S-a și găsit legătura violențelor din SUA dintre albi și negri cu legionarii din România și cu Părintele Justin Pârvu

by “Matthew Heimbach, o figură importantă în extrema dreaptă din SUA, a fost printre promotorii protestelor rasiste din Charlottesville şi este un admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu. Într-un interviu din 2015., Heimbach, care se declara ortodox, spunea că principala sa inspiraţie este Corneliu Zelea Codreanu şi legiunea Arhanghelului Mihai. „Consider […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Matthew Heimbach, o figură importantă în extrema dreaptă din SUA, a fost printre promotorii protestelor rasiste din Charlottesville şi este un admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu.


Într-un interviu din 2015., Heimbach, care se declara ortodox, spunea că principala sa inspiraţie este Corneliu Zelea Codreanu şi legiunea Arhanghelului Mihai. „Consider Legiunea cea mai mare inspiraţie spirituală a mea”, spunea atunci Heimbach, care nu se consideră neo-nazist.


I think that Codreanu and his legions were actively supported by the [Romanian] Church at the time. If I’m standing on the same level with Fr Justin Parvu, who supported the Legions, then I stand behind Codreanu and I stand behind his statements. Fr Justin Parvu, on his way to sainthood, was a member of the Legion.

I’m not asking everyone to become a nationalist, I’m not asking to transform the Orthodox Church into my vision. What I’m asking for is to simply be allowed to exist in the Orthodox Church with my vision.

Extremistul american a declarat că nu vede nicio incompatibilitate între credinţa sa ortodoxă şi faptul că „îl susţine pe Codreanu şi declaraţiile acestuia”, invocând exemplul preotului legionar Justin Pârvu. Heimbach nu era de acord cu ideea că liderul Gărzii de Fier ar fi fost fascist. „Misiunea Legiunii era aceea de a salva suflete prin revitalizarea Bisericii Ortodoxe în România”.

 

„Când am fost în România cu soţia mea am vorbit cu câţiva vârstnici care îşi aminteau Legiunea”, spunea Heimbach în 2015. „Am văzut creştini ortodocşi umili şi blânzi care erau dispuşi să sufere decenii de torturi în temniţe”.


 

Mass-media fake news si “corecta politic”, neomarxista, neocomunista, multiculturalista si progresista, vorbeste despre “rasismul albilor”, dar nu vorbeste despre gruparile extremiste de stanga (exemplu: Antifa). Asocierea unor astfel de fapte cu Iustin Parvu si Miscarea Legionara din Romania sunt niste aberatii, care ne dovedesc cat de fake news este o parte a mass-mediei.

Noi am observat ca si evreul sionist Marco Maximillian Katz, cel care conduce ONG-ul “Monitoring and Combating Anti-Semitism in Romania”, asociaza neo-nazismul cu Miscarea Legionara (Miscarea Legionara nu a fost pusa sub acuzare la Nurnberg).

Pentru cei care nu stiti, evreul sionist Marco Maximillian Katz a fost implicat intr-o spaga de 2,5 milioane de dolari in timpul Guvernului Nastase, in afacerea “Duty-Free”. DNA nu a cercetat acest caz pentru aflarea adevarului. Acum, Marco Maximillian Katz ne invata ce inseamna “toleranta”, “multiculturalismul”, LGBT si alte conceptii neomarxiste/progresiste. Daca Marco Maximillian Katz doreste cu adevarat sa monitorizeze antisemitismul, atunci sa monitorizeze antisemitismul sionistilor din Israel impotriva palestinienilor (care sunt semiti). Persecutia sistematica a palestinienilor este antisemitism.

Avand in vedere afirmatiile antiromanesti ale acestui personaj, facem urmatoarea precizare: nazismul/fascismul nu inseamna nationalism. Nationalismul sustine protejarea valorilor nationale in fata atacurilor puternice ale globalistilor, care vor sa distruga toate valorile nationale ale tuturor natiunilor (cultura, istorie, religie, traditie) pentru a crea o omenire fara identitate, adica o Noua Ordine Mondiala, un Comunism Global.

Va recomandam sa cititi:

Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști și comuniști de la Institutul “Elie Wiesel” din România: “În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani”

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/special/unul-dintre-organizatorii-marsului-rasist-din-charlottesville-admirator-al-garzii-de-fier.html
  2. http://ortodoxinfo.ro/2017/08/14/s-a-si-gasit-legatura-violentelor-din-sua-dintre-albi-si-negri-cu-legionarii-din-romania-si-cu-parintele-justin-parvu/
  3. Foto: stirileprotv.ro
  4. Foto: captura

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Miliardarii de la Rosia Montana au suferit o infrangere grea in Instanta
Corupția, brand de țară. Globaliștii SUA-UE-Soros se află în spatele propagandei de denigrare a României la nivel global
Extremiști unguri au acoperit însemnele Ambasadei României de la Budapesta cu steagul secuiesc. MAE îl cheamă, în sfârșit, pe ambasadorul Ungariei la București pentru discuții
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?
Președintele Iohannis vrea ca autoritățile să nu-i mai onoreze pe luptătorii din rezistența anticomunistă care „s-au îndepărtat de valorile democratice”. Document INST: Componenta majoră a mișcării de rezistență anticomuniste din România a fost legionară
Procesul Mega Moscheii - cel mai important proces din România
Comisia Europeană cere României să intensifice ritmul primirii refugiaților conform cotelor obligatorii
Petiție: "Nu vrem cote obligatorii de migranți în România și nu vrem mega-moschee în București"
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
Cu spatele la valori și la gândire
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro