Scandalul mondial “Panama Papers” este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?

by Scandalul mondial “Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala). Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scandalul mondial “Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala).

Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem sa nu ne intrebam: cum de au aparut aceste informatii ? Cum au putut fi ele “scurse” ? Cine se afla in spatele acestor scurgeri de informatii si daca nu cumva este o diversiune pentru a distrage atentia oamenilor ?


Este foarte interesant ca tot acest scandal mondial vine intr-un context destul de tensionat cu privire la asa-zisa “lupta impotriva terorismului” si valurile de imigranti, care sunt trimisi catre Europa. Oare, nu cumva, acest scandal are rolul de a distrage atentia oamenilor de la lucruri mult mai grave ?

Ca globalistii isi ascund averile este un lucru destul de clar. Din informatiile oferite catre public au fost aratate cateva persoane din SUA, UE si mai ales din Rusia – cele mai multe dintre ele avand ca tinta pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, occidentalii aratand astfel cat de mare este oligarhia rusa.


Dar despre oligarhia Rothchild si Rockefeller, nimic ? Este mai mult decat interesant faptul ca pe aceste liste de oligarhi, rezultate din scurgerile de informatii, nu se regasesc persoane precum Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Bronfman, Morgan s.a.m.d. Alte persoane spun ca ar fi vorba despre o “reglare de conturi intre Iluminati”.

Posibil sa fie si asta, dar suspiciunea planeaza asupra faptului ca numele globalistilor mentionati nu sunt prezentate. Numai averea familiei Rothschild, conform cercetatorilor, este de 500 de trilioane de dolari.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Eurogendfor - jandarmii UE pregatiti sa inabuse protestele impotriva dictaturii UE
Preşedintele Mexicului din anii '80, Miguel De La Madrid, a relatat "Legenda Iguanei"
Corectitudinea politică nu intră în vacanță. CNN l-a inventat într-o carte pentru copii pe Moș Crăciun negru, căsătorit cu un alt Moș Crăciun
CIA - o istorie întunecată: Asasinate, răsturnări de guverne, experimente medicale, terorism
Dries Van Agt, fost premier olandez: "Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război"
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Lumea în care trăim este un Matrix controlat de către Iluminați
Toate războaiele sunt create de către bancherii Iluminați prin finanțarea ambelor tabere
Globalista Victoria Nuland a fost alungată de la Departamentul de Stat al SUA
Un membru al Congresului SUA a vizitat în secret Siria și cere Americii să nu mai susțină teroriștii
Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!
Ministerul Educaţiei din SUA favorizează minoritățile sexuale interzicând profesorilor să mai numească elevii din licee "băieți și fete"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro