Rusia işi testează armele electromagnetice

Distribuie!

In contextul in care armata globala (NATO) incearca prin diverse metode specifice sa provoace Rusia, acum, Rusia deruleaza o operatiune prin care isi va testa intreg arsenalul de arme electromagnetice.

Acest sistem de aparare garanteaza neutralizarea completa a echipamentelor electronice inamice, in cazul unui atac. Arsenalul electromagnetic este alcatuit din module multiple de bruiaj care exercita o raza lunga avand un impac nimicitor asupra sistemului de comanda al inamicului.


Inca din noiembrie 2015, Rusia si-a intarit sistemul ofensiv si defensiv in ceea ce priveste arsenalul de lupta electromagnetic. Acestia detinut un sistem complex de aparare care poate bloca semnalul venit de la sateliti, indiferent de natura lor (sateliti de telecomunicatii, de spionaj etc.).

SURSE


  1. https://www.rt.com/news/340862-electronic-warfare-system-tests/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...