Rusia cere o anchetă internațională privind „aselenizarea” americană Apollo 11

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Rusia cere o anchetă internaţională privind aselenizarea americană din 1969, anunţă un purtător de cuvânt al Comitetului de Investigaţii, după ce o anchetă condusă de către americani, vizând corupţia din cadrul FIFA, a pus la îndoială corectitudinea alegerii Rusiei drept gazdă a ediţiei din 2018 a Cupei Mondiale de fotbal, relatează Newsweek, potrivit mediafax.

Rusia şi Qatarul au negat amândouă că drepturile lor de a găzdui Cupa Mondială de fotbal ar avea legătură cu vreo faptă ilegală. Însă reprezentanţii FBI au confirmat că lansează o anchetă cu privire la procesul în care s-a desfăşurat alegerile acestor două state, pentru găzduirea celor două turnee finale.


Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigaţii rus, Vladimir Markin, a răspuns anchetei FBI printr-un editorial publicat în ediţia de astăzi a ziarului Izvestia.

Potrivit oficialului de la Moscova, Statele Unite au încălcat o linie atunci când „procurorii (n.r. americani) au decis să se declare arbitri supremi ai fotbalului internaţional” anchetând FIFA.


„Există un lucru şi mai rău, atunci când oficiali corupţi decid să lupte împotriva corupţiei cu mijloacele lor corupte”, continuă oficialul rus, acuzând Statele Unite că-şi neglijează propriile probleme în acest domeniu.

Într-o serie de acuzaţii uşor voalate, Markin pune sub semnul întrebării aselenizarea americană, subliniind că este necesară atât anchetarea dispariţiei unor secvenţe filmate la contactul Apollo cu Luna în 1969, cât şi testarea „validităţii” celor 400 de kilograme de rocă lunară colectată de misiuni americane ulterioare.

„Nu, noi nu susţinem că ei nu au zburat până la Lună şi că doar au înregistrat un film. Însă toate aceste artefacte ştiinţifice, poate culturale, fac parte din moştenirea umanităţii, iar dispariţia lor fără urmă este pierderea noastră comună. O anchetă serioasă va dovedi ce s-a întâmplat cu adevărat”, scrie Markin.

Apollo 11 - aselenizarea pe luna din 1969 o farsa

NASA a admis în 2009 că a şters înregistrarea aselenizării din motive bugetare, dar că aceasta a fost refăcută, ulterior, cu ajutorul înregistrărilor de televiziune. Cea mai mare parte a rocii lunare este depozitată la Centrul Spaţial Lyndon B. Johnson, în Texas, iar unele fragmente sunt expuse în muzee internaţionale.”[1]

P.S. NASA a recunoscut ca nu mai detine inregistrarile originale cu „aselenizarea” Apollo 11.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/rusia-cere-anchetarea-aselenizarii-americane-din-1969-video-297420.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Globaliștii vor să pună partidul naționalist AfD sub supravegherea serviciilor secrete germane
ONU cere oprirea activităților de colonizare derulate de Israel în Cisiordania
Charles G. Finney: "De ce am părăsit francmasoneria ?"
Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
10 metode insidioase prin care omenirea este cel mai adesea manipulată fără să-şi dea seama
Dr. Martin Pall, despre tehnologia 5G: "Introducerea reţelelor 5G fără ca un singur test biologic să fi furnizat dovada siguranţei în ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, animalelor şi mediului este absolut nebunească"
Catalonia, Lombardia, Veneția. Separatismul se extinde în Europa
În 2020, în România, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19. Covid-19 o fraudă națională și globală
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Nu există dubii că suntem „îmboldiţi” şi „mânaţi” electromagnetic
Psihologia Persuasiunii este aplicată de către FMI pentru a manipula oamenii
Ce efecte va avea tehnologia 5G asupra oamenilor?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...