Rusia işi testează armele electromagnetice

Distribuie!by In contextul in care armata globala (NATO) incearca prin diverse metode specifice sa provoace Rusia, acum, Rusia deruleaza o operatiune prin care isi va testa intreg arsenalul de arme electromagnetice. Acest sistem de aparare garanteaza neutralizarea completa a echipamentelor electronice inamice, in cazul unui atac. Arsenalul electromagnetic este alcatuit […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul in care armata globala (NATO) incearca prin diverse metode specifice sa provoace Rusia, acum, Rusia deruleaza o operatiune prin care isi va testa intreg arsenalul de arme electromagnetice.

Acest sistem de aparare garanteaza neutralizarea completa a echipamentelor electronice inamice, in cazul unui atac. Arsenalul electromagnetic este alcatuit din module multiple de bruiaj care exercita o raza lunga avand un impac nimicitor asupra sistemului de comanda al inamicului.


Inca din noiembrie 2015, Rusia si-a intarit sistemul ofensiv si defensiv in ceea ce priveste arsenalul de lupta electromagnetic. Acestia detinut un sistem complex de aparare care poate bloca semnalul venit de la sateliti, indiferent de natura lor (sateliti de telecomunicatii, de spionaj etc.).

SURSE


  1. https://www.rt.com/news/340862-electronic-warfare-system-tests/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro