Rusia sprijina pe Assad: "SUA cunosc pozitiile ISIS, dar refuza sa le bombardeze!"

by Dupa ce a ales sa-l sprijine masiv si sa recunoasca oficial, Rusia acuza din nou: “SUA cunosc pozitiile ISIS, dar refuza sa le bombardeze!”. Chiar asa este ! Nu v-ati intrebat, “cum pot cei din ISIS sa distruga atatea vestigii antice, sa se filmeze, sa trimita filmarile, fara sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce a ales sa-l sprijine masiv si sa recunoasca oficial, Rusia acuza din nou: “SUA cunosc pozitiile ISIS, dar refuza sa le bombardeze!”. Chiar asa este ! Nu v-ati intrebat, “cum pot cei din ISIS sa distruga atatea vestigii antice, sa se filmeze, sa trimita filmarile, fara sa fie localizati si fara a fi neutralizati ?”

Ei bine, este nevoie de ei, pentru a inspaimanta opinia publica, pentru a-i convinge pe oameni sa fie de acord cu implementarea legilor Big Brother si, in general, cu ideea de restrangere a libertatilor civile, caci terorismul mondial a aparut ca o forma de a restrange libertatile civile ale oamenilor, asa cum a afirmat si Ted Gunderson, fostul sef al FBI pe Departamentul din Los Angeles.


10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n ISIS creati de SUA, ISrael, Arabia Saudita statul-islamic-este-creat-c59fi-financ5a3at-de-cia-c59fi-statele-unite

De pe publicatia Active News aflam mai multe:

“Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat Statele Unite ale Americii că refuză să bombardeze pozițiile Statului Islamic (ISIS), dar refuză să o facă, informează Agerpres.

“Sper că nu trădez pe nimeni când afirm că unii parteneri din țări care fac parte din respectiva coaliție spun că au informații despre unde anume se află o unitate sau alta a Statului Islamic, iar comandantul coaliției — desigur, SUA — nu aprobă efectuarea bombardamentelor”, susține șeful diplomației ruse, citat de agenția de presă TASS. “Nu vreau să trag vreo concluzie — nu se știe niciodată ce fel de informații și considerații înalte deține șeful, iar ceilalți nu dispun de aceste date—, dar primim semnale în acest sens”, a spus el.
Acesta a spus că analiza operațiunilor coaliției antijihadiste duce la “concluzii ciudate”.
“Când analizezi operațiunile aviației țărilor din coaliție, se creează o impresie ciudată. Uneori se strecoară gândul că în afară de scopul declarat — combaterea Statului Islamic — această coaliție urmărește și alte obiective”, a afirmat Lavrov.
“La 8 august s-a împlinit un an de când SUA și aliații lor din cadrul coaliției internaționale au început seria de atacuri aeriene împotriva jihadiștilor Statului Islamic pe teritoriul Irakului. În Siria, acțiuni similare au început să se desfășoare de la sfârșitul lunii septembrie 2014.
În acest timp, SUA și partenerii lor au efectuat circa 6.700 de bombardamente ale căror costuri depășesc 3,7 miliarde de dolari”, scrie TASS, care adaugă că pentru atacurile aeriene într-o singură zi se cheltuiesc aproximativ 9,9 milioane de dolari.
Aceste declarații vin în contextul în care Rusia oferă asistență umanitară și militară statului sirian, în lupta cu forțele Statului Islamic.”[1]
Acum o saptamana, cand Rusia a anuntat ca pregateste un sprijin tehnico-militar pentru Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, SUA a reactionat violent cerand diverselor state europene sa nu permita Rusiei tranzitul aerian in drumul spre Siria. Multi au ramas socati, siderati de faptul ca, Rusia a ales sa se implice in distrugerea celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, celule pe care SUA le-au implantat acolo.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Rusia-face-acuzatii-GRAVE-SUA-cunosc-pozitiile-Statului-Islamic-dar-REFUZA-sa-le-bombardeze-124723

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

In Spania s-a privatizat Soarele pentru a se interzice oamenilor, panourile solare ! Spaniolii au ajuns sa li se interzica folosirea panourilor solare ! Cei care vor folosi panouri solare vor fi amendati cu 30 milioane de euro !
Povestea lui Cathy O'Brien - victima controlului mental și abuzurile la care a fost supusă de către Iluminați
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
Profesor de la Academia Militară americană West Point (SUA): "Profesorii de Drept care critică tacticile SUA împotriva terorismului comit un act de trădare în sprijinul inamicului, și atât ei cât și școlile de drept care îi angajează ar trebui să fie considerate 'obiective legale'"
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, susține că SUA sprijină necondiționat ISIS
Globalizarea înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei
Vladimir Putin dezvăluie într-un interviu cine conduce SUA: ”Oameni în costume negre… Nu președintele decide”
Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Phenianul denunţă ameninţarea CIA de a-l înlătura de la putere pe Kim Jong-Un
Șeful CIA sugerează că Kim Jong Un ar putea fi ucis
Scriitorul evreu Jack Bernstein a fost asasinat, după ce a scris o carte în care a criticat sionismul, Israelul și a demascat Noua Ordine Mondială
NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro