Secolul american Rockefeller

Distribuie!

„În 1939, împreună cu cei patru fraţi ai săi, Nelson, John D. III; Laurence şi Whintrop, David Rockefeller şi Fundaţia Rockfeller deținută de aceștia au finanţat în mod secret proiectul Studii secrete despre Război şi Pace, în cadrul Consiliului pentru Relaţii Externe de la New York,cel mai influent think-tank de politică externă privată a Statelor Unite, care era, de asemenea, controlat de Rockfelleri.

O echipă de americani din domeniul universitar s-a reunit înainte de începutul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a planifica un imperiu postbelic, ceea ce insiderul Time-Life Henry Luce a numit „Secolul American”. Ei au stabilit un model de luat în calcul pentru un imperiu mondial după Regatul Unit falimentar, dar au decis cu minuţiozitate să nu îl numească „imperiu”. Ei l-au numit în schimb „democraţia contagioasă, libertatea, modul american de a fi liber profesionist”…


Proiectul lor observa harta geopolitică a lumii şi planifica modul în care Statele Unite vor înlocui imperiul britanic, imperiul dominant de facto. Crearea ONU a fost unul dintre punctele cheie.

Fraţii Rockefeller au donat un teren din insula Manhattan pentru a deveni cartierul general al ONU (iar în urma acestei manevre, au câştigat miliarde de dolari drept beneficii prin creşterea preţurilor imobiliare ale tuturor terenurilor adiacente pe care le posedau de asemenea…). Aceasta reprezintă o metodă filantropică tip Rockefeller. Fiecare donaţie făcută era calculată astfel încât să aducă în schimb creşterea averii şi a puterii familiei.


După război, David Rockefeller domina politica externă a Statelor Unite şi nenumăratele războaie din Africa, America Latină şi Asia. Facţiunea Rockfeller a creat războiul rece contra URSS la fel cum a creat şi NATO, cu scopul de a menţine o Europă vie cu statutul de vasal al SUA. Cum au făcut aceasta este documentat în detaliu în cartea-studiu The Gods of Money (Zeii banilor), de William Engdahl. În această lucrare sunt documentate mai multe crime împotriva umanităţii săvârșite de David Rockefeller.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12513
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...