Șapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal într-un club, după ce au plecat fără să plătească

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal intr-un club, dupa ce au plecat fara sa plateasca

Sapte soldati americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proportii, intr-un club de noapte din Craiova, dupa ce au plecat fara sa plateasca. Militarii au intrat in conflict si cu politistii care au incercat sa aplaneze conflictul.

Cei sapte soldati au mers sambata seara intr-un club din Craiova. Angajatii localului spun ca, dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice, acestia au plecat fara sa plateasca. Agentii de paza i-au urmarit si la cateva sute de metri de local i-au prins, iar intre cele doua grupuri, respectiv intre militari si agentii de paza, a izbucnit un scandal.


Un echipaj de politie care trecea prin zona a intervenit, iar pentru ca americanii au devenit violenti, oamenii legii i-au imobilizat, incatusat si i-au dus la sectia de politie.

Dupa audieri, cinci dintre cei sapte au fost amendati.


“In dimineata zilei de duminica, in imediata apropiere a unui local de alimentatie publica din Craiova, s-a produs un eveniment intre un grup de clienti ai localului respectiv si personalul cu atributii pe linia asigurarii pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul ca grupul respectiv a refuzat sa achite contravaloarea consumatiei. Intrucat persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate masuri pentru aplanarea starii tensionate, iar persoanele implicate au fost sanctionate contraventional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird.

Dintre cei cinci care au fost sanctionat, trei sunt ofiteri, iar restul marinari, potrivit reprezentantilor Bazei NATO Deveselu.

Reprezentantii Marinei Americane spun ca incidentul va face subiectul unei anchete interne.”[1]

 

Romania este o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros, tocmai din acest motiv acesti indivizi isi permit sa aiba acest comportament. Daca Romania ar fi fost o tara suverana si independenta, atunci cel care l-a ucis pe Teo Peter ar fi raspuns penal pentru fapta sa. Din ce in ce mai multi romani incep sa vada toxicitatea acestui asa-zis “parteneriat strategic” dintre Romania si SUA.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/militari/sapte-militari-americani-de-la-deveselu-au-provocat-scandal-intr-un-club-dupa-ce-au-plecat-fara-sa-plateasca-1508330
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Academia Română: "15 martie e ziua în care s-a acceptat unirea Ardealului cu Ungaria. Nu batjocoriți 100 de ani de istorie!"
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
România a câştigat procesul cu Chevron. Compania va plăti despăgubiri de 73,45 de milioane de dolari
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Inspectorii CSM amenințați și ironizați în sediul DNA
România dă de pomană petrolul și gazele din Marea Neagră: Zeci de miliarde de euro pentru Exxon, OMV și Lukoil
Curtea Constituțională a României distruge Statul Paralel: protocoalele secrete ale SRI sunt ilegale
Televiziunile din România fac publicitate proiectului neomarxist "Sunt un străin până mă cunoști", cu scopul de a convinge românii să accepte imigranți! Țările din Europa, care au primit imigranți, se confruntă cu nenumărate infracțiuni comise de aceștia!
Regizorul Radu Jude afirmă că referendumul pentru familie este „mizerabil”: Mulți dintre români nu sunt doar negaționiști, ci și antisemiți și rasiști! Regizorul Radu Jude îi insultă pe români!
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Coaliția pentru Familie: "Ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro