Șapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal într-un club, după ce au plecat fără să plătească

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Sapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal intr-un club, dupa ce au plecat fara sa plateasca

Sapte soldati americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proportii, intr-un club de noapte din Craiova, dupa ce au plecat fara sa plateasca. Militarii au intrat in conflict si cu politistii care au incercat sa aplaneze conflictul.

Cei sapte soldati au mers sambata seara intr-un club din Craiova. Angajatii localului spun ca, dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice, acestia au plecat fara sa plateasca. Agentii de paza i-au urmarit si la cateva sute de metri de local i-au prins, iar intre cele doua grupuri, respectiv intre militari si agentii de paza, a izbucnit un scandal.


Un echipaj de politie care trecea prin zona a intervenit, iar pentru ca americanii au devenit violenti, oamenii legii i-au imobilizat, incatusat si i-au dus la sectia de politie.

Dupa audieri, cinci dintre cei sapte au fost amendati.


“In dimineata zilei de duminica, in imediata apropiere a unui local de alimentatie publica din Craiova, s-a produs un eveniment intre un grup de clienti ai localului respectiv si personalul cu atributii pe linia asigurarii pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul ca grupul respectiv a refuzat sa achite contravaloarea consumatiei. Intrucat persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate masuri pentru aplanarea starii tensionate, iar persoanele implicate au fost sanctionate contraventional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird.

Dintre cei cinci care au fost sanctionat, trei sunt ofiteri, iar restul marinari, potrivit reprezentantilor Bazei NATO Deveselu.

Reprezentantii Marinei Americane spun ca incidentul va face subiectul unei anchete interne.”[1]

 

Romania este o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros, tocmai din acest motiv acesti indivizi isi permit sa aiba acest comportament. Daca Romania ar fi fost o tara suverana si independenta, atunci cel care l-a ucis pe Teo Peter ar fi raspuns penal pentru fapta sa. Din ce in ce mai multi romani incep sa vada toxicitatea acestui asa-zis “parteneriat strategic” dintre Romania si SUA.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/militari/sapte-militari-americani-de-la-deveselu-au-provocat-scandal-intr-un-club-dupa-ce-au-plecat-fara-sa-plateasca-1508330
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guccifer, dezvăluiri din e-mailul lui George Maior: 300 de jurnaliști și politicieni informatori
Culmea prostiei: Să plângi de mila băncilor care te jupoaie!
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este deranjat de legea offshore, în varianta PSD, cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră, căci "investitorii străini" vor trebui să plătească mai mult României
Liderii anticorupție să fie la fel de verificați ca cei anchetați
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Războiul din spatele "războiului româno-român". Legătura cu George Soros
Prima victorie a Partidului Noua Dreaptă: stoparea înfiinţării centrelor pentru imigranţi de la Tăşnad, Bumbeşti Jiu şi Câmpulung Muscel!
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Kelemen Hunor: România, un model despre cum să bagi pumnul în gura minorităţilor! Kelement Hunor, "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Avocat: Protocoale SRI, un act de trădare națională
Închisoarea CIA din Bucureşti
Globalistul Cristian Preda a denigrat România în plenul Parlamentului European
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro