Rusia pe cale sa opreasca furnizarea de gaz catre Europa! Motivul pentru care politicienii ticalosi defaimau Rusia a fost tocmai pentru a-l face pe Putin sa opreasca gazele! Tot aceeasi politicieni sustin alternativa "gazele de sist"! Totul a fost un plan hegelian, marsav, de la bun inceput!

Distribuie!

Eh, iata c-am ajuns si aici! Pai ce credeati ca vorbesc prostii? Mi-au scris unele persoane inversunate pe pagina mea de facebook daca cumva sint platit de Gazprom sa fac reclama rusilor si le-am raspuns ca „NU”, eu nu sint platit de nimeni sa scriu, caci nu fac parte din mass-media oficiala, dar de asta cred ca se vor lamurii ei mai incolo…

Politrucii romani, alde Basescu si Ponta au facut tot felul de declaratii calomnioase la adresa lui Putin si a Rusiei. Or sa zica oamenii „dar de ce ii iei tu apararea lui Putin?”. Vreau sa va explic destul de clar: nu e vorba de a lua apararea, dar, facand astfel de afirmatii acestia il provoaca pe Putin sa opreasca furnizarea de gaz, pentru ca apoi ei sa vina si sa ne spuna: „vai, ticalosul, a oprit robinetul, avem rezerva noastra, dar nu va tine mult, trebuie sa apelam la gazele de sist” si chiar a zis plagiatorul asta, astazi fiind intrebat de contextul crizei uriase din Ucraina.


Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar astazi 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo…

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ucraina-este-falimentata-de-catre-asasinii-economici.


Intr-un articol publicat astazi pe gandul.info aflam mai multe despre avertismentul Rusiei:

„Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a trimis liderilor din 18 ţări, inclusiv celor din România şi R.Moldova, scrisoarea privind riscurile economice asociate crizei ucrainene, informează site-ul agenţiei RIA Novosti.

„În ultimele luni, economia Ucrainei a fost în scădere. Sectoarele industriei şi construcţiilor au fost în declin vertiginos. Deficitul bugetar este în creştere”, a declarat Putin în scrisoarea trimisă liderilor din România, R.Moldova, Turcia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Cehia, Polonia, Franţa, Germania, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria şi Italia.

„Economia Ucrainei se îndreaptă spre incapacitate de plăţi, spre oprirea producţiei şi şomaj masiv”, a continuat preşedintele Rusiei, cerând consultări urgente pentru stabilizarea economiei ucrainene.

„Grupul rus Gazprom va fi nevoit să treacă la plata în avans pentru livrările de gaze destinate Ucrainei, iar, în cazul în care condiţiile de plată nu vor fi respectate, livrările de gaze pot fi oprite sau limitate”, a atras atenţia Putin, propunând soluţionarea problemelor economice ale Ucrainei „pe picior de egalitate cu partenerii europeni”.

Vladimir Putin le-a scris liderilor europeni pentru a-i avertiza în legătură cu riscurile pe care criza ucraineană le are asupra livrărilor de gaz rus, a confirmat Kremlinul. „Vladimir Putin exprimă extrema preocupare în legătură cu situaţia critică generată de datoriile acumulate de Ucraina şi cu riscurile pe care această situaţie le are asupra livrărilor de gaze ruse”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

„Scrisoarea a fost trimisă joi, pe cale diplomatică, liderilor din Europa de Vest şi de Est”, adaugă Peskov.

„Vladimir Putin propune adoptarea unor măsuri urgente, deoarece situaţia nu mai poate aştepta”, a adăugat Peskov.

„Situaţia poate avea consecinţe negative asupra tranzitului de gaz rus prin Ucraina”, a spus el.”[1]

Criza ucraineana reprezinta o problema principala pentru Europa in acest caz. Acum daca Romania s-a tot dat drept de partea organizatiei criminale NATO, acum vor plati si romanii, pentru obraznicia unor politruci care fac declaratii in numele oamenilor. Atat Basescu cat si Ponta, acesti doi ticalosi notorii ai Romaniei sint PRO pentru exploatarea gazelor de sist, asta trebuie sa inteleaga romanii nu sa stea ca niste slugi sa pupe in fund, ba pe unul, ba pe altul fiecare crezand ca are „argumentele” pentru unul in defavoarea celuilalt.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nemernicii-basescu-si-ponta-de-acord-cu-exploatarea-gazelor-de-sist.

Da, am zis „hegelian”, se refera la principiul hegelian al manipularii si anume: teza (problema) <-> antiteza (reactie) <-> sinteza (solutie). Au creat o problema, au asteptat o reactie folosind presa, iar ei acum vor sa vina si cu solutia „salvatoare” si anume „gazele de sist”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/principiul-hegelian-este-tehnica-folosita-de-iluminati-pentru-a-manipula-opinia-publica.

Interesant mai este de adaugat ca la Pungesti exploatarile vor incepe in maxim trei saptamani, deci tocmai la fix se desfasoara totul. Cine mai crede in coincidente?

SURSE

1. http://www.gandul.info/politica/putin-avertizeaza-romania-si-alte-17-tari-in-privinta-riscurilor-crizei-din-ucraina-12448472

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

În 2003, SUA au amenințat și șantajat România să nu facă publică descoperirea complexului subteran din Munții Bucegi
Caracatiţa procurorilor: Lascu, Lazăr, Kovesi au fost pe rînd şefi şi subalterni
Ilie Șerbănescu: „Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!”
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
Românii nu mai cred în Uniunea Europeană, o spune chiar eurobarometrul Parlamentului European. Se pregătește o mișcare naționalistă care să răspundă acestei tendințe eurosceptice
Baroneasa Arielle Malard de Rothschild va conduce compania Electrica S.A. ! Iluminatii incep sa conduca pe fata Romania !
Cătălin Avramescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice: "Sunt sluga lui Soros"
Departamentul de Stat e îngrijorat dar nu știe pentru ce anume. Întrebat de Sorina Matei care sunt părțile din lege care afectează "independența justiției" Departamentul de Stat refuză să răspundă și cere să-l întrebăm pe Klemm. Dar Klemm zice că nu e el
Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!
Cotidianul globaliștilor, New York Times, a difuzat o știre falsă: "În România, naționalismul a murit"
DNA și "lupta anticorupție" din România - cea mai mare minciună postdecembristă servită românilor! DNA este îngropată în achitări! DNA a fost un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România, care au reușit să mintă o parte dintre români cu privire la așa-zisa “lupta anticorupție”!
Unirea dintre Romania si Moldova este o speculatie politica a UE ! UE nu este interesata de aceasta unire, ci de a atrage un stat in acest spatiu european !

Citiți și...

Uniunea Europeană: Summit-ul globaliștilor, la Sibiu: un summit al globaliștilor împotriva naționaliștilor
Comisia de la Veneția - locul de unde "iau lumină" membrii Statului Paralel din România! Membrii Statului Paralel consideră mai importante "recomandările" globaliștilor Comisiei de la Veneția decât Constituția României!
Procurorul șef al DNA, Dr. Laura Codruța Kovesi și Procurorul General al României, Augustin Lazăr, rămân în funcții pentru că sunt oamenii americanilor și au imunitate absolută din partea americanilor indiferent ce ar face în România
Roexit: România trebuie să iasă din UE pentru a redeveni o țară suverană și puternică!
Dan Tanasă: "Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe"
Minciuna "pestei porcine africane" distruge agricultura: Fermierii obligați să neutralizeze culturile din zonele unde au murit mistreți cu "pestă porcină africană"
Trezirea spirituală a românilor poate să mai întârzie un timp, dar este indubitabil că ea se va produce până la urmă, chiar dacă această zbatere furibundă a francmasonilor urmăreşte să o anuleze
Judecătorul Stan Mustață a fost asasinat de Statul Paralel! #StatulParalelUcide
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Sorosistul Cristian Pârvulescu: "De ce Ministerul Culturii se numește acum Ministerul Culturii şi al Identității Naționale? Ce legătură are asta cu un Partid de Stânga? Întreaga campanie Anti-Soros e un atentat la Siguranța Națională a României"
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
Sorosiștii #Rezist distribuie știri false cu privire la modificarea legilor justiției! Iată adevărul despre modificările legilor justiției pentru punerea în acord cu deciziile Curții Constituționale a României!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...