Șase ore de dezordini și violențe într-o tabără de refugiați din Grecia

by “Imigranții dintr-un centru de cazare din insula Lesbos au provocat tulburări în masă, fiind necesară o intervenție în forță a poliției BUCUREȘTI, 20 dec — Sputnik. Ciocniri violente între imigranți de origini etnice diferite au avut loc la campusul pentru refugiați Moria de pe insula Lesbos. Aproximativ 15 persoane au […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Imigranții dintr-un centru de cazare din insula Lesbos au provocat tulburări în masă, fiind necesară o intervenție în forță a poliției

BUCUREȘTI, 20 dec — Sputnik. Ciocniri violente între imigranți de origini etnice diferite au avut loc la campusul pentru refugiați Moria de pe insula Lesbos. Aproximativ 15 persoane au fost spitalizate, zeci au primit răni ușoare, iar numeroase corturi au fost incendiate, anunță agenția AMHA din Atena.


Dezordinile au durat șase ore: de la 10 seara, până la 4 dimineața.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/society/20171220/16260917/dezordini-imigranti-lesbos-grecia.html


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/society/20171220/16260917/dezordini-imigranti-lesbos-grecia.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

CIA a urmărit grupul Bilderberg chiar înainte de prima sa întâlnire, din 21 mai 1954
Marele Arhitect al masonilor este Satana (Jahbulon)
Nigel Farage: "Dacă si Marine Le Pen câştigă în Franța, Uniunea Europeană este terminată" Este terminată în forma de astăzi, federalistă, progresistă, ateistă, anti-națională, neomarxistă. Federaliştii neomarxişti de la Bruxelles foarte aproape să plece acasă!
Naționaliștii francezi și germani pregătesc o alianță la care este invitată și România
Donald Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului
Apple confirmă dezvăluirile Wikileaks despre Iphone! Wikileaks a publicat peste 9.000 de documente, dovedind că telefoanele mobile inteligente și televizoarele smart, conectate la internet, pot fi folosite pentru a-i spiona pe cei care le utilizează!
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)
Poarta Stelară din Irak - unul dintre motivele pentru care SUA au atacat Irakul
Lovitura de stat din Turcia - orchestrată de CIA, după ce Erdogan s-a împăcat cu Putin sau a fost o înscenare a lui Erdogan?
Dronă creată special pentru a controla vremea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro