Secretele războiului PSI

by “Psihologia, neurologia, sociologia sunt științe care au dus la modernizarea războaielor. Nu se mai duc războaie clasice. Agresiunea psihologică este un factor important în războaiele moderne care se duc, în prezent. Agresorii psihici cunosc că noi, oamenii, suntem conduși, în luarea deciziilor și în acțiuni, mai mult de creierul emoțional, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Psihologia, neurologia, sociologia sunt științe care au dus la modernizarea războaielor. Nu se mai duc războaie clasice. Agresiunea psihologică este un factor important în războaiele moderne care se duc, în prezent. Agresorii psihici cunosc că noi, oamenii, suntem conