Rusia pe cale sa opreasca furnizarea de gaz catre Europa! Motivul pentru care politicienii ticalosi defaimau Rusia a fost tocmai pentru a-l face pe Putin sa opreasca gazele! Tot aceeasi politicieni sustin alternativa "gazele de sist"! Totul a fost un plan hegelian, marsav, de la bun inceput!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eh, iata c-am ajuns si aici! Pai ce credeati ca vorbesc prostii? Mi-au scris unele persoane inversunate pe pagina mea de facebook daca cumva sint platit de Gazprom sa fac reclama rusilor si le-am raspuns ca “NU”, eu nu sint platit de nimeni sa scriu, caci nu fac parte din mass-media oficiala, dar de asta cred ca se vor lamurii ei mai incolo…

Politrucii romani, alde Basescu si Ponta au facut tot felul de declaratii calomnioase la adresa lui Putin si a Rusiei. Or sa zica oamenii “dar de ce ii iei tu apararea lui Putin?”. Vreau sa va explic destul de clar: nu e vorba de a lua apararea, dar, facand astfel de afirmatii acestia il provoaca pe Putin sa opreasca furnizarea de gaz, pentru ca apoi ei sa vina si sa ne spuna: “vai, ticalosul, a oprit robinetul, avem rezerva noastra, dar nu va tine mult, trebuie sa apelam la gazele de sist” si chiar a zis plagiatorul asta, astazi fiind intrebat de contextul crizei uriase din Ucraina.


Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar astazi 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo…

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ucraina-este-falimentata-de-catre-asasinii-economici.


Intr-un articol publicat astazi pe gandul.info aflam mai multe despre avertismentul Rusiei:

“Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a trimis liderilor din 18 ţări, inclusiv celor din România şi R.Moldova, scrisoarea privind riscurile economice asociate crizei ucrainene, informează site-ul agenţiei RIA Novosti.

“În ultimele luni, economia Ucrainei a fost în scădere. Sectoarele industriei şi construcţiilor au fost în declin vertiginos. Deficitul bugetar este în creştere”, a declarat Putin în scrisoarea trimisă liderilor din România, R.Moldova, Turcia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Cehia, Polonia, Franţa, Germania, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria şi Italia.

“Economia Ucrainei se îndreaptă spre incapacitate de plăţi, spre oprirea producţiei şi şomaj masiv”, a continuat preşedintele Rusiei, cerând consultări urgente pentru stabilizarea economiei ucrainene.

“Grupul rus Gazprom va fi nevoit să treacă la plata în avans pentru livrările de gaze destinate Ucrainei, iar, în cazul în care condiţiile de plată nu vor fi respectate, livrările de gaze pot fi oprite sau limitate”, a atras atenţia Putin, propunând soluţionarea problemelor economice ale Ucrainei “pe picior de egalitate cu partenerii europeni”.

Vladimir Putin le-a scris liderilor europeni pentru a-i avertiza în legătură cu riscurile pe care criza ucraineană le are asupra livrărilor de gaz rus, a confirmat Kremlinul. “Vladimir Putin exprimă extrema preocupare în legătură cu situaţia critică generată de datoriile acumulate de Ucraina şi cu riscurile pe care această situaţie le are asupra livrărilor de gaze ruse”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

“Scrisoarea a fost trimisă joi, pe cale diplomatică, liderilor din Europa de Vest şi de Est”, adaugă Peskov.

“Vladimir Putin propune adoptarea unor măsuri urgente, deoarece situaţia nu mai poate aştepta”, a adăugat Peskov.

“Situaţia poate avea consecinţe negative asupra tranzitului de gaz rus prin Ucraina”, a spus el.”[1]

Criza ucraineana reprezinta o problema principala pentru Europa in acest caz. Acum daca Romania s-a tot dat drept de partea organizatiei criminale NATO, acum vor plati si romanii, pentru obraznicia unor politruci care fac declaratii in numele oamenilor. Atat Basescu cat si Ponta, acesti doi ticalosi notorii ai Romaniei sint PRO pentru exploatarea gazelor de sist, asta trebuie sa inteleaga romanii nu sa stea ca niste slugi sa pupe in fund, ba pe unul, ba pe altul fiecare crezand ca are “argumentele” pentru unul in defavoarea celuilalt.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nemernicii-basescu-si-ponta-de-acord-cu-exploatarea-gazelor-de-sist.

Da, am zis “hegelian”, se refera la principiul hegelian al manipularii si anume: teza (problema) <-> antiteza (reactie) <-> sinteza (solutie). Au creat o problema, au asteptat o reactie folosind presa, iar ei acum vor sa vina si cu solutia “salvatoare” si anume “gazele de sist”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/principiul-hegelian-este-tehnica-folosita-de-iluminati-pentru-a-manipula-opinia-publica.

Interesant mai este de adaugat ca la Pungesti exploatarile vor incepe in maxim trei saptamani, deci tocmai la fix se desfasoara totul. Cine mai crede in coincidente?

SURSE

1. http://www.gandul.info/politica/putin-avertizeaza-romania-si-alte-17-tari-in-privinta-riscurilor-crizei-din-ucraina-12448472

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Julian Assange, fondator Wikileaks: "SUA comit abuzuri ținând oameni în captivitate și corup România în cel mai grav mod!"
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Dezvaluirile fostului ofiter SIE, Stelian Octavian Andronic, despre Grupul Bilderberg si cum acestia au incercat sa-l recruteze pe Ceausescu ! Acesta face dezvaluiri despre Noua Ordine Mondiala, Comisia Trilaterala, Clubul de la Roma si Guvernul Mondial ale Iluminatilor !
Părintele Iustin Pârvu: "Numai niște suflete curate mai pot schimba ceva în țara asta. Trebuie să devii tu intâi lumină, ca să-i poți lumina și pe ceilalți"
Implicarea principalei Fundaţii a lui George Soros în alegerile din 2014 din România
Secretarul adjunct al Apărării SUA a confundat Bucureștiul cu Budapesta în timpul inaugurării scutului de la Deveselu
Sistemul se activează. Proteste masive. Apelul #rezist către multinaționale
Misterul de la Balotești, un accident aviatic pus sub semnul întrebării
George Friedman, fondator Stratfor: "Scutul de la Deveselu e doar simbolic, nu poate face față unui atac al Rusiei!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...