Secrete guvernamentale: Știința oficială nu este totuna cu știința reală

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„SECRETE GUVERNAMENTALE: ȘTIINȚA OFICIALĂ NU ESTE TOTUNA CU ȘTIINȚA REALĂ

NASA a recunoscut de curând sub presiunile opiniei publice din SUA, că a disponibilizat 12 cosmonauți cu pregătire militară. Nu se specifică care este efectivul de cosmonauți militari deținut de SUA în spațiul cosmic.


Din documente oficiale secrete americane ar rezulta, potrivit relatărilor unor hackeri care au penetrat sistemele de siguranță electronică ale arhivelor militare ale SUA, că există o armată secretă în spațiul cosmic din care fac parte și cosmonauți non-tereștri.

Cât despre vehicule pe care zboară militarii în spațiul extraterestru, acestea au ajuns la nivelul secretelor… publice. Armata americană a pus mâna la sfârșitul celui de-al doilea Război mondial pe arhivele secrete ale SS, care conțineau și planuri pentru nave cosmice. Redăm mai jos, spre exemplu, unul dintre proiectele descoperite cu acel prilej.


Planurile pentru astronave din clasa ANDROMEDA prevedeau o viteză de propulsie în spațiul cosmic de 300.000 km/oră, teoretic viteză nelimitată. Astronavele ANDROMEDA erau dotate și cu garaje pentru aparatele de zbor cosmic HAUNEBU.

 

În noaptea de 22/23.09.1980 peste 20 de martori oculari adulți (printre care și cadre militare de la M.Ap.N.) și 12 elevi au asistat la andocarea a unui aparat de zbor din clasa HAUNEBU, într-o imensă navă cosmică sub formă de trunchi de con cu baza mare în sus, deasupra poligonului experimental din Curbura Buzăului. (A se vedea și articolul Fenomenul OZN din Curbura Buzăului.)”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-%C8%99tiin%C8%9B-oficial%C4%83-nu-este-totuna-cu-%C8%99tiin%C8%9B-real%C4%83

SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-%C8%99tiin%C8%9B-oficial%C4%83-nu-este-totuna-cu-%C8%99tiin%C8%9B-real%C4%83
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...