Rusia face primele dezvăluiri despre realitatea OZN-urilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Alături de Franţa, Marea Britanie şi Mexic, oficialii ruşi au început şi ei campania de declasificare a unor informaţii secrete despre fenomenul OZN şi a evenimentelor care nu au o explicaţie naturală. Ne întrebăm care este motivul pentru care oficialii români nu îndrăznesc să procedeze în mod asemănător?

Până se hotărăsc ei, cadre înalte din fosta conducere a KGB-ului, a Departamentului de Apărare Anti-Aeriana şi a Academiei de Ştiinţe din Rusia au prezentat anumite fapte şi evenimente tulburătoare care au implicat nave extraterestre. Este evident că ruşii nu doar cunoșteau foarte bine realitatea OZN-urilor şi a vieţii extraterestre, dar de asemenea ei ştiau că anumite rase ET au luat deja legătura cu unele guverne ale lumii în decursul istoriei recente a Pământului.


top-secret-UFO-folder-thumb

Toate aceste mărturii şi analize sunt incluse într-un film documentar de excepţie, care prezintă de asemenea şi unele informaţii despre Programul Spaţial rusesc, precum şi multe fotografii şi filmări video a unor nave extraterestre prăbuşite.”[1]

SURSE


  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/rusia-face-primele-dezvaluiri-despre-realitatea-ozn-urilor-a10
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cercurile din lanuri - mesaje de la extraterestri dificile de descifrat, de catre oameni ! Cercurile din lanuri, au diverse simboluri, care se regasesc in anumite culturi antice ! Sunt atat de bine create, incat nu puteau fi facute peste noapte de catre oameni, fara sa fie vazuti !
Incidentul Aurora: Cu 50 de ani înainte de Roswell, un OZN masiv s-a prăbușit lângă Dallas
Lupta între două avioane Harrier și un OZN, dezvăluită de documente secrete
Extratereștrii și influența lor asupra Pământului
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Un document CIA declasificat notează un lucru șocant: „23 de soldați ruși au fost uciși și pietrificați” în urma unui incident cu un OZN , în 1993
Cub gigantic surprins de sateliții NASA lângă Soare, la data de 21 decembrie 2012
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)
Mii de piloţi de avioane din întreaga lume au raportat că au văzut OZN-uri
Noutăți privind proiectul OZN al Pentagonului
Astronautul Edgar Mitchell dezvăluie la FOX NEWS date importante despre existența OZN-urilor și a civilizațiilor extraterestre
Extraterestrul de pe catedrala spaniola Ieronismus veche de 900 de ani! Inca o data vedem cat de des erau vizitati cei din Evul Mediu!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...