Salvați de la moarte prin telepatie

Distribuie!

„Într-o seară a lunii februarie 1996, Bettina (19 ani) din Germania s-a așezat pe canapea, a închis ochii și gândurile i-au fost purtate către iubitul ei, Ralf (22 ani), care era plecat de o săptămână în sudul Italiei, în interes de serviciu. La un moment dat, în creierul ei au început să apară, ca în ceață, imagini și voci neinteligibile.

Bettina s-a concentrat puternic și imaginile și vocile au devenit mai clare. A văzut un drum de coastă din Napoli și un Fiat galben care se prăbușise într-o râpă, devenind o masă de fiare contorsionate. În interiorul mașinii era prietenul ei, Ralf, care nu reușea să iasă, trupul fiindu-i prins între volan și scaun.


Bettina îi distingea clar vocea: „Ajutor! Să mă ajute cineva, mă sufoc!” Tânăra a fost convinsă că imaginea nu era doar rodul imaginației ei și că prietenul ei se afla, într-adevăr, în pericol. Concentrându-se și mai intens, Bettina a început să strige în gând: „Ai să reușești, Ralf! Nu te da bătut! Luptă, iubitule!”… și într-adevăr, incredibilul s-a produs. Gândurile Bettinei au ajuns la destinatar, deși acesta se afla la mii de kilometri de ea. Ralf a căpătat noi forțe și a reușit să îndoaie volanul la loc, să iasă prin portiera turtită și să se târască afară din mașină. Acestea au fost ultimele lucruri pe care le-a „văzut” Bettina, după care, epuizată, a leșinat.

Cu ultimele forțe, Ralf a reușit să ajungă la cea mai apropiată secție de poliție. Apoi, mașina i-a fost examinată de un grup de specialiști, care au declarat că accidentatul n-ar fi reușit nicicum să iasă din mașină fără ajutorul cuiva din afară. Totuși, n-a fost descoperit niciun indiciu privind prezența unei alte persoane la locul accidentului. În urma acestui incident, Bettina a fost supusă unor teste științifice.


Ea a fost închisă într-un laborator, singură, fără vreun contact cu exteriorul, având în față doar o hârtie și un creion. Într-o cameră alăturată, un student se concentra asupra unui șir de 100 de numere, pe care Bettina trebuia să le perceapă în ordine. Tânăra a recunoscut corect 97 dintre cele 100 de numere.

„Transmiterea gândurilor există. O pot afirma categoric, deoarece vorbesc în deplină cunoștință de cauză”, susține prof.dr. George I., cercetător într-un laborator din Capitală.

„Telepatia m-a salvat de la moarte. Era într-o vineri, 14 iulie 1988. Călătoream pe autostrada București-Pitești, cu intenția de a ajunge într-o localitate din Oltenia. Îmi era dor de singura mea soră, Mariana; voiam să-i fac o surpriză, ducându-mă neanunțat la ea, ca să petrecem weekendul împreună. Mă simțeam bine la volanul mașinii mele Renault și, deși șoseaua avea unele denivelări, apăsam tare pe accelerator. Ajunsesem în câteva clipe la 140 km/oră, o viteză destul de mare pentru șoselele noastre. Deodată, am auzit vocea Marianei. Parcă se afla lângă mine, atât de clar vorbea. Mariana mă implora speriată: „George, încetinește. Nu ești deloc prudent! Ridică piciorul de pe accelerație!” Au trecut câteva secunde. Eram uluit de acea bruscă halucinație auditivă și instinctiv am luat piciorul de pe pedala de accelerație, reducând viteza. La 200 de metri mai încolo un cauciuc al mașinii a explodat”. Prof. George I. a ieșit, de bine, de rău, din superba-i mașină avariată. În urechi îi răsuna încă avertismentul surorii sale. Dacă n-ar fi încetinit exact în acele sutimi de secundă, la viteza pe care o avea, accidentul ar fi fost mortal.

George I. a recepționat misteriosul apel al surorii sale la 20:30, oră la care Mariana s-a simțit cuprinsă de o stare ciudată de neliniște. În acel moment, gândul ei s-a îndreptat spre George, deși n-avea habar că fratele ei se află la volanul automobilului, în drum spre casa ei. Acesta nu-i comunicase la telefon intenția de a o vizita.

Este clar că la ora 20:30, între frate și soră a avut loc o transmitere telepatică salvatoare pentru George. De cele mai multe ori (90%), fenomenele telepatice se produc între gemeni. Dar între George și Mariana e o diferență de 3 ani. „Există totuși o explicație, declară frații. De mici copii, după ce ne-au murit părinții într-un accident de automobil și ne-au crescut bunicii, noi am fost foarte legați sufletește. Eram nedespărțiți și toată lumea ne striga «gemenii». Absolut toate vacanțele le petreceam împreună, iar mai târziu, adolescenți fiind, nu ne duceam nicăieri unul fără celălalt. Și ne mai lega ceva, spune profesorul, pe mine, pasiunea pentru viteză, iar pe Mariana, frica de automobile, după accidentul care ne-a lăsat orfani”.

Tot lor li se mai întâmplă uneori ceva bizar: George vrea să-i dea telefon Marianei, și, în același moment, ea ridică receptorul ca să formeze numărul lui. Transmiterea gândurilor acționează între ei cu regularitate: telepatia depășește simpla coincidență, căci e bazată pe o legătură sufletească foarte strânsă, care învinge spațiul și, de ce nu, și timpul.”[1]

SURSE

  1. Traian Tandin – Paranormalul în criminalistică
  2. https://ziarulrealitatea.ro/fenomenul-telepatic-exista
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...