Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, Poliția Gândirii. Sfârșitul libertății de exprimare

Distribuie!by “Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS! Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale. Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!

Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are dreptul să vorbească pe reţele sociale.


Pe 1 octombrie a intrat în vigoare în Germania o lege care conferă Statului puterea de a cenzura reţelele sociale. Statul german, la rândul său, deleagă către conducerile Facebook, Twitter, YouTube, Flikr, Tumblr sau Vimeo dreptul de a-şi cenzura utilizatorii.

Reţelele sociale au obligaţia de a elimina sau bloca orice „infracţiune penală” online, care ţine de calomnie, defăimare sau incitare la ură. Ele trebuie să ia măsuri în maximum 24 de ore de la primirea plângerii din partea unui utilizator – atenţie! fie că plângerea este sau NU justificată.


Pentru cazurile complexe, reţelele sociale au un termen de „rezolvare” de 7 zile.”[1]

SURSE

  1. http://evz.ro/lege-politia-gandirii-libertatea-de-expresie-ue.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro