Să ne unim forțele împotriva celor care ne jefuiesc țara!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

APEL CĂTRE COMPATRIOȚI

Distinși compatrioți, iubitori de Neam și Țară! Sunt col(r). prof. Univ. dr. ing. Marian RIZEA, cadru didactic titular al Universitații Ecologice București și asociat al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, membru al DIS-CRIFST –Academia Română, plătitor la zi de taxe și impozite.


Fac un APEL cetățenesc disperat la toți cei ce simt, gândesc și actionează românește!

Vreți să dăm GUVERNUL JOS??? HAIDEȚI SĂ O FACEM, DAR DEMOCRATIC, PRIN VOT, NU PRIN VIOLENȚE!!! Ceea ce se întâmplă în aceste zile prin deturnarea mitingului DIASPOREI de forțe oculte interne și externe spre violență și instabilitate, este O MARE RUȘINE și O MARE PATĂ pe obrazul României CENTENARE!


În loc ca românii să se bată cu jandarmeria în stradă, mai bine ne-am uni forțele și am demonstra ferm față de încercările unora de a ne FURA LEGAL BOGĂȚIILE TĂRII. Consider că aceste turbulențe sunt create in mod intenționat pentru a abate atenția poporului român de la adevăratele probleme ale ȚĂRII. LEGEA OFFSHORE, votată cu chiu cu vai de aleșii neamului, intr-o formă acceptabilă, este retrimisă în Parlament de de către Președintele instigator care ar fi trebuit sa fie un mediator echidistant și apărător al intereselor României (a jurat cu mâna pe Biblie iar nerespectarea jurământului nu rămâne nesancționat de Autoritatea Divină). HAIDEȚI SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ și să susținem o LEGE OFFSHORE mai bună, mai în interesul românilor. Experții Academiei Române să-și spună un punct de vedere explicit despre această lege. Este inadmisibil ca vecinii noștri unguri să ne râdă în față și să ne spună că nemaiavănd industrie, noi românii trebuie să le dăm lor gazul/hidrocarburile din Marea Neagră!!!

Să cerem ferm guvernului României să renegocieze contractual cu OMV așa cum este prevăzut în HOTĂRÂREA APROBATĂ DE SENATUL ROMÂNIEI în ședința din 13 decembrie 2006, înclusiv renegocierea redevențelor. (A se vedea in anexă Raportul pe care l-am publicat în cartea PETROL, DEZVOLTARE ȘI (IN) SECURITATE- Ediția a II-a- Editura SIPG- București,2008).

Să cerem ferm guvernanților ca rafinăria ARPECHIM să fie răscumpărata de la OMV –PETROM și repusă în funcțiune, nu lăsată să ruginească pentru a fi tăiată la fier vechi. Este posibil ca România, care în 1989 avea în funcțiune 10 rafinării( Combinatul petrochimic BRAZI, Combinatul petrochimic PITEȘTI, Combinatul petrochimic MIDIA-NĂVODARI, RAFINĂRIA 1 Ploiești, VEGA, Rafinăria CÂMPINA, DĂRMĂNEȘTI, Rafinăria SUPLACUL de BARCĂU, Rafinăria ONEȘTI,Combinatul Petrochimic TELEAJEN-Ploiești), acum în an aniversar CENTENAR, să nu dispunem de nici o rafinărie iar petrolul românesc să plece spre AUSTRIA?

Să solicităm conducătorilor da azi și de mâine să repornescă OLTCHIM-Rm. Vâlcea.

Să cerm aleșilor să înceapă urgent demersurile legale pentru preluarea combinatului de îngrășăminte chimice care a apartinut omului de afaceri Ion Nicolaie, aflat în insolventă…

Să cerem guvernului să dezvolte rețeaua de distribuție a gazelor naturale în toată România, ca tot românul să se bucure de gazele din Marea Neagră care vor pleca prin gazoductul BRUA( cea mai mare investiție de infrastructură energetică post-decembristă) spre Ungaria și Austria!!!

CĂTE LOCURI DE MUNCĂ S-AR CREA???!!! GAZUL DIN MAREA NEGRĂ ȘI PETROLUL ROMÂNESC AR FI PRELUCRATE ÎN ȚARĂ NU DATE DEGEABA STRĂINILOR!!!

Un alt obiectiv major este acela de a revitaliza, pe baza unor studii și strategii smart, sectorul industriei de minerit și al metalurgiei neferoaselor(aur, argint, cupru, etc.)

Am dat pe nimic, petrolul, gazele naturale, pădurile, apa, pământul apărat cu viața de străbuni, forța de muncă a plecat, mințile luminate sunt ademenite în occident, am vândut flota, am privatizat/distrus metalurgia , industria grea, chimia, cercetarea, am pus la pământ sănatatea, învățământul, industria meșteșugărească, turismul, etc.,etc., etc.

AJUNGE!!!! TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! Vom discuta zile întregi despre mitingul însângerat din acest august încrâncenat, vom sparge televizoarele cu privirea, vom găuri fotoliile asistând la discursuri tembele ale unor asa-ziși formatori de opinie (în fapt niște pupincuriști dornici de a-și rotunji conturile) și nu vedem care sunt problemele reale ale ȚĂRII.

Legea offshore este o lege cu bătaie lungă, cu impact MAJOR asupra economiei României și a viitorului copiilor și nepoților noștri. NU STAȚI PASIVI!!! Viitorul României se hotărăște ACUM. Securitatea și independența energetică a ROMÂNIEI sunt mai importante decât luptele efemere pentru putere. ROMĂNII și urmașii noștri sunt mai importanți decăt tagmele politice aflate vremelnic și întâmplător la PUTERE!

Dacă simțiți, gândiți și trăiți românește, haideți la ACȚIUNE, distinși COMPATRIOȚI din țară și din afară!!!

Rog retransmiteți acest APEL tuturor prietenilor și cunoscuților. La CEAS ANIVERSAR CENTENAR, avem datoria să ne batem pentru binele nostru și al urmașilor noștri, NU SĂ NE BATEM CA PROȘTII ÎNTRE NOI, iar adversarii să-și facă jocurile ajutați de cozile te topor și tradătorii de neam și țară.

Doamne, OCROTEȘTE ROMÂNIA.

                                                                                                    Marian RIZEA“[1]

SURSE

  1. http://www.justitiarul.ro/sa-ne-unim-fortele-impotriva-celor-care-ne-jefuiesc-tara/
  2. Foto: justitiarul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Grup infracțional organizat în dosarul lui Iohannis
Politolog rus: "Existența poporului român este amenințată grav"
Repetabila istorie, românii şi „casele regale”
Noi membri de onoare ai Forumului B'nai B'rith România (Fiii Alianței sau Fiii Legământului), organizație secretă evreiască și structurată ca lojă masonică
România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
Fostul judecător CCR Toni Greblă despre SRI și DNA: Au vrut să pună la punct Curtea Constituțională
Corectitudinea Politică - Metastază a Marxismului Cultural
SRI demască "dezinformarea rusă". Pentru SRI a spune adevărul despre globaliștii SUA-UE-Soros-NATO este "dezinformare rusă"
Cotidianul globaliștilor, New York Times, a difuzat o știre falsă: "În România, naționalismul a murit"
Ingineria socială fragmentată. Cum este România dirijată spre multiculturalism și căsătorii gay
Maghiarii din România nu vor avea o zi a comunității
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...