Rusia pe cale sa opreasca furnizarea de gaz catre Europa! Motivul pentru care politicienii ticalosi defaimau Rusia a fost tocmai pentru a-l face pe Putin sa opreasca gazele! Tot aceeasi politicieni sustin alternativa "gazele de sist"! Totul a fost un plan hegelian, marsav, de la bun inceput!

Distribuie!by Eh, iata c-am ajuns si aici! Pai ce credeati ca vorbesc prostii? Mi-au scris unele persoane inversunate pe pagina mea de facebook daca cumva sint platit de Gazprom sa fac reclama rusilor si le-am raspuns ca “NU”, eu nu sint platit de nimeni sa scriu, caci nu fac parte […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eh, iata c-am ajuns si aici! Pai ce credeati ca vorbesc prostii? Mi-au scris unele persoane inversunate pe pagina mea de facebook daca cumva sint platit de Gazprom sa fac reclama rusilor si le-am raspuns ca “NU”, eu nu sint platit de nimeni sa scriu, caci nu fac parte din mass-media oficiala, dar de asta cred ca se vor lamurii ei mai incolo…

Politrucii romani, alde Basescu si Ponta au facut tot felul de declaratii calomnioase la adresa lui Putin si a Rusiei. Or sa zica oamenii “dar de ce ii iei tu apararea lui Putin?”. Vreau sa va explic destul de clar: nu e vorba de a lua apararea, dar, facand astfel de afirmatii acestia il provoaca pe Putin sa opreasca furnizarea de gaz, pentru ca apoi ei sa vina si sa ne spuna: “vai, ticalosul, a oprit robinetul, avem rezerva noastra, dar nu va tine mult, trebuie sa apelam la gazele de sist” si chiar a zis plagiatorul asta, astazi fiind intrebat de contextul crizei uriase din Ucraina.


Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar astazi 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo…

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ucraina-este-falimentata-de-catre-asasinii-economici.


Intr-un articol publicat astazi pe gandul.info aflam mai multe despre avertismentul Rusiei:

“Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a trimis liderilor din 18 ţări, inclusiv celor din România şi R.Moldova, scrisoarea privind riscurile economice asociate crizei ucrainene, informează site-ul agenţiei RIA Novosti.

“În ultimele luni, economia Ucrainei a fost în scădere. Sectoarele industriei şi construcţiilor au fost în declin vertiginos. Deficitul bugetar este în creştere”, a declarat Putin în scrisoarea trimisă liderilor din România, R.Moldova, Turcia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Cehia, Polonia, Franţa, Germania, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria şi Italia.

“Economia Ucrainei se îndreaptă spre incapacitate de plăţi, spre oprirea producţiei şi şomaj masiv”, a continuat preşedintele Rusiei, cerând consultări urgente pentru stabilizarea economiei ucrainene.

“Grupul rus Gazprom va fi nevoit să treacă la plata în avans pentru livrările de gaze destinate Ucrainei, iar, în cazul în care condiţiile de plată nu vor fi respectate, livrările de gaze pot fi oprite sau limitate”, a atras atenţia Putin, propunând soluţionarea problemelor economice ale Ucrainei “pe picior de egalitate cu partenerii europeni”.

Vladimir Putin le-a scris liderilor europeni pentru a-i avertiza în legătură cu riscurile pe care criza ucraineană le are asupra livrărilor de gaz rus, a confirmat Kremlinul. “Vladimir Putin exprimă extrema preocupare în legătură cu situaţia critică generată de datoriile acumulate de Ucraina şi cu riscurile pe care această situaţie le are asupra livrărilor de gaze ruse”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

“Scrisoarea a fost trimisă joi, pe cale diplomatică, liderilor din Europa de Vest şi de Est”, adaugă Peskov.

“Vladimir Putin propune adoptarea unor măsuri urgente, deoarece situaţia nu mai poate aştepta”, a adăugat Peskov.

“Situaţia poate avea consecinţe negative asupra tranzitului de gaz rus prin Ucraina”, a spus el.”[1]

Criza ucraineana reprezinta o problema principala pentru Europa in acest caz. Acum daca Romania s-a tot dat drept de partea organizatiei criminale NATO, acum vor plati si romanii, pentru obraznicia unor politruci care fac declaratii in numele oamenilor. Atat Basescu cat si Ponta, acesti doi ticalosi notorii ai Romaniei sint PRO pentru exploatarea gazelor de sist, asta trebuie sa inteleaga romanii nu sa stea ca niste slugi sa pupe in fund, ba pe unul, ba pe altul fiecare crezand ca are “argumentele” pentru unul in defavoarea celuilalt.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nemernicii-basescu-si-ponta-de-acord-cu-exploatarea-gazelor-de-sist.

Da, am zis “hegelian”, se refera la principiul hegelian al manipularii si anume: teza (problema) <-> antiteza (reactie) <-> sinteza (solutie). Au creat o problema, au asteptat o reactie folosind presa, iar ei acum vor sa vina si cu solutia “salvatoare” si anume “gazele de sist”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/principiul-hegelian-este-tehnica-folosita-de-iluminati-pentru-a-manipula-opinia-publica.

Interesant mai este de adaugat ca la Pungesti exploatarile vor incepe in maxim trei saptamani, deci tocmai la fix se desfasoara totul. Cine mai crede in coincidente?

SURSE

1. http://www.gandul.info/politica/putin-avertizeaza-romania-si-alte-17-tari-in-privinta-riscurilor-crizei-din-ucraina-12448472

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
Departamentul de Stat e îngrijorat dar nu știe pentru ce anume. Întrebat de Sorina Matei care sunt părțile din lege care afectează "independența justiției" Departamentul de Stat refuză să răspundă și cere să-l întrebăm pe Klemm. Dar Klemm zice că nu e el
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
De ce ţi se închide contul de Facebook?
Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
ONG-urile lui George Soros vor să controleze Justiția din România
Masacrul de la Pătroaia, județul Dâmbovița (4 iulie 1944) – cum au atacat aviatorii americani un tren civil
Revoluționarii lui George Soros preiau puterea în România
Ministerul de Externe de la București ripostează în noul episod tensionat iscat cu Ungaria: Declarațiile premierului Tudose nu au „valențe etnice, anti-maghiare”! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
SUA cer Parlamentului României să respingă legile Justiției care slăbesc statul de drept! SUA au creat Statul Paralel din România! SUA au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro