Scandalul mondial „Panama Papers” este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scandalul mondial „Panama Papers” este subiectul cel mai discutat la ora actuala. Dupa cum ati aflat sau poate nu, aceste scurgeri de informatii au aratat, partial, o evaziune fiscala si spalare de bani la nivel mondial realizata tocmai de catre globalisti (Elita Mondiala).

Aceasta-i partea oficiala, dar nu putem sa nu ne intrebam: cum de au aparut aceste informatii ? Cum au putut fi ele „scurse” ? Cine se afla in spatele acestor scurgeri de informatii si daca nu cumva este o diversiune pentru a distrage atentia oamenilor ?


Este foarte interesant ca tot acest scandal mondial vine intr-un context destul de tensionat cu privire la asa-zisa „lupta impotriva terorismului” si valurile de imigranti, care sunt trimisi catre Europa. Oare, nu cumva, acest scandal are rolul de a distrage atentia oamenilor de la lucruri mult mai grave ?

Ca globalistii isi ascund averile este un lucru destul de clar. Din informatiile oferite catre public au fost aratate cateva persoane din SUA, UE si mai ales din Rusia – cele mai multe dintre ele avand ca tinta pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, occidentalii aratand astfel cat de mare este oligarhia rusa.


Dar despre oligarhia Rothchild si Rockefeller, nimic ? Este mai mult decat interesant faptul ca pe aceste liste de oligarhi, rezultate din scurgerile de informatii, nu se regasesc persoane precum Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Bronfman, Morgan s.a.m.d. Alte persoane spun ca ar fi vorba despre o „reglare de conturi intre Iluminati”.

Posibil sa fie si asta, dar suspiciunea planeaza asupra faptului ca numele globalistilor mentionati nu sunt prezentate. Numai averea familiei Rothschild, conform cercetatorilor, este de 500 de trilioane de dolari.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cazul Reinhold Schmidt - un barbat la bordul unui OZN
Dezvăluirile unui bancher elveţian despre acţiunile malefice pe care le realizează grupul Bilderberg
Climategate (2009): Oamenii de știință au falsificat date, ca să pară că încălzirea globală este cauzată de activitatea umană
COP21/CMP11 – Conferința ONU referitoare la schimbările climaterice: minciuna "încălzirii globale", taxarea și reducerea populației planetei
Dr. Jose Delgado și controlul minții (1950-1966): "Cercetările mele susțin oribila teorie că mișcarea, emoția și comportamentul pot fi conduse de forțe electrice și că ființele umane pot fi controlate ca și roboții prin apăsarea unor butoane"
Corey Goode: "Stargate SG-1 dezvăluie elemente reale"
Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”
Serviciile secrete din SUA nu sunt de acord cu declasificarea dosarelor asasinării Președintelui John Fitzgerald Kennedy
Suedia se prăbușește din cauza multiculturalismului-marxist: Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, Suedia arde în haosul războiului civil
Munca, Rutina, Timpul, Gândirea și Banii - cercurile vicioase în care se învârt oamenii
Președintele Ecuadorului, Rafael Correa: "Noua Ordine Mondială este injustă și imorală"
Premierul Ungariei, Viktor Orban, îi acuză pe globaliști în frunte cu George Soros că încearcă să intervină în politica internă a Ungariei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...