Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului

Distribuie!

Rusia şi Siria au criticat, marţi după-amiază, decizia Administraţiei Donald Trump de a impune noi sancţiuni Iranului, acuzând Statele Unite că încalcă o rezoluţie a Consiliului de Securitate ONU, informează site-ul cotidianului Times of Israel, citat de Mediafax.

„Suntem profund dezamăgiţi de hotărârea Statelor Unite de a reimpune sancţiunile împotriva Iranului”, a comunicat Ministerul rus de Externe, subliniind că va face „tot ce este necesar” pentru menţinerea Acordului nuclear semnat cu Iranul în 2015, contestat de Statele Unite.


„Este vorba de un exemplu clar în care Washingtonul încalcă Rezoluţia ONU 2.231”, referitoare la Acordul nuclear iranian, „şi legislaţia internaţională”, acuză Administraţia Vladimir Putin, subliniind că Tratatul semnat de marile puteri cu Iranul „îşi demonstrează eficienţa”.

La rândul său, Siria a anunţat „condamnarea vehementă a deciziei Administraţiei SUA de a reimpune sancţiuni economice Iranului”.


„Aceste acţiuni unilaterale sunt ilegale conform legislaţiei internaţionale şi confirmă că politicile Administraţiei SUA tind spre hegemonie şi aroganţă”, a afirmat un oficial din cadrul Ministerului sirian de Externe, citat de agenţia SANA.”[1]

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22618353-rusia-siria-condamn-sanc-iunile-impuse-donald-trump-iranului.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Cele zece etape ale instaurării Statului Poliţienesc de către Iluminați
Marile servicii de informaţii ale lumii pun stăpânire pe creierul uman. Cu tehnici sofisticate, ei creează indivizi comandaţi: roboţii vii
Israelul se scufundă tot mai mult în tiranie
Războiul universităților împotriva adevărului
Faptul divers multicultural
Familia Rothschild și Guvernul Mondial: Scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
Chemtrails - o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Secolul american Rockefeller

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...