Secretele „rătăcite” ale lui Nikola Tesla

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Nikola Tesla este geniul sub care stă dezvoltarea actuală a omenirii, considerat de biografii americani ca fiind un emigrant de origine sârbă. În realitate el a fost istro-român, născut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856 ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicăi Mandici.

Familia tatălui era de grăniceri antiotomani, în fostul imperiu austro-ungar. Numele inițial de familie era Draghici, dar el a fost înlocuit în timp, prin porecla de Teslea, după meseria transmisă în familie, de dulgher (teslari).


El a fost un mare vizionar, multe din ideile sale nefiind înțelese nici astăzi și constituind o permanentă sursă de dispută între marile puteri. Nikola a demonstrat încă din primii ani ai copilăriei capacități mentale excepționale și percepții extrasenzoriale, el fiind mai târziu un deschizător de drumuri în domenii tehnice vaste, precum cel al electricității, radioului, curenților de înaltă frecvență, sistemului de curent alternativ, câmpului magnetic rotativ, structurii atomului și nucleului acestuia, motoarelor și diferitelor tehnologii fără de care lumea modernă ar fi de neimaginat.

Tot ceea ce astăzi numim tehnologie avansată se bazează pe invențiile lui Nikola Tesla, unele dintre acestea datând de peste un secol. In documentarul de mai jos sunt dezvăluite o parte din secretele „rătăcite” ale marelui geniu.”[1]


Video

SURSE

  1. http://templulsecretelor.blogspot.ro/2011/05/influenta-cuvintelor-asupra-adn-ului.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...