Să ne unim forțele împotriva celor care ne jefuiesc țara!

Distribuie!by “APEL CĂTRE COMPATRIOȚI Distinși compatrioți, iubitori de Neam și Țară! Sunt col(r). prof. Univ. dr. ing. Marian RIZEA, cadru didactic titular al Universitații Ecologice București și asociat al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, membru al DIS-CRIFST –Academia Română, plătitor la zi de taxe și impozite. Fac un APEL […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

APEL CĂTRE COMPATRIOȚI

Distinși compatrioți, iubitori de Neam și Țară! Sunt col(r). prof. Univ. dr. ing. Marian RIZEA, cadru didactic titular al Universitații Ecologice București și asociat al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, membru al DIS-CRIFST –Academia Română, plătitor la zi de taxe și impozite.


Fac un APEL cetățenesc disperat la toți cei ce simt, gândesc și actionează românește!

Vreți să dăm GUVERNUL JOS??? HAIDEȚI SĂ O FACEM, DAR DEMOCRATIC, PRIN VOT, NU PRIN VIOLENȚE!!! Ceea ce se întâmplă în aceste zile prin deturnarea mitingului DIASPOREI de forțe oculte interne și externe spre violență și instabilitate, este O MARE RUȘINE și O MARE PATĂ pe obrazul României CENTENARE!


În loc ca românii să se bată cu jandarmeria în stradă, mai bine ne-am uni forțele și am demonstra ferm față de încercările unora de a ne FURA LEGAL BOGĂȚIILE TĂRII. Consider că aceste turbulențe sunt create in mod intenționat pentru a abate atenția poporului român de la adevăratele probleme ale ȚĂRII. LEGEA OFFSHORE, votată cu chiu cu vai de aleșii neamului, intr-o formă acceptabilă, este retrimisă în Parlament de de către Președintele instigator care ar fi trebuit sa fie un mediator echidistant și apărător al intereselor României (a jurat cu mâna pe Biblie iar nerespectarea jurământului nu rămâne nesancționat de Autoritatea Divină). HAIDEȚI SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ și să susținem o LEGE OFFSHORE mai bună, mai în interesul românilor. Experții Academiei Române să-și spună un punct de vedere explicit despre această lege. Este inadmisibil ca vecinii noștri unguri să ne râdă în față și să ne spună că nemaiavănd industrie, noi românii trebuie să le dăm lor gazul/hidrocarburile din Marea Neagră!!!

Să cerem ferm guvernului României să renegocieze contractual cu OMV așa cum este prevăzut în HOTĂRÂREA APROBATĂ DE SENATUL ROMÂNIEI în ședința din 13 decembrie 2006, înclusiv renegocierea redevențelor. (A se vedea in anexă Raportul pe care l-am publicat în cartea PETROL, DEZVOLTARE ȘI (IN) SECURITATE- Ediția a II-a- Editura SIPG- București,2008).

Să cerem ferm guvernanților ca rafinăria ARPECHIM să fie răscumpărata de la OMV –PETROM și repusă în funcțiune, nu lăsată să ruginească pentru a fi tăiată la fier vechi. Este posibil ca România, care în 1989 avea în funcțiune 10 rafinării( Combinatul petrochimic BRAZI, Combinatul petrochimic PITEȘTI, Combinatul petrochimic MIDIA-NĂVODARI, RAFINĂRIA 1 Ploiești, VEGA, Rafinăria CÂMPINA, DĂRMĂNEȘTI, Rafinăria SUPLACUL de BARCĂU, Rafinăria ONEȘTI,Combinatul Petrochimic TELEAJEN-Ploiești), acum în an aniversar CENTENAR, să nu dispunem de nici o rafinărie iar petrolul românesc să plece spre AUSTRIA?

Să solicităm conducătorilor da azi și de mâine să repornescă OLTCHIM-Rm. Vâlcea.

