Scandalul mondial “Panama Papers” este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?

by Scandalul mondial “Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala). Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Scandalul mondial “Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala).

Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem sa nu ne intrebam: cum de au aparut aceste informatii ? Cum au putut fi ele “scurse” ? Cine se afla in spatele acestor scurgeri de informatii si daca nu cumva este o diversiune pentru a distrage atentia oamenilor ?


Este foarte interesant ca tot acest scandal mondial vine intr-un context destul de tensionat cu privire la asa-zisa “lupta impotriva terorismului” si valurile de imigranti, care sunt trimisi catre Europa. Oare, nu cumva, acest scandal are rolul de a distrage atentia oamenilor de la lucruri mult mai grave ?

Ca globalistii isi ascund averile este un lucru destul de clar. Din informatiile oferite catre public au fost aratate cateva persoane din SUA, UE si mai ales din Rusia – cele mai multe dintre ele avand ca tinta pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, occidentalii aratand astfel cat de mare este oligarhia rusa.


Dar despre oligarhia Rothchild si Rockefeller, nimic ? Este mai mult decat interesant faptul ca pe aceste liste de oligarhi, rezultate din scurgerile de informatii, nu se regasesc persoane precum Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Bronfman, Morgan s.a.m.d. Alte persoane spun ca ar fi vorba despre o “reglare de conturi intre Iluminati”.

Posibil sa fie si asta, dar suspiciunea planeaza asupra faptului ca numele globalistilor mentionati nu sunt prezentate. Numai averea familiei Rothschild, conform cercetatorilor, este de 500 de trilioane de dolari.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Super-virusurile care ucid milioane de oameni
Lovitura de stat din Turcia - orchestrată de CIA, după ce Erdogan s-a împăcat cu Putin sau a fost o înscenare a lui Erdogan?
Catastrofa Misiunii Apollo 1: Realitatea unei conspiraţii care a condus la sacrificarea astronauţilor echipajului
Vladimir Putin dă vina pe serviciile secrete americane pentru atacurile cibernetice din ultimele zile
Inteligența artificială, "bomba nucleară" a secolului 21?
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
Rusia susține că are dovezi că Marea Britanie este implicată direct în atacul chimic din Siria
Baze secrete subterane
Bancherii Iluminați care controlează lumea
Comandant al grupării teroriste Al-Nusra din Siria: "Americanii sunt de partea noastră!"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro