Rusia şi Siria condamnă sancţiunile impuse de Donald Trump Iranului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia şi Siria au criticat, marţi după-amiază, decizia Administraţiei Donald Trump de a impune noi sancţiuni Iranului, acuzând Statele Unite că încalcă o rezoluţie a Consiliului de Securitate ONU, informează site-ul cotidianului Times of Israel, citat de Mediafax.

“Suntem profund dezamăgiţi de hotărârea Statelor Unite de a reimpune sancţiunile împotriva Iranului”, a comunicat Ministerul rus de Externe, subliniind că va face “tot ce este necesar” pentru menţinerea Acordului nuclear semnat cu Iranul în 2015, contestat de Statele Unite.


“Este vorba de un exemplu clar în care Washingtonul încalcă Rezoluţia ONU 2.231”, referitoare la Acordul nuclear iranian, “şi legislaţia internaţională”, acuză Administraţia Vladimir Putin, subliniind că Tratatul semnat de marile puteri cu Iranul “îşi demonstrează eficienţa”.

La rândul său, Siria a anunţat “condamnarea vehementă a deciziei Administraţiei SUA de a reimpune sancţiuni economice Iranului”.


“Aceste acţiuni unilaterale sunt ilegale conform legislaţiei internaţionale şi confirmă că politicile Administraţiei SUA tind spre hegemonie şi aroganţă”, a afirmat un oficial din cadrul Ministerului sirian de Externe, citat de agenţia SANA.”[1]

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22618353-rusia-siria-condamn-sanc-iunile-impuse-donald-trump-iranului.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile cu Coreea de Nord
Efecte letale ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific
Vaticanul și cele trei bule papale: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pământ; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pământ; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pământ
Dan Brown - un scriitor slab, dar o unealtă perfectă a manipulării globale
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Armele electromagnetice: Controlul maselor prin utilizarea spectrului electromagnetic
Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a publicat dovezi ale crimelor de război comise de SUA
SUA: Armata a mințit Congresul despre forța ISIS
Războiul universităților împotriva adevărului
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
În 1973, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
Wikileaks zguduie SUA cu noi înregistrări publicate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro