Rusia este împotriva Organismelor Modificate Genetic create de Monsanto și Codex Alimentarius, și dorește să devină exportatorul numărul 1 de produse naturale

by “Vladimir Putin face un pas ferm şi îndrăzneţ împotriva gigantului biotehnologic Monsanto, dar şi a seminţelor modificate genetic în general. Într-un nou discurs către parlamentul rus, Putin a descris cu mândrie planul său de a face din Rusia exportatorul nr. 1 din lume de alimente nemodificate genetic care se […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vladimir Putin face un pas ferm şi îndrăzneţ împotriva gigantului biotehnologic Monsanto, dar şi a seminţelor modificate genetic în general. Într-un nou discurs către parlamentul rus, Putin a descris cu mândrie planul său de a face din Rusia exportatorul nr. 1 din lume de alimente nemodificate genetic care se bazează pe producţie „curată din punct de vedere ecologic”.

Probabil chiar şi mai important, Putin a continuat prin a critica cu asprime industria alimentară din SUA, declarând că producătorii vestici de alimente nu mai oferă hrană de înaltă calitate, sănătoasă şi curată din punct de vedere ecologic.


Noi suntem capabili nu doar să ne hrănim pe noi, luând în considerare terenurile noastre, resursele de apă – Rusia este capabilă să devină cel mai mare furnizor al lumii de alimente sănătoase, curate din punct de vedere ecologic şi de înaltă calitate, aspect pe care producătorii din Vest l-au pierdut de mult, mai ales dat fiind faptul că cererea pentru asemenea produse pe piaţa mondială este în continuă creştere”, a spus Putin în discursul său către parlamentul rus.

Acest anunţ vine la câteva luni după ce Kremlinul a decis să stopeze producţia de alimente ce conţin organisme modificate genetic, hotărâre care a fost văzută ca un mare pas înainte în lupta internaţională împotriva unor companii ca Monsanto. Folosind această decizie ca pe o platformă de lansare, este clar că Rusia se poziţionează acum ca forţă dominantă în domeniul agriculturii organice.


Se pare chiar că Putin poate folosi afinitatea ţării pentru producerea de alimente organice ca pe o piesă centrală în strategia sa economică.

Acum zece ani, importam din străinătate aproape jumătate din cantitatea de alimente şi eram dependenţi de importuri. Acum Rusia este unul dintre exportatori. Anul trecut, exporturile Rusiei în domeniul agricol au ajuns la aproape 20 de miliarde de dolari – mai mult de un sfert din câştigul obţinut din vânzarea de armament, sau o treime din câştigul exporturilor de gaze naturale”, a mai adăugat președintele rus.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10161
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Obama a semnat o lege de protejare a corporatiei criminale Monsanto! Si uite asa ei vor sa acorde imunitate in fata legii acestei corporatii de exterminare a oamenilor! Monsanto face parte din Codex Alimentarius!
Uniunea Europeana ne otraveste cu un nou "E 969" numit "advantam" ! UE foloseste la maxim proiectul Codexului Alimentar de reducere a populatiei prin uciderea lenta prin chimicalizarea hranei !
UE da unda verde cultivarii de Organisme Modificate Genetic desi acestea sunt nocive ! Oamenii de stiinta rusi au demonstrat ca, consumarea acestora provoaca cancer si alte boli grave !
Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor doreste, in unanimitate, Organisme Modificate Genetic in Romania ! Implicarea Monsanto este cat se poate de clara !
Ministerul Agriculturii nu doreste sa interzica cultivarea Organismelor Modificate Genetic de catre Monsanto ! De la 31 decembrie 2009, Emil Boc a semnat experimentul Codexului Alimentar cu Initium pe teritoriul Romaniei !
Coca-Cola a finanțat un studiu care să spună că a bea Coca-Cola este mai sănătos decât a bea apă!
"Mâncătul sănătos este o boală" - asta ne spun "specialiștii"
Gheorghe Piperea, avocat: "Bayer + Monsanto = farmacie + agricultură = love"
Compania Coca-Cola a fost dată în judecată pentru fals și dezinformare în cadrul campaniilor de marketing pentru promovarea băuturilor. Cât zahăr conține cu adevărat o doză
Secretul pe care nimeni nu ți-l spune despre căpșunile din supermarket. Ce conțin
Carnea injectată, cel mai bine păstrat secret din industrie. Câtă pastramă dopată cu seringa mâncăm fără să ştim
Industria zahărului a ascuns cercetările privind afecțiunile grave la care se expun oamenii atunci când consumă produse dulci
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro