUSIA se imunizează și reușește să formeze o clasă conducătoare cu adevărat naționalistă.

Ce se întâmplă în 1984? Pe scena politică rusească apare un globalist pe nume GORBACIOV.Acesta urmează planul OCULTEI și trece la prăbușirea sistemului capitalist DIN INTERIOR.

Serviciul secret rusesc participă cu bucurie la această demolare controlată imaginând în scurt timp un plan de dezrobire din sforile globaliștilor.

În 1989 începe căderea controlată a comunismului, cu grijă pregătită de CIA (dacă verificați toți disidenții din toate țările CAER erau toți agenți de influență CIA adică nu o făceau din patriotism ci și din interes) și sub acoperirea KGB.

În doar o singură țară ROMÂNIA poporul era doar împotriva liderului comunist nu a comunismului ca sistem.De aceea KGB ajunge la un acord cu CIA ca puterea să fie preluată de un agent fidel MOSCOVEI.În schimbul tăcerii asupra invaziei militare din PANAMA.

Pornesc evenimentele ce duc la o lovitură de stat în 1989 în București și când toată planeta urmărea circul media, în PANAMA se intra cu trupe americane și se omorau oameni.

De asemenea fosta Jugoslavie nu accepta interesele americane în regiune.La putere ajunge un ofițer pregătit de CIA care însă este mai mult cu poporul său decât cu șefii lui.

În acest timp în RUSIA începe ușor ”reformarea” comunismului numai că americanii își bagă nasul și ceea ce trebuia să fie o tranziție către un statut nou al RUSIEI se transformă în preluarea puterii, tot prin metoda așa-zisei revoluții, de un dobitoc bețiv pe nume ELȚÎN.

În 10 ani RUSIA era aproape de distrugerea totală. În 1999 când PUTIN, un obscur ofițer KGB ce lucrase în BERLIN, este ajutat să  preia puterea salariul minim era 56 de dolari și toată economia era aproape acaparată de slugile globaliste.

În foarte scurt timp PUTIN pune ordine și folosin metode dure și extreme reușește să restabilească RUSIA pe un curs normal evolutiv.Astăzi salariul minim este de 10 ori mai mare iar o secretară are 800-1000 de dolari salariu.La fel și un profesor.

Deși nu foarte fericiți globaliștii ce controlau puterea de la Washington își îndreaptă atenția către țări ca LIBIA, IRAK, AFGANISTAN, VENEZUELA.

După ce golesc de petrol IRAKUL și ARABIA SAUDITĂ își îndreaptă atenția către IRAN.Problema cu IRANUL este că sunt aliați cu SIRIA, LIBAN și RUSIA.

Ușor are loc pe rând un război civil în LIBAN iar în IORDANIA conducerea este obedientă intereselor globaliștilor se încearcă prin metoda patentată de 100 de ani, LOVITURA DE STAT MASCATĂ ÎN REVOLUȚIE, debarcarea liderului SIRIEI.

Acesta însă se dovedește abil și reușește să reziste cerând ajutor RUSIEI și CHINEI.

Se încearcă intervenția militară în SIRIA, pe baza unei vrăjeli de gen folosirea armelor chimice interzise de convențiile internaționale, însă RUSIA este categoric împotrivă.China la fel.

Globaliștii se văd nevoiți să renunțe la invazia SIRIEI, care pregătea de fapt invazia IRANULUI, și se retrag să-și lingă rănile.

Foarte repede se trece la planul decisiv ATACUL DIRECT AL RUSIEI.În Ucraina, țară satelit a RUSIEI, se dă o lovitură de stat cum? Tot prin aceeași manevră mascarea în revoluție.

IANUKOVICI fusese votat democratic de 12.6 milioane din 25 prezenți de votanți.Puterea era legitimă prin votul popular.

Se dă lovitura de stat iar IANUKOVICI reușește cu greu să ajungă la MOSCOVA.

Imediat CRIMEEA este anexată.RUSIA înțelege miza întregului SHOW.

Aici suntem acum.Scorul este egal și strâns.RUSIA a eliberat Georgia de agenții CIA.LA BUCUREȘTI ei chelălăie printre sticlele de wiskey.Sunt încă la PUTERE.Putere impusă prin fraudă și forță de la Washington în ciuda rezultatului unui referendum perfect valabil 7.4 milioane de români din 9 prezenți la vot au concediat un dictator bețiv și chior.

Istoria recentă ne arată că globaliștii NU DAU ÎNAPOI.Nu sunt obișnuiți să piardă.Pe de altă parte poporul rus, frate de sânge cu orice popor  mai vechi de 2000 de ani din Europa Veche, ȘTIE și POATE să LUPTE.

Modelul conducătorului rus, VLADIMIR PUTIN, nu este poate perfect.Însă pentru orice cetățean obișnuit el este cel mai aproape de maximul pe care-l poate atinge un conducător: ESTE CINSTIT, ESTE PATRIOT, ESTE CURAJOS.

Globaliștii nu au nevoie de astfel de modele pentru că astfel popoarele se unesc mai ușor și se împotrivesc planurilor lor de subjugare. CEAUSESCU, YASSER ARAFFAT, MUHAMED GADDAFFI, Slobodan Milosevic, Saddam Hussein, Itzak RABIN, HUGO CHAVEZ.

Toți au fost asasinați în ultimii 25 de ani pentru naționalismul și patriotismul lor.

NWO_answer_2_xlarge

Astăzi întreaga propagandă este împotriva lui PUTIN.Fiindcă PUTIN este conducătorul unui imperiu în formare, prin legile evoluției naturale, care nu poate fi acceptat de cei care cred că fac regulile pe această planetă. Nu se mai aude nimic de AlQaeda.De terorismul musulman.Noul inamic creat pentru ca cetățenii occidentali să nu fie atenți la cât se împrumută guvernele în numele lor și ce fac cu taxele din ce în ce mai mari.Așadar cititorule să știi, că dincolo de propagandă, lupta rușilor este și lupta ta!

SURSE

  1. http://www.thinkagain.ro/rusia-impotriva-noii-ordini-mondiale/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...