Rusia cere o anchetă internațională privind “aselenizarea” americană Apollo 11

by “Rusia cere o anchetă internaţională privind aselenizarea americană din 1969, anunţă un purtător de cuvânt al Comitetului de Investigaţii, după ce o anchetă condusă de către americani, vizând corupţia din cadrul FIFA, a pus la îndoială corectitudinea alegerii Rusiei drept gazdă a ediţiei din 2018 a Cupei Mondiale de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Rusia cere o anchetă internaţională privind aselenizarea americană din 1969, anunţă un purtător de cuvânt al Comitetului de Investigaţii, după ce o anchetă condusă de către americani, vizând corupţia din cadrul FIFA, a pus la îndoială corectitudinea alegerii Rusiei drept gazdă a ediţiei din 2018 a Cupei Mondiale de fotbal, relatează Newsweek, potrivit mediafax.

Rusia şi Qatarul au negat amândouă că drepturile lor de a găzdui Cupa Mondială de fotbal ar avea legătură cu vreo faptă ilegală. Însă reprezentanţii FBI au confirmat că lansează o anchetă cu privire la procesul în care s-a desfăşurat alegerile acestor două state, pentru găzduirea celor două turnee finale.


Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigaţii rus, Vladimir Markin, a răspuns anchetei FBI printr-un editorial publicat în ediţia de astăzi a ziarului Izvestia.

Potrivit oficialului de la Moscova, Statele Unite au încălcat o linie atunci când “procurorii (n.r. americani) au decis să se declare arbitri supremi ai fotbalului internaţional” anchetând FIFA.


“Există un lucru şi mai rău, atunci când oficiali corupţi decid să lupte împotriva corupţiei cu mijloacele lor corupte”, continuă oficialul rus, acuzând Statele Unite că-şi neglijează propriile probleme în acest domeniu.

Într-o serie de acuzaţii uşor voalate, Markin pune sub semnul întrebării aselenizarea americană, subliniind că este necesară atât anchetarea dispariţiei unor secvenţe filmate la contactul Apollo cu Luna în 1969, cât şi testarea “validităţii” celor 400 de kilograme de rocă lunară colectată de misiuni americane ulterioare.

“Nu, noi nu susţinem că ei nu au zburat până la Lună şi că doar au înregistrat un film. Însă toate aceste artefacte ştiinţifice, poate culturale, fac parte din moştenirea umanităţii, iar dispariţia lor fără urmă este pierderea noastră comună. O anchetă serioasă va dovedi ce s-a întâmplat cu adevărat”, scrie Markin.

Apollo 11 - aselenizarea pe luna din 1969 o farsa

NASA a admis în 2009 că a şters înregistrarea aselenizării din motive bugetare, dar că aceasta a fost refăcută, ulterior, cu ajutorul înregistrărilor de televiziune. Cea mai mare parte a rocii lunare este depozitată la Centrul Spaţial Lyndon B. Johnson, în Texas, iar unele fragmente sunt expuse în muzee internaţionale.”[1]

P.S. NASA a recunoscut ca nu mai detine inregistrarile originale cu “aselenizarea” Apollo 11.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/rusia-cere-anchetarea-aselenizarii-americane-din-1969-video-297420.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: "În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale"
In Marea Britanie si Franta expresiile "mama" si "tata" interzise ! Pe pasapoartele britanicilor scrie "parinte 1" si "parinte 2" ! Cei care incalca legea probabil vor face puscarie sau vor fi amendati si etichetati drept "homofobi" de catre perversii din comunitatile gay ! Uite asa UE impreuna cu SUA distruge normalitatea oamenilor !
Florin Zamfirescu: "Omenirea e condusă de demenți, de psihopați, este în derivă din cauza asta"
Sârbii nu iartă NATO - 18 ani de la atacul Belgradului
SUA au aruncat "Mama tuturor bombelor" în Afganistan, prima dată în istorie
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
Facebook strânge și informațiile celor care nu folosesc rețeaua
William Casey, fost director al CIA: "Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals"
Eșecul global al democrației reprezentative
Daniele Gerkens - Zahărul, mai periculos decât cocaina? Mărturii, anchete și sfaturi practice pentru o alimentație mai sănătoasă. Renunțând la zahăr, te poți vindeca!
UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu cip și cu steagul uniunii
În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro