Sat întreg din Bihor revendicat de urmașii unui nobil maghiar

Distribuie!by “O localitate întreagă din județul Bihor a fost revendicată de un urmașii unui fost nobil maghiar. Un grup de persoane care se pretind urmaşe ale unui bogătaş de pe vremea Imperiului Austro-Ungar revendică aproape întreaga suprafaţă a localităţii Sacalasău Nou, comuna Derna. Sătenii susţin însă că înaintaşii lor au […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O localitate întreagă din județul Bihor a fost revendicată de un urmașii unui fost nobil maghiar.

Un grup de persoane care se pretind urmaşe ale unui bogătaş de pe vremea Imperiului Austro-Ungar revendică aproape întreaga suprafaţă a localităţii Sacalasău Nou, comuna Derna.


Sătenii susţin însă că înaintaşii lor au cumpărat terenul cu acte în regulă de la familia fostului nobil, titrează DCNews.

Localnicii din Sacalasău Nou spun că familia, care avea terenurile din zonă, a vândut pământul pe care cei 13 descendenţi ai săi îl revendică în prezent.


Procesul prin care este revendicată aproape întreaga suprafaţă a localităţii, incluzând păşunile, teren arabil, pădure, livezi, vii, fâneţe, dar în unele cazuri şi curţi sau drumuri, a debutat în 2013, la Judecătoria Marghita.”[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/05/sat-intreg-din-bihor-revendicat-de-urmasii-unui-nobil-maghiar.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Procurorul General al României, Augustin Lazar, atacă televiziunile și susține că romanii au o cultură precară
Guvernul Masonic al Romaniei interzice comercializarea sarii neiodate ! Toti trebuie sa fiti iodati cu ferocianura de potasiu !
Biserica Ortodoxa Romana strange semnaturi pentru modificarea Constitutiei in vederea interzicerii casatoriilor sau parteneriatelor de acelasi sex
Cum a eșuat pe Valea Oltului un convoi NATO
Asalt secularist asupra Bisericii: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a fost reclamat din nou la CNCD. De data asta e acuzat că ar fi „discriminat” ateii, după ce a parafrazat o cugetare a lui Victor Hugo despre oamenii fără credință
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Poluarea electromagnetică în România
Vaccinuri pentru copii aproape expirate! Medicii de familie din Argeș sunt extrem de nemulțumiți de decizia Ministerului Sănătății de a trimite în teritoriu, în toiul verii, vaccinuri care expiră peste treizeci de zile!
Mass-media din Franța: "România este de vânzare. În curând acolo nu vor mai fi prea multe lucruri româneşti de vânzare"
Vechi arme ale ONG-urilor împotriva guvernelor
Ia noastră românească
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.