Rusia işi testează armele electromagnetice

by In contextul in care armata globala (NATO) incearca prin diverse metode specifice sa provoace Rusia, acum, Rusia deruleaza o operatiune prin care isi va testa intreg arsenalul de arme electromagnetice. Acest sistem de aparare garanteaza neutralizarea completa a echipamentelor electronice inamice, in cazul unui atac. Arsenalul electromagnetic este alcatuit […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul in care armata globala (NATO) incearca prin diverse metode specifice sa provoace Rusia, acum, Rusia deruleaza o operatiune prin care isi va testa intreg arsenalul de arme electromagnetice.

Acest sistem de aparare garanteaza neutralizarea completa a echipamentelor electronice inamice, in cazul unui atac. Arsenalul electromagnetic este alcatuit din module multiple de bruiaj care exercita o raza lunga avand un impac nimicitor asupra sistemului de comanda al inamicului.


Inca din noiembrie 2015, Rusia si-a intarit sistemul ofensiv si defensiv in ceea ce priveste arsenalul de lupta electromagnetic. Acestia detinut un sistem complex de aparare care poate bloca semnalul venit de la sateliti, indiferent de natura lor (sateliti de telecomunicatii, de spionaj etc.).

SURSE


  1. https://www.rt.com/news/340862-electronic-warfare-system-tests/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Revoluţia franceză din 1789, opera organizaţiei francmasonice Illuminati şi nu a poporului francez (partea 1)
Ann Boroch, terapeută anti-vaccin, a fost găsită spânzurată în garaj
Donald Trump este, de fapt, omul globaliștilor!
Transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, un pas important în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Masoneria şi ritualurile satanice
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Divide et Impera în Sistemul Piramidal al Iluminaților
Istoricul și arheologul belgian David Van Reybrouck, despre Comisia Europeană: Trăim sub jugul unei administrații invizibile, dar omnipotente, care ne controlează existența în cele mai mici detalii
Controlul minții: Debutul programului complex MK-Ultra
Româncă condamnată la închisoare că s-a opus ca statul finlandez să-i ”confiște” copiii. Imagini ce te pot afecta emoțional!
Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Minunata lume nouă a cipurilor și biometriei. The Telegraph: De ce companiile implantează microcipuri angajaților lor, cât este de etic și până unde se poate ajunge?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro