Schelete de uriași și piramide descoperite în statul Wisconsin (SUA)

by “Savanţii secolului trecut au rămas fără replică după ce în anul 1912 au descoperit o rasă de giganţi ce au fost înmormântaţi lângă Lake Delavan, Wisconsin. Situl arheologic din acea zonă a inclus mai mult de 200 de morminte, care par să fi aparţinut Culturii Woodland din secolul al […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Savanţii secolului trecut au rămas fără replică după ce în anul 1912 au descoperit o rasă de giganţi ce au fost înmormântaţi lângă Lake Delavan, Wisconsin. Situl arheologic din acea zonă a inclus mai mult de 200 de morminte, care par să fi aparţinut Culturii Woodland din secolul al VIII-lea.

Însă mărimea enormă a scheletelor şi a craniilor alungite ce au fost descoperite în situl respectiv, în luna mai 1912, nu se potrivea cu niciuna dintre ideile şi teoriile despre foştii locuitori ai acelei zone.


Înălţimea scheletelor varia între 2,30 m şi 3 m. Craniile lor, despre care se presupune că ar fi aparţinut bărbaţilor, sunt cu mult mai mari decât ale oricărei alte rase ce a locuit vreodată America. S-a constatat de asemenea că acele fiinţe aveau două şiruri de dinţi, 6 degete la mâini, 6 degete la picioare şi, precum fiinţele umane, aparţineau unor rase diferite. Dinţii din faţă, de pe maxilarul inferior sunt molari obişnuiţi. Craniile apar de asemenea ca fiind alungite, probabil datorită duratei mult mai mări a vieţii decât cea normală.

Pe de altă parte, la 10 august 1891, ziarul New York Times scria că specialiştii de la Smithsonian Institute au descoperit câteva monumente de mari dimensiuni, precum nişte piramide în zona Lake Mills, lângă Madison, Wisconsin.


„Madison a fost în vremurile antice aşezământul pentru o populaţie numeroasă, ce numără pe puţin 200 000 de suflete.” scria ziarul. Arheologii au descoperit lucrări ale unor sisteme de apărare avansate, pe care ei le-au denumit Fort Aztalan.

 

Ca și în cazul altor descoperiri asemănătoare, liniștea s-a așternut atotstăpânitoare peste acest subiect, care a fost repede mușamalizat. Știința modernă a mai dat astfel o probă a vredniciei sale.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/schelete-gigantice-si-piramide-descoperite-in-statul-wisconsin-sua-a214
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro