Scurt istoric referitor la modul în care aspartamul a fost, totuşi, acceptat pentru a fi introdus în alimentaţie

Distribuie!by “Pe 8 martie 1977, la conducerea companiei Searle ajunge Donald Rumsfeld, politician şi om de afaceri. Acesta, între 1975 şi 1977 a fost secretar de stat al apărării în guvernul Ford. După alegerea sa ca preşedinte al companiei Searle, Rumsfeld s-a implicat în introducerea pe piaţă a aspartamului. Comunitatea […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pe 8 martie 1977, la conducerea companiei Searle ajunge Donald Rumsfeld, politician şi om de afaceri. Acesta, între 1975 şi 1977 a fost secretar de stat al apărării în guvernul Ford. După alegerea sa ca preşedinte al companiei Searle, Rumsfeld s-a implicat în introducerea pe piaţă a aspartamului.

Comunitatea ştiinţifică îşi menţinea părerea, continuând să refuze acceptarea aspartamului ca fiind bun de consumat. La 21 ianuarie 1981 Ronald Reagan a devenit preşedintele Statelor Unite şi a facilitat reintrarea prietenului său, Donald Rumsfeld, în guvern.


Nu după puţin timp, acesta a făcut să fie îndepărtaţi din FDA cei care jenau introducerea în consum a aspartamului. Searle a prezentat FDA-ului, din nou, dosarul aditivului E951. Acest dosar a fost examinat acum cu un „ochi” foarte favorabil, în ciuda unor dovezi foarte clare despre nocivitatea substanţei.

În 1981 acest îndulcitor de sinteză este autorizat sub formă de pudră în anumite produse alimentare: guma de mestecat, îndulcitorii de masă de genul Nutrasweet, în anumite cereale, deserturi şi în cafeaua instant.


În toamna anului 1983 primele sticle cu băuturi răcoritoare conţinând aspartam au fost puse în vânzare. Un drog dur, 100% chimic, care în prezent se adaugă nu numai în răcoritoare ci şi în medicamente, în aproape toate produsele „fără zahăr”, în produsele pentru diabetici etc., a reuşit să fie introdus astfel în consumul alimentar.

Cum recunoaştem aspartamul?

Acel gust dulce insidios din băuturile răcoritoare care rămâne şi după ce am terminat de băut şi care ne face să bem din ce în ce mai mult din băutura respectivă, ca şi cum nu ne-am săturat de gustul respectiv, uneori ca şi cum ne-ar fi sete în continuare… este aspartamul.

Anumite persoane sensibile au şansa şi suferă aproape imediat de greaţă sau dureri de cap în minutele sau orele care urmează după ce au consumat un singur produs ce conţine aspartam. Dacă ele îşi ascultă corpul, vor deduce că acele produse nu sunt bune. Vor şti astfel pe viitor să le evite.

Opus faţă de acest tip de persoane, există o mare parte de fiinţe umane care au devenit foarte rapid dependente de aceste produse, mai ales datorită reclamelor care le sugerează fie că printr-un astfel de consum se evită caloriile, fie că este spre binele copiilor lor etc.

Aceste persoane observă cum sănătatea lor se degradează mai mult sau mai puţin rapid, dar nu corelează aceasta cu consumul de aspartam. Ele vor merge să consulte medicul sau chiar psihiatrul care, ca şi ele, nu sunt la curent sau, mai rău, nu dau atenţie materialelor informative privind toxicitatea aspartamului.

Medicul le va prescrie medicamente care adeseori conţin aceeaşi otravă. Apare astfel o avalanşă de fenomene care nu sunt corelate cu ingestia de aspartam şi care nu vor avea nicio şansă de rezolvare dacă nu se abordează modificarea dietei.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6599
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni
Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Președintele SUA, Donald Trump, a ordonat retragerea armatei americane din Siria. Decizia sa i-a enervat pe globaliști. Globaliștii îi finanțează pe teroriștii ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Super-virusurile care ucid milioane de oameni
Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret
Zona demilitarizată din Coreea: Secretele celei mai periculoase granițe din lume
George Soros, la Davos: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!
Viktor Orban vrea să construiască „o democrație creștină” fără migranți: „Vom apăra cultura creștină și nu vom da țara pe mâna străinilor”
Facebook a blocat "din greşeală" scandalul e-mailurilor Convenţiei Democrate din SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro