S-a și găsit legătura violențelor din SUA dintre albi și negri cu legionarii din România și cu Părintele Justin Pârvu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Matthew Heimbach, o figură importantă în extrema dreaptă din SUA, a fost printre promotorii protestelor rasiste din Charlottesville şi este un admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu.

Într-un interviu din 2015., Heimbach, care se declara ortodox, spunea că principala sa inspiraţie este Corneliu Zelea Codreanu şi legiunea Arhanghelului Mihai. „Consider Legiunea cea mai mare inspiraţie spirituală a mea”, spunea atunci Heimbach, care nu se consideră neo-nazist.


I think that Codreanu and his legions were actively supported by the [Romanian] Church at the time. If I’m standing on the same level with Fr Justin Parvu, who supported the Legions, then I stand behind Codreanu and I stand behind his statements. Fr Justin Parvu, on his way to sainthood, was a member of the Legion.

I’m not asking everyone to become a nationalist, I’m not asking to transform the Orthodox Church into my vision. What I’m asking for is to simply be allowed to exist in the Orthodox Church with my vision.

Extremistul american a declarat că nu vede nicio incompatibilitate între credinţa sa ortodoxă şi faptul că „îl susţine pe Codreanu şi declaraţiile acestuia”, invocând exemplul preotului legionar Justin Pârvu. Heimbach nu era de acord cu ideea că liderul Gărzii de Fier ar fi fost fascist. „Misiunea Legiunii era aceea de a salva suflete prin revitalizarea Bisericii Ortodoxe în România”.

 

„Când am fost în România cu soţia mea am vorbit cu câţiva vârstnici care îşi aminteau Legiunea”, spunea Heimbach în 2015. „Am văzut creştini ortodocşi umili şi blânzi care erau dispuşi să sufere decenii de torturi în temniţe”.


 

Mass-media fake news si “corecta politic”, neomarxista, neocomunista, multiculturalista si progresista, vorbeste despre “rasismul albilor”, dar nu vorbeste despre gruparile extremiste de stanga (exemplu: Antifa). Asocierea unor astfel de fapte cu Iustin Parvu si Miscarea Legionara din Romania sunt niste aberatii, care ne dovedesc cat de fake news este o parte a mass-mediei.

Noi am observat ca si evreul sionist Marco Maximillian Katz, cel care conduce ONG-ul “Monitoring and Combating Anti-Semitism in Romania”, asociaza neo-nazismul cu Miscarea Legionara (Miscarea Legionara nu a fost pusa sub acuzare la Nurnberg).

Pentru cei care nu stiti, evreul sionist Marco Maximillian Katz a fost implicat intr-o spaga de 2,5 milioane de dolari in timpul Guvernului Nastase, in afacerea “Duty-Free”. DNA nu a cercetat acest caz pentru aflarea adevarului. Acum, Marco Maximillian Katz ne invata ce inseamna “toleranta”, “multiculturalismul”, LGBT si alte conceptii neomarxiste/progresiste. Daca Marco Maximillian Katz doreste cu adevarat sa monitorizeze antisemitismul, atunci sa monitorizeze antisemitismul sionistilor din Israel impotriva palestinienilor (care sunt semiti). Persecutia sistematica a palestinienilor este antisemitism.

Avand in vedere afirmatiile antiromanesti ale acestui personaj, facem urmatoarea precizare: nazismul/fascismul nu inseamna nationalism. Nationalismul sustine protejarea valorilor nationale in fata atacurilor puternice ale globalistilor, care vor sa distruga toate valorile nationale ale tuturor natiunilor (cultura, istorie, religie, traditie) pentru a crea o omenire fara identitate, adica o Noua Ordine Mondiala, un Comunism Global.

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania/

https://www.dzr.org.ro/rabinul-elie-caufman-despre-evreii-sionisti-si-comunisti-de-la-institutul-elie-wiesel-din-romania-in-romania-nu-exista-antisemitism-dar-antisemitismul-aduce-bani/

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/special/unul-dintre-organizatorii-marsului-rasist-din-charlottesville-admirator-al-garzii-de-fier.html
  2. http://ortodoxinfo.ro/2017/08/14/s-a-si-gasit-legatura-violentelor-din-sua-dintre-albi-si-negri-cu-legionarii-din-romania-si-cu-parintele-justin-parvu/
  3. Foto: stirileprotv.ro
  4. Foto: captura

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Deputat UDMR: "Pentru maghiari, 2018, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, este anul doliului în România"
Proiectul Israelului european şi "Republica Sovietică Socialistă Evreiască" de la Botoşani
Fundația LADO creează un centru de imigranți la Cluj-Napoca și unul la Baia Mare! România trebuie să spună nu primirii imigranților pe teritoriul României! Să ne uităm la haosul pe care l-au provocat imigranții în alte țări multiculturaliste, neomarxiste, progresiste!
Protest în toată țara împotriva obligativității vaccinării
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !
DNA a încălcat de zeci de ori Constituția
Fenomele meteo extreme din România sunt naturale sau sunt produse artificial prin controlul geoclimatic (HAARP)?
Dr. Maria Chirilă: "Suntem deja victimele unui experiment alimentar criminal"
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
Cetatea regelui Dromihete a fost distrusa cu buldozerele
Domnule Ministru al Justiției, Tudorel Toader, fiți patriot: revocați-i pe Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr - oamenii americanilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...