San Carlos, sediul celui de-al Patrulea Reich?

Distribuie!

„SAN CARLOS, SEDIUL CELUI DE AL PATRULEA REICH?

Benjamin Fulford, jurnalist american, a publicat în 5 februarie 2018, un articol despre bazele secrete germane existente în Antarctica. Acest articol a redeschis un subiect mai vechi, care imediat după sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial a stârnit multe controverse.


Britanicii și americanii au organizat în cel mai mare secret, expediții în Antarctica, cu scopul de a elucida acest mister. După câțiva ani, jurnaliștii au avut informații despre eșecul acestor operațiuni care s-au soldat chiar cu pierderea de vieți omenești.

La acel moment s-a scris că eșecul ar fi fost cauzat de un atac armat fără precedent la care au fost supuși britanicii și americanii. Unele persoane au considerat că atacul a venit din partea naziștilor care se retrăseseră în Antarctica, în baze militare secrete, alții vorbeau despre un atac al unor forțe extraterestre.


Benjamin Fulford a scris despre vizita în sudul Argentinei, pe care secretarul de stat american Rex Tillerson și fondatorul multinaționalei Amazon, Jeff Bezos, au efectuat-o.

Fulford citează surse din Pentagon care l-au informat că vizita a avut ca scop încheierea unui acord de pace.
Este cel puțin ciudat, scrie Fulford, încheierea unui asemenea acord, în condițiile în care SUA au încheiat un acord cu Argentina acum câțiva zeci de ani.

Fulford aduce în discuție existența unui complex militar industrial creat de naziști în timpul războiului, în care este utilizată tehnologie bazată pe antigravitaţie și care asigură călătoriile spațiale. Fulford susține că tehnologia nazistă a stat la baza creării Zonei 51 și a altor baze militare din Nevada.

Afirmațiile lui Fulford sunt susținute de trei foști angajați NASA care au declarat că au cunoștință de existența unui complex militar în Antarctica și că de mult timp, americanii încearcă un acord cu naziștii.

Orașul argentinian San Carlos Barilcoche a devenit după război un fel de reședință pentru demnitarii naziști. Orașul era numit sediul celui de al Patrulea Reich. Hitler și Bormann au locuit o perioadă în acest oraș.

În anul 1960, președintele american Eisenhower a efectuat o vizită în San Carlos. Surprinzător, în anul 1997, președintele Clinton efectuează o vizită, iar în anul 2016, președintele Obama.

 

San Carlos este un oraș mic din Patagonia, fără performanțe economice, și cu toate acestea, trei președinți americani l-au vizitat. Ceea ce atrage atenția în acest oraș este aeroportul care este construit la standarde ridicate.

Un aeroport ultra modern, într-o zonă puțin populată și cu o dezvoltare economică precară. Fulford susține că San Carlos este un punct strategic pentru zborurile care au loc spre Antarctica.  San Carlos rămâne în istorie prin faptul că imediat după război, au fost efectuate experiențe cu plasmă.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/san-carlos-sediul-celui-de-al-patrulea-reich
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...