Rusia sprijina pe Assad: "SUA cunosc pozitiile ISIS, dar refuza sa le bombardeze!"

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce a ales sa-l sprijine masiv si sa recunoasca oficial, Rusia acuza din nou: “SUA cunosc pozitiile ISIS, dar refuza sa le bombardeze!”. Chiar asa este ! Nu v-ati intrebat, “cum pot cei din ISIS sa distruga atatea vestigii antice, sa se filmeze, sa trimita filmarile, fara sa fie localizati si fara a fi neutralizati ?”

Ei bine, este nevoie de ei, pentru a inspaimanta opinia publica, pentru a-i convinge pe oameni sa fie de acord cu implementarea legilor Big Brother si, in general, cu ideea de restrangere a libertatilor civile, caci terorismul mondial a aparut ca o forma de a restrange libertatile civile ale oamenilor, asa cum a afirmat si Ted Gunderson, fostul sef al FBI pe Departamentul din Los Angeles.


10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n ISIS creati de SUA, ISrael, Arabia Saudita statul-islamic-este-creat-c59fi-financ5a3at-de-cia-c59fi-statele-unite

De pe publicatia Active News aflam mai multe:

“Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat Statele Unite ale Americii că refuză să bombardeze pozițiile Statului Islamic (ISIS), dar refuză să o facă, informează Agerpres.

“Sper că nu trădez pe nimeni când afirm că unii parteneri din țări care fac parte din respectiva coaliție spun că au informații despre unde anume se află o unitate sau alta a Statului Islamic, iar comandantul coaliției — desigur, SUA — nu aprobă efectuarea bombardamentelor”, susține șeful diplomației ruse, citat de agenția de presă TASS. “Nu vreau să trag vreo concluzie — nu se știe niciodată ce fel de informații și considerații înalte deține șeful, iar ceilalți nu dispun de aceste date—, dar primim semnale în acest sens”, a spus el.
Acesta a spus că analiza operațiunilor coaliției antijihadiste duce la “concluzii ciudate”.
“Când analizezi operațiunile aviației țărilor din coaliție, se creează o impresie ciudată. Uneori se strecoară gândul că în afară de scopul declarat — combaterea Statului Islamic — această coaliție urmărește și alte obiective”, a afirmat Lavrov.
“La 8 august s-a împlinit un an de când SUA și aliații lor din cadrul coaliției internaționale au început seria de atacuri aeriene împotriva jihadiștilor Statului Islamic pe teritoriul Irakului. În Siria, acțiuni similare au început să se desfășoare de la sfârșitul lunii septembrie 2014.
În acest timp, SUA și partenerii lor au efectuat circa 6.700 de bombardamente ale căror costuri depășesc 3,7 miliarde de dolari”, scrie TASS, care adaugă că pentru atacurile aeriene într-o singură zi se cheltuiesc aproximativ 9,9 milioane de dolari.
Aceste declarații vin în contextul în care Rusia oferă asistență umanitară și militară statului sirian, în lupta cu forțele Statului Islamic.”[1]
Acum o saptamana, cand Rusia a anuntat ca pregateste un sprijin tehnico-militar pentru Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, SUA a reactionat violent cerand diverselor state europene sa nu permita Rusiei tranzitul aerian in drumul spre Siria. Multi au ramas socati, siderati de faptul ca, Rusia a ales sa se implice in distrugerea celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, celule pe care SUA le-au implantat acolo.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Rusia-face-acuzatii-GRAVE-SUA-cunosc-pozitiile-Statului-Islamic-dar-REFUZA-sa-le-bombardeze-124723

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

„Spălarea creierului” este o tentativă ştiinţifică malefică de a separa fiinţa umană de personalitatea sa şi de a-i implanta convingeri, atitudini, reacţii diametral opuse vechiului său mod de a vedea oamenii, lucrurile, viaţa în general
Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: "Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%"
La 13 ani după ce a aprobat pesticide care paralizează sistemul nervos central al albinelor, Uniunea Europeană recunoaște crima și vrea să le interzică
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
Istoricul francmason Manly P. Hall despre magicienii negri din Atlantida
Israel: Zeci de mii de persoane protestează împotriva premierului Netanyahu şi a corupţiei
Scurgere masivă de informaţii secrete ce provin din acordul UE-SUA: Liber la OMG şi carne cu hormoni
Întreaga poveste oficială Covid-19 se bazează pe trei elemente: Testele RT-PCR, povestea "virusului ucigaș" și "morții DE Covid" fără autopsie
Suedia: Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai atee țari din Occident
Flota stelară Solar Warden: Programul spațial secret al flotei aeronavelor interstelare americane
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: "Acești populiști, naționaliști, naționaliști stupizi, își iubesc țările"
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...