Se întâmplă la Paris, „Orașul Luminilor”: Imigranți din Sri Lanka și-au scalpat un compatriot și i-au tăiat o mână, într-un restaurant parizian

by “O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână.

Atacul a avut loc luni seara într-un restaurant din arondismentul 10 al orașului, departe de zona populată de migranți, La Chapelle din nordul Parisului, informează RTL. Potrivit sursei citate, cei doi atacatori, purtând atât hanorace și aveau fețele acoperite, au intrat în restaurant în jurul orei 21:30,  înarmați cu o macetă și o sabie. Într-o fracțiune de secundă s-au năpustit asupra victimei, scalpând-o și retezându-i mâna, informează site-ul breitbart.com.
Tânărul de 35 de ani care a fost atacat este, de asemenea, membru al comunității din Sri Lanka. El se află acum în stare critică la un spital local. O sursă din cadrul poliției a susținut că motivul acestui atac brutal ar fi legat de reglarea conturilor în cadrul comunității.
Acesta este cel mai recent atac violent care are loc în capitala Franței. Luna trecută, un individ beat a înjunghiat șase persoane la întâmplare, în arondismentul 18, populat de imigranți, cinci dintre victime ajungând cu răni grave la spital.
O săptămână mai târziu, trei imigranți din insula Capului Verde au fost arestați în suburbia din Clichy-sous-Bois, după ce au atacat un om, bătându-l și smulgându-i o ureche și o buză, pe care i le-au mâncat. Cei trei au fost arestați fiind acuzați de canibalism.
Presa franceză susține că zilnic, în Franța, au loc nu mai puțin de 777 de atacuri violente întâmplătoare. Pericolul a determinat un dezvoltator de aplicații mobile să creeze o aplicație care să permită anuitor persoane să acționeze ca escorte și săi apere pe cei care călătoresc singuri, pentru a-i păzi de astfel de agresiuni.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Se-intampla-la-Paris-%E2%80%9EOrasul-Luminilor-Imigranti-din-Sri-Lanka-si-au-scalpat-un-compatriot-si-i-au-taiat-o-mana-intr-un-restaurant-parizian-149699
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Societatea Civila - trebuie sa ramana apolitica si sa nu se lase deturnata de agentii FSN-isti ai politicienilor de la toate partidele !
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”
75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?
SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară
Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Mâncarea care vindecă! Iată cum putem avea o sănătate de fier
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Procurorii DNA au pus SECHESTRU pe RCS-RDS. Administratorul Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani
Pestera Movile de langa Mangalia este unica pe Planeta: singurul ecosistem din lume, unde viata este independenta fata de Soare, prin Chemosinteza (viata fara oxigen) ! Oamenii de stiinta de la NASA au fost socati sa afle asta si au inceput s-o cerceteze !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro