Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă când a dat publicității un raport care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici.

După ce guvernele american și britanic și-au închis efectiv cetățenii și economiile, Ferguson a revenit asupra profețiilor sale apocaliptice.


Studiul lui Ferguson și al Imperial College din Londra, pe care liderii politici americani, britanici dar și din alte părți ale lumii l-au luat foarte în serios, afirma că dacă SUA și Marea Britanie nu trec la izolare totală timp de 18 luni, „ne putem aștepta la un vârf al mortalității (număr de morți pe zi) care să apară după aproximativ trei luni”.

„Simulările” sale vorbeau despre spitale neîncăpătoare și secții de terapie intensivă depășite de numărul de bolnavilor.


„În cazul unei epidemii necontrolate, prevedem o depășire a capacității de paturi din secțiile de terapie intensivă din a doua săptămână a lunii aprilie, cu un vârf al solicitărilor de îngrijiri intensive de 30 de ori mai mare decât capacitatea maximă în ambele țări”, scria raportul.

Dr. Deborah Birx, coordonatorul echipei de luptă împotriva epidemiei, de la Casa Albă, a declarat că administrația Trump s-a ghidat în mod special după concluzia raportului Imperial College, potrivit căreia orice familie trebuie să intre în izolare pentru 14 zile, dacă unul dintre membrii acesteia prezintă simptome de COVID-19.

După ce zeci de mii de restaurante, baruri și alte afaceri au pus lacătele pe ușă, Ferguson și-a retractat profețiile, afirmând că este „rezonabil încrezător” că sistemul de sănătate britanic poate face față atunci când vârful respectiv al epidemiei va apărea în câteva săptămâni.

Audiat în Comisia pentru Știință și Tehnologie din Parlamentul britanic miercuri, Ferguson a afirmat că acum prezice că numărul morților din Regatul Unite nu va depăși 20.000, în realitate putând fi mult mai mic.

Ferguson, care între timp a fost el însuși testat pozitiv cu coronavirusul din Wuhan, nu a prezentat nici o retractare oficială sau scuze pentru predicțiile sale incorecte.

Publicația New Scientist scrie că Ferguson a recunoscut că nu este practic să menții o țară în situație de izolare pe o perioadă de 12-18 luni, în special din cauza impactului dramatic asupra economiei.

„Am plăti acest an timp de decenii în viitor”, a spus Ferguson.

Studiul Imperial College a stat la baz simulării de pe site-ul COVID Act Now, pe care autoritățile locale și din statele americane l-au folosit pentru a emite mandate de izolare la domiciliu.

Site-ul, care a fost creat de câțiva activiști Democrați din Sillicon Valley, este un instrument de cartografiere online care generează modele ce prezic spitalizările din cauza coronavirusului, care de asemenea s-au dovedit profund eronate.”[1]

SURSE

  1. https://evz.ro/profetul-apocalipsei-da-inapoi-catastrofa-covid-19-nu-va-mai-avea-loc.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...