Șapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal într-un club, după ce au plecat fără să plătească

by “Sapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal intr-un club, dupa ce au plecat fara sa plateasca Sapte soldati americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proportii, intr-un club de noapte din Craiova, dupa ce au plecat fara sa plateasca. Militarii au intrat in […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal intr-un club, dupa ce au plecat fara sa plateasca

Sapte soldati americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proportii, intr-un club de noapte din Craiova, dupa ce au plecat fara sa plateasca. Militarii au intrat in conflict si cu politistii care au incercat sa aplaneze conflictul.

Cei sapte soldati au mers sambata seara intr-un club din Craiova. Angajatii localului spun ca, dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice, acestia au plecat fara sa plateasca. Agentii de paza i-au urmarit si la cateva sute de metri de local i-au prins, iar intre cele doua grupuri, respectiv intre militari si agentii de paza, a izbucnit un scandal.


Un echipaj de politie care trecea prin zona a intervenit, iar pentru ca americanii au devenit violenti, oamenii legii i-au imobilizat, incatusat si i-au dus la sectia de politie.

Dupa audieri, cinci dintre cei sapte au fost amendati.


“In dimineata zilei de duminica, in imediata apropiere a unui local de alimentatie publica din Craiova, s-a produs un eveniment intre un grup de clienti ai localului respectiv si personalul cu atributii pe linia asigurarii pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul ca grupul respectiv a refuzat sa achite contravaloarea consumatiei. Intrucat persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate masuri pentru aplanarea starii tensionate, iar persoanele implicate au fost sanctionate contraventional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird.

Dintre cei cinci care au fost sanctionat, trei sunt ofiteri, iar restul marinari, potrivit reprezentantilor Bazei NATO Deveselu.

Reprezentantii Marinei Americane spun ca incidentul va face subiectul unei anchete interne.”[1]

 

Romania este o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros, tocmai din acest motiv acesti indivizi isi permit sa aiba acest comportament. Daca Romania ar fi fost o tara suverana si independenta, atunci cel care l-a ucis pe Teo Peter ar fi raspuns penal pentru fapta sa. Din ce in ce mai multi romani incep sa vada toxicitatea acestui asa-zis “parteneriat strategic” dintre Romania si SUA.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/militari/sapte-militari-americani-de-la-deveselu-au-provocat-scandal-intr-un-club-dupa-ce-au-plecat-fara-sa-plateasca-1508330
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Extremiștii unguri cer, din nou, autonomia "Ținutului Secuiesc". Extremiștii unguri trebuie expulzați din țară pentru că aceștia sunt un pericol pentru Securitatea Națională!
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Din gândirea TeFeListă. Se cere arestarea medicului din Iași, Răzvan Constantinescu
Laura Codruţa Kovesi a devenit „penală” şi vorbeşte deja ca „penalii”
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
KFC iși cere scuze pentru reclama cu piticul care se aruncă din Turnul Chindiei: "Nu am dorit să denigrăm orașul"
Familia se defineşte ca o uniune între un bărbat şi o femeie, au decis deputaţii
Macovei și Oana Pellea fac expoziție #Rezist la Parlamentul European
Caraș-Severin: Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Spuneți nu legii vaccinării obligatorii!
Mesajul unui tânăr de etnie maghiară după scandalul de la Kaufland: "Nu uitați că nu suntem buricul pământului, nu suntem majoritari. Ador limba țării în care m-am născut chiar dacă sunt și vorbitor de Limbă Maghiară!"
Avocat Ana Corina Săcrieru: Boicotarea mediatică a acestui Referendum înseamnă încălcarea esențială a legii și sfidarea statului de drept
Director la Protecţia Consumatorilor: „Managerul de la Kaufland Odorheiu Secuiesc a spus că româna nu e o condiţie pentru angajare, că ar fi discriminare“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro