Schimbarea unei stări de spirit sau mentale se poate face prin modificarea vibraţiei

Distribuie!

„Învăţătura care duce la cunoaşterea legilor Universului fără a fi aplicată este ca şi când am avea bani în bancă şi nu i-am folosi niciodată. Atunci este ca şi când aceşti bani n-ar exista. Nesocotind legile fundamentale universale, se va produce, cu siguranţă, suferinţa.

Schimbarea unei stări de spirit sau mentale se poate face prin modificarea vibraţiei. Prin voinţă, gândurile trebuie duse către acţiuni benefice care au vibraţii înalte. Aplicând principiul polarităţii, gândurile rele pot fi anihilate cu ajutorul gândurilor de la polul opus. Şi ritmul poate fi ordonat, după dorinţă, prin aplicarea corectă a artei polarităţii.


Vibraţiile spirituale înalte le pot ordona pe cele aflate sub ele. Ridicarea nivelului vibraţiei deasupra celui care produce cauza poate schimba efectul. Puterea minţii este nebănuită. Prin transmutaţie mentală se poate ajunge la modificarea condiţiilor Universului în ceea ce priveşte materia, dar şi spiritul, vizibilul şi invizibilul.

Astfel se pot influenţa chiar şi cutremurele, furtunile etc. Dar cel care poate ajunge până acolo înseamnă că poate intra în rezonanţă cu vibraţiile înalte. Prin transmutaţia mentală se pot schimba natura, forma, o substanţă cu alta, starea sau condiţia mentală. În această artă se ascunde secretul alchimiştilor care pot transforma plumbul în aur, înnobilând normalul.


După ce au fost expuse legile de bază ale Universului, mulţi, cu siguranţă, vor spune: „Este totul în regulă. Ştiu toate astea. Le ştiu, dar nu le pot aplica, pentru că nu le înţeleg”. Şi afirmaţia ar fi făcută pe bună dreptate. Trebuie să învăţăm limbajul traducerii în practică a acestor legi fundamentale.

Pentru asta urmăm şcoala existenţei materiale. Ne naştem o dată, de două ori, de câte ori este nevoie pentru a ajunge la înălţimea spirituală care produce revelaţia înţelegerii, a iniţierii. Abia atunci vom obţine diploma de absolvenţi ai existenţei eterne.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/legile-universului-564315.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Studiu: "Sufletul călătorește spre un alt univers după moartea fizică"
O persoană elevată spiritual şi echilibrată din punct de vedere energetic nu poate fi atinsă de nicio influenţă negativă, de atacuri energetice, de magie neagră
Isaac Newton și cercetările sale în domeniul alchimiei
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
De la hipnoză la supraconștiență
Viaţa omului este rezultatul gândurilor sale. Indiferent de situaţia în care se află, fiinţa umană dispune întotdeauna de o forţă de care nu este întotdeauna conştientă: aceasta este puterea formidabilă a gândirii pozitive, care o va pune instantaneu în rezonanţă cu puterile benefice, minunate ale Universului
Îndoctrinarea materialistă și ateistă în lume
Influența benefică a meditației asupra creierului
Secretele persoanelor cu ochii verzi, de care nici ele nu sunt conștiente!
Experimentul Philadelphia: Invizibilitatea materiei și călătoria în timp și spațiu
Vehiculele spatiale neconventionale - o realitate tehnica
Programul spațial nazist și centrele de cercetare de la Peenemünde și Nordhausen: dezvoltarea unor aparate cu propulsie, de la celebrele rachete V2, la avioanele de vânătoare cu reacție și construirea unor farfurii zburătoare

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...