Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”

Distribuie!

Despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari. Asta cere orașul american New York, care speră și să obțină acești bani după ce a dat în judecată opt companii care produc sau distribuie opioide eliberate pe bază de prescripție medicală. Cele opt companii sunt acuzate că au provocat o epidemie letală care afectează cel mai populat oraș din SUA, relatează The Guardian.
Primarul Bill de Blasio, care, alături de soția sa, Chirlane McCray, duce o vastă campanie pentru sănătatea mintală a metropolei americane și eliminarea dependenței de droguri, a declarat că, prin acțiunea în instanță, se cer despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari, care vor fi folosiți pentru a susține lupta împotriva epidemiei din oraș, care ucide anual mai mulți oameni decât crimele și accidentele rutiere împreună, inclusiv peste 1100 de decese prin supradoză în 2016.  „A venit timpul să plătească pentru ce au provocat în orașul nostru”, a spus Bill de Blasio.
O acțiune similară a lansat, în 2014, și orașul Chicago.
Firmele acționate în instanță sunt companiile producătoare Allergan Plc (AGN.N), Endo International Plc (ENDP.O), Johnson & Johnson (JNJ.N), Purdue Pharma LP și Teva Pharmaceutical Industries Ltd (TEVA.TA), și companiile de distribuție AmerisourceBergen Corp (ABC.N), Cardinal Health Inc (CAH.N) și McKesson Corp (MCK.N).
În plângerea de 256 de pagini înaintată unui tribunal din Manhattan, orașul New York acuză producătorii farmaceutici că, timp de două decenii, au indus în eroare consumatorii, făcându-i să creadă că opioidele eliberate pe bază de prescripție medicală pot fi consumate în siguranță pentru tratatarea durerilor cronice care nu au legătură cu cancerul, existând un risc minim de dependență. Orașul acuză, de asemenea, companiile de distribuție că au alimentat acest abuz, necontrolând distribuția opioidelor, inclusiv neidentificând comenzile suspecte și neraportarea acestor situații către autorități.
Companiile Endo și Purdue au negat acuzațiile lansate de autoritățile orașului, iar compania McKesson a refuzat să facă orice fel de cometariu în privința plângerii și, alături de AmerisourceBergen, au subliniat importanța luptei împotriva abuzului de opioide. Celelalte companii acuzate nu au răspuns imediat solicitărilor de formulare a unui punct de vedere.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Se-clatina-Big-Pharma-Opt-companii-farmaceutice-acuzate-de-primarul-New-York-ului-ca-au-provocat-o-epidemie-in-orasul-american-%E2%80%9EA-venit-vremea-sa-plateasca-pentru-ce-au-facut-148913
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Arme silenţioase pentru războaie tăcute
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Nu există în istorie clădiri cu structură de oţel care s-au prăbuşit din cauza focului
Consiliul pentru Relaţii Externe şi manipularea opiniei publice
"Oamenii de știință", plătiți de Iluminați, susțin că nu există Chemtrails și că dârele lăsate de avioane sunt "normale"
Iluminații sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă
Capcanele Pactului ONU pentru Migrație? "Șterge deosebirile dintre migrația legală și cea ilegală" și "pune imigrația printre drepturile omului"
Frankfurt este primul oraș german în care nativii au devenit minoritari: 51,2% din locuitori sunt imigranți
Marseieza - imnul naţional al Franţei - este un cântec masonic
Lovitura de stat din Turcia - orchestrată de către CIA
Tehnologii folosite pentru controlul mental

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...