Secolul american Rockefeller

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În 1939, împreună cu cei patru fraţi ai săi, Nelson, John D. III; Laurence şi Whintrop, David Rockefeller şi Fundaţia Rockfeller deținută de aceștia au finanţat în mod secret proiectul Studii secrete despre Război şi Pace, în cadrul Consiliului pentru Relaţii Externe de la New York,cel mai influent think-tank de politică externă privată a Statelor Unite, care era, de asemenea, controlat de Rockfelleri.

O echipă de americani din domeniul universitar s-a reunit înainte de începutul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a planifica un imperiu postbelic, ceea ce insiderul Time-Life Henry Luce a numit „Secolul American”. Ei au stabilit un model de luat în calcul pentru un imperiu mondial după Regatul Unit falimentar, dar au decis cu minuţiozitate să nu îl numească „imperiu”. Ei l-au numit în schimb „democraţia contagioasă, libertatea, modul american de a fi liber profesionist”…


Proiectul lor observa harta geopolitică a lumii şi planifica modul în care Statele Unite vor înlocui imperiul britanic, imperiul dominant de facto. Crearea ONU a fost unul dintre punctele cheie.

Fraţii Rockefeller au donat un teren din insula Manhattan pentru a deveni cartierul general al ONU (iar în urma acestei manevre, au câştigat miliarde de dolari drept beneficii prin creşterea preţurilor imobiliare ale tuturor terenurilor adiacente pe care le posedau de asemenea…). Aceasta reprezintă o metodă filantropică tip Rockefeller. Fiecare donaţie făcută era calculată astfel încât să aducă în schimb creşterea averii şi a puterii familiei.


După război, David Rockefeller domina politica externă a Statelor Unite şi nenumăratele războaie din Africa, America Latină şi Asia. Facţiunea Rockfeller a creat războiul rece contra URSS la fel cum a creat şi NATO, cu scopul de a menţine o Europă vie cu statutul de vasal al SUA. Cum au făcut aceasta este documentat în detaliu în cartea-studiu The Gods of Money (Zeii banilor), de William Engdahl. În această lucrare sunt documentate mai multe crime împotriva umanităţii săvârșite de David Rockefeller.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12513
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sufletul exista si are 21 de grame: Dovezi stiintifice prezentate de Fizica Cuantica pentru toti scepticii ! Doar corpul moare, sufletul traieste vesnic si se reincarneaza acesta avand karma, cat si dharma !

Muntele Retezat este o piramidă veche de 14.000 de ani, unde se află ascunsă Arhiva Omenirii

Un fost pilot CIA a depus mărturie că nici un avion nu a lovit WTC la 11 septembrie 2001

Dedesubturile Legii Vaccinării Obligatorii, evidențiate prin date certe de către senatorul Vasile Lungu: Conțin aditivi chimici periculoși

Daniele Gerkens – Zahărul, mai periculos decât cocaina? Mărturii, anchete și sfaturi practice pentru o alimentație mai sănătoasă. Renunțând la zahăr, te poți vindeca!

Închide