Rusii sustin ca au intrat in contact cu extraterestrii inaintea americanilor ! Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut americanilor sa faca publice tratatele de colaborare cu extraterestri !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In decembrie 2012, cu putin timp inainte de „sfarsitul lumii” (21 decembrie 2012), Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, le-a cerut cat se poate de serios americanilor, sa faca publice toate tratatele de colaborare cu extraterestri pe care le-au incheiat in anumite perioade de-a lungul istoriei recente.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/premierul-rusiei-dmitri-medvedev-recunoaste-ca-extraterestrii-se-afla-printre-noi.


Russia-UFO-crash

Publicatia rusa, Vocea Rusiei, vorbeste destul de deschis, despre un contact pe care rusii l-ar fi avut in 1942 cu extraterestrii, dupa cum a fost prezentat si in Jurnalul National:

„O poveste care circulă pe Internet sugerează că Rusia a intrat în contact cu civilizaţiile extraterestre cu zeci de ani în urmă, scrie Huffington Post. Potrivit Vocea Rusiei, primul astfel de contact s-ar fi făcut în 1942. „La acea vreme, o serie de vizite diplomatice erau plănuite pentru a discuta despre acest subiect, potrivit unor documente ruseşti”, relatează Vocea Rusiei.

O parte a acestei poveşti are legătură cu o presupusă navă extraterestră care s-ar fi prăbuşit în 1969, la Sverdlovsk, şi care ar fi fost recuperată de armata rusă. Mai mult, potrivit Vocea Rusiei, militarii ruşi ar fi făcut chiar şi o autopsie unui extraterestru.

Dacă scenariul vă pare cunoscut este probabil datorită faptului că seamănă izbitor de mult cu legendara poveste a OZN-ului prăbuşit la Roswell, eveniment care s-a petrecut în 1947.

În ciuda explicaţiilor oficiale, cum că a fost de fapt vorba despre un balon militar care s-a prăbuşit în New Mexico, incidentul Roswell a fascinat opinia publică decenii la rând.

Huffington Post publică un material în care se întreabă ce interese se ascund în faptul că Vocea Rusiei aduce din nou în atenţia publicului presupusa autopsie a extreterestrului, după 15 ani de la documentarul prezentat de Roger Moore, în care era analizată autopsia.

„Dacă această poveste de la Sverdlovsk este însă un fals, de ce Vocea Rusiei, care în prezent are peste 100 de milioande de ascultători, în 160 de ţări, şi este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune 5 staţii radio din lume, aduce această poveste din nou în atenţia opiniei publice?”, se întreabă Huffington Post.”[1]

Sa nu uitam nici de Organizatia „Majestic 12″, creata la scurt timp dupa prabusirea celebrului OZN, la Roswell, in 1947, din ordinul direct al presedintelui american, Harry Truman, pentru investigarea acestor fenomene. Oficial, SUA, neaga si va nega vreun tratat incheiat cu extraterestrii, dar aici trebuie sa observam ca rusii, sint mult mai deschisi decat americanii.


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/majestic-12-organizatia-secreta-care-se-ocupa-de-parteneriatele-dintre-extraterestrii-si-guvernul-sua.

SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/rusii-sustin-ca-au-intrat-in-legatura-cu-extraterestrii-film-socant-publicat-de-vocea-rusiei-video-657157.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...