Scandalul mondial “Panama Papers” este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scandalul mondial “Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala).

Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem sa nu ne intrebam: cum de au aparut aceste informatii ? Cum au putut fi ele “scurse” ? Cine se afla in spatele acestor scurgeri de informatii si daca nu cumva este o diversiune pentru a distrage atentia oamenilor ?


Este foarte interesant ca tot acest scandal mondial vine intr-un context destul de tensionat cu privire la asa-zisa “lupta impotriva terorismului” si valurile de imigranti, care sunt trimisi catre Europa. Oare, nu cumva, acest scandal are rolul de a distrage atentia oamenilor de la lucruri mult mai grave ?

Ca globalistii isi ascund averile este un lucru destul de clar. Din informatiile oferite catre public au fost aratate cateva persoane din SUA, UE si mai ales din Rusia – cele mai multe dintre ele avand ca tinta pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, occidentalii aratand astfel cat de mare este oligarhia rusa.


Dar despre oligarhia Rothchild si Rockefeller, nimic ? Este mai mult decat interesant faptul ca pe aceste liste de oligarhi, rezultate din scurgerile de informatii, nu se regasesc persoane precum Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Bronfman, Morgan s.a.m.d. Alte persoane spun ca ar fi vorba despre o “reglare de conturi intre Iluminati”.

Posibil sa fie si asta, dar suspiciunea planeaza asupra faptului ca numele globalistilor mentionati nu sunt prezentate. Numai averea familiei Rothschild, conform cercetatorilor, este de 500 de trilioane de dolari.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...