Rusia transmite americanilor: „Spuneți omenirii adevărul despre extratereștri sau dacă nu, noi vom face asta!”

Distribuie!

„Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum ce a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie 2013 a fost trecut şi îndemnul adresat preşedintelui SUA, Barack Obama, că a venit timpul pentru ca omenirea să afle adevărul despre existenţa extratereştrilor.

În această iniţiativă a Rusiei se precizează că, dacă SUA nu vor lua în considerare acest anunţ, atunci Kremlinul îşi va asuma unilateral această sarcină şi va face acest lucru fără niciun fel de şovăire.


Forumul Economic ce a avut loc la Davos, în Elveţia, reprezintă o fundaţie elveţiană non-profit care îşi propune dezvoltarea economică mondială prin angajarea liderilor întregii lumi într-o agendă comună de interese şi principii.

Evenimentul este fără îndoială unul grandios, deoarece reuneşte anual aproximativ 2500 de participanţi de seamă: mari oameni de afaceri, oameni politici (printre care şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi Prim Ministrul Marii Britanii, David Cameron), intelectuali de seamă, jurnalişti de prestigiu, pentru a discuta cele mai presante aspecte ale omenirii, incluzând aici sănătatea şi mediul.


Anul acesta, deschiderea a fost oficiată de Dimitri Medvedev, Prim Ministrul Rusiei. Medvedev a fost de asemenea protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, din data de 7 decembrie 2012, când după filmarea unui interviu, el a continuat să răspundă la unele întrebări sensibile legate de extratereştri, crezând că microfonul sau a fost închis.

În realitate, acesta rămăsese cuplat la reţea, astfel încât întregul dialog cu reporterul a fost înregistrat. Medvedev a fost întrebat atunci dacă „preşedintelui îi este înmânat, odată cu valiza nucleară, şi un dosar secret ce cuprinde informaţii despre extratereştri”.

Medvedev a răspuns fără să ezite: „Odată cu valiza ce conţine şi codurile de lansare a focoaselor nucleare, preşedintele primeşte de asemenea şi un dosar ultra-secret, care conţine informaţii despre fiinţele extraterestre care ne-au vizitat planeta (…) Mai multe informaţii asupra acestui aspect puteţi obţine vizionând documentarul Men în Black… Nu vă voi spune câţi extratereştri se afla în prezent printre noi, pe Pământ, deoarece acest lucru ar cauza panică.”

Într-o abordare tembela a celor spuse de Medvedev, agenţiile occidentale de ştiri s-au grăbit să ironizeze declaraţiile prim ministrului sau să asigure ascultătorii că acesta „a glumit”, deoarece a menţionat filmul Men în Black.

În realitate, Medvedev nu s-a referit deloc la comedia americană de acţiune, a cărei prima parte a apărut în anul 1997, ci s-a referit la faimosul documentar rusesc cu acelaşi nume, ce detaliază multe dintre aspectele legate de OZN-uri şi extratereştri.

De altfel, agenţiile de presă occidentale au tradus deliberat în mod greşit spusele lui Medvedev: „Mai multe informaţii asupra acestui subiect puteţi obţine din binecunoscutul film Men în Black”, când în realitate spusele prim ministrului rus au fost: „Puteţi obţine mai multe informaţii urmărind documentarul cu acelaşi nume.”

Tembelismul şi propaganda mass-media occidentală nu s-a oprit aici, deoarece aceasta a titrat imediat după declaraţiile lui Medvedev:”Primul Ministru rus face o poantă despre extratereştri şi imediat adepţii teoriilor conspiraţioniste par să-şi fi pierdut minţile”.

Dacă cineva „şi-a pierdut minţile” în legătură cu subiectul extratereştrilor, atunci fără îndoială că va trebui să ne gândim în primul rând la cetatea Vaticanului, şi nu la Rusia, căci încă din 2009 papalitatea a anunţat că omenirea trebuie să înceapă „să se pregătească pentru dezvăluirea adevărului despre extratereştri”.

La fel de „aiuriţi” şi cu „minţile pierdute” – conform afirmaţiilor atotştiutorilor din mass-media internaţională – par să fi fost şi anumiţi oficiali guvernamentali de la Pentagon, cum ar fi consultantul Timothy Good, ce în cartea lui Above Top Secret: The Worldwide UFO Cover-Up afirma fără echivoc faptul că fostul preşedinte american Dwight Eisenhower a avut trei întâlniri secrete cu reprezentanţi ai unor civilizaţii din spaţiul extraterestru.

La fel, probabil că „nebuni” sunt şi savanţii care au descoperit recent în Vladivostok (Rusia) o piesă din aluminiu veche de 300 de milioane de ani (noi am prezentat de curând un articol pe această temă), în timp ce alţi cercetători, astronauţi şi chiar NASA raportează tot mai multe evenimente stranii care au loc pe Lună, iar Agenţia Spaţială Europeană expune descoperirea bazinului unui fluviu antic imens de 1500 de km pe Marte.

Am spune mai degrabă că cei care îşi pied cu adevărat minţile sunt sărmanii lucrători şi propagandişti din mass-media aservită intereselor de manipulare şi control, deoarece modalităţile lor penibile sunt evidente până şi celui mai netot om de pe stradă în acest moment.

dimitry-medvedev-alien-among-us-header

SUA nu pare să fi luat în vedere avertismentul ruşilor şi nu au făcut niciun anunţ. Ce putem spune destul de sigur este că, din semnalele care apar până în prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fără ezitare, în curând.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/rusia-transmite-americanilor-spuneti-omenirii-adevarul-despre-extraterestri-sau-daca-nu-noi-vom-face-asta-a66
  2. Foto: IndoCropCircles.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...