Rusia face primele dezvăluiri despre realitatea OZN-urilor

Distribuie!

„Alături de Franţa, Marea Britanie şi Mexic, oficialii ruşi au început şi ei campania de declasificare a unor informaţii secrete despre fenomenul OZN şi a evenimentelor care nu au o explicaţie naturală. Ne întrebăm care este motivul pentru care oficialii români nu îndrăznesc să procedeze în mod asemănător?

Până se hotărăsc ei, cadre înalte din fosta conducere a KGB-ului, a Departamentului de Apărare Anti-Aeriana şi a Academiei de Ştiinţe din Rusia au prezentat anumite fapte şi evenimente tulburătoare care au implicat nave extraterestre. Este evident că ruşii nu doar cunoșteau foarte bine realitatea OZN-urilor şi a vieţii extraterestre, dar de asemenea ei ştiau că anumite rase ET au luat deja legătura cu unele guverne ale lumii în decursul istoriei recente a Pământului.


top-secret-UFO-folder-thumb

Toate aceste mărturii şi analize sunt incluse într-un film documentar de excepţie, care prezintă de asemenea şi unele informaţii despre Programul Spaţial rusesc, precum şi multe fotografii şi filmări video a unor nave extraterestre prăbuşite.”[1]

SURSE


  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/rusia-face-primele-dezvaluiri-despre-realitatea-ozn-urilor-a10
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...