Să cerm aleșilor să înceapă urgent demersurile legale pentru preluarea combinatului de îngrășăminte chimice care a apartinut omului de afaceri Ion Nicolaie, aflat în insolventă…

Să cerem guvernului să dezvolte rețeaua de distribuție a gazelor naturale în toată România, ca tot românul să se bucure de gazele din Marea Neagră care vor pleca prin gazoductul BRUA( cea mai mare investiție de infrastructură energetică post-decembristă) spre Ungaria și Austria!!!

CĂTE LOCURI DE MUNCĂ S-AR CREA???!!! GAZUL DIN MAREA NEGRĂ ȘI PETROLUL ROMÂNESC AR FI PRELUCRATE ÎN ȚARĂ NU DATE DEGEABA STRĂINILOR!!!

Un alt obiectiv major este acela de a revitaliza, pe baza unor studii și strategii smart, sectorul industriei de minerit și al metalurgiei neferoaselor(aur, argint, cupru, etc.)

Am dat pe nimic, petrolul, gazele naturale, pădurile, apa, pământul apărat cu viața de străbuni, forța de muncă a plecat, mințile luminate sunt ademenite în occident, am vândut flota, am privatizat/distrus metalurgia , industria grea, chimia, cercetarea, am pus la pământ sănatatea, învățământul, industria meșteșugărească, turismul, etc.,etc., etc.

AJUNGE!!!! TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! Vom discuta zile întregi despre mitingul însângerat din acest august încrâncenat, vom sparge televizoarele cu privirea, vom găuri fotoliile asistând la discursuri tembele ale unor asa-ziși formatori de opinie (în fapt niște pupincuriști dornici de a-și rotunji conturile) și nu vedem care sunt problemele reale ale ȚĂRII.

Legea offshore este o lege cu bătaie lungă, cu impact MAJOR asupra economiei României și a viitorului copiilor și nepoților noștri. NU STAȚI PASIVI!!! Viitorul României se hotărăște ACUM. Securitatea și independența energetică a ROMÂNIEI sunt mai importante decât luptele efemere pentru putere. ROMĂNII și urmașii noștri sunt mai importanți decăt tagmele politice aflate vremelnic și întâmplător la PUTERE!

Dacă simțiți, gândiți și trăiți românește, haideți la ACȚIUNE, distinși COMPATRIOȚI din țară și din afară!!!

Rog retransmiteți acest APEL tuturor prietenilor și cunoscuților. La CEAS ANIVERSAR CENTENAR, avem datoria să ne batem pentru binele nostru și al urmașilor noștri, NU SĂ NE BATEM CA PROȘTII ÎNTRE NOI, iar adversarii să-și facă jocurile ajutați de cozile te topor și tradătorii de neam și țară.

Doamne, OCROTEȘTE ROMÂNIA.

                                                                                                    Marian RIZEA“[1]

SURSE

  1. http://www.justitiarul.ro/sa-ne-unim-fortele-impotriva-celor-care-ne-jefuiesc-tara/
  2. Foto: justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Liceul „Mircea Vulcănescu” își păstrează numele și în noul an școlar! Comisia de atribuire de denumiri a Municipiului București îl consideră pe Vulcănescu „o personalitate a culturii române”. Document
Academicianul Victor Voicu: Religia creștină și civilizația europeană - în pericol
Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
Fostul șef al SRI Alba a spus tot la audierile din Parlament: Interceptări abuzive, dosare judecate de apropiaţi ai şefei DNA
Pentru prima oară, austriecii de la OMV Petrom vor da explicații în Parlament despre manipularea pieței de energie și creșterea artificială a prețului
Dacă #rezistenții vor ajunge la putere în România, vor vinde România rapid străinilor și vor globaliza România într-un mod accelerat, față de vechile partide, care au fost la guvernare
România - țintă a experimentelor SUA-UE
Inconştienţă, prostie sau corupţie: avem grofi despăgubiţi a treia oară
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Big Brother: Proiect al Ministerului de Internet - Unitatea Naţională de Informaţii privind Pasagerii
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro