Se întâmplă la Paris, „Orașul Luminilor”: Imigranți din Sri Lanka și-au scalpat un compatriot și i-au tăiat o mână, într-un restaurant parizian

by “O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână.

Atacul a avut loc luni seara într-un restaurant din arondismentul 10 al orașului, departe de zona populată de migranți, La Chapelle din nordul Parisului, informează RTL. Potrivit sursei citate, cei doi atacatori, purtând atât hanorace și aveau fețele acoperite, au intrat în restaurant în jurul orei 21:30,  înarmați cu o macetă și o sabie. Într-o fracțiune de secundă s-au năpustit asupra victimei, scalpând-o și retezându-i mâna, informează site-ul breitbart.com.
Tânărul de 35 de ani care a fost atacat este, de asemenea, membru al comunității din Sri Lanka. El se află acum în stare critică la un spital local. O sursă din cadrul poliției a susținut că motivul acestui atac brutal ar fi legat de reglarea conturilor în cadrul comunității.
Acesta este cel mai recent atac violent care are loc în capitala Franței. Luna trecută, un individ beat a înjunghiat șase persoane la întâmplare, în arondismentul 18, populat de imigranți, cinci dintre victime ajungând cu răni grave la spital.
O săptămână mai târziu, trei imigranți din insula Capului Verde au fost arestați în suburbia din Clichy-sous-Bois, după ce au atacat un om, bătându-l și smulgându-i o ureche și o buză, pe care i le-au mâncat. Cei trei au fost arestați fiind acuzați de canibalism.
Presa franceză susține că zilnic, în Franța, au loc nu mai puțin de 777 de atacuri violente întâmplătoare. Pericolul a determinat un dezvoltator de aplicații mobile să creeze o aplicație care să permită anuitor persoane să acționeze ca escorte și săi apere pe cei care călătoresc singuri, pentru a-i păzi de astfel de agresiuni.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Se-intampla-la-Paris-%E2%80%9EOrasul-Luminilor-Imigranti-din-Sri-Lanka-si-au-scalpat-un-compatriot-si-i-au-taiat-o-mana-intr-un-restaurant-parizian-149699
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Emisiune la OTV despre Conspiratii, Noua Ordine Mondiala si Descoperirea din Bucegi !
SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară
Zahărul și cancerul
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Studenti de la Harvard implicati in multe ritualuri sataniste ! Membri organizatiei sataniste "Templul Satanic", "Skull and Bones" si cei ai "Clublui Bohemian" implicati in acest scandal de proportii !
Un fost angajat al CIA, arestat pentru deținere de documente secrete, inclusiv identitățile reale ale unor agenți secreți
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu
Submarinul-avion - o invenţie românească
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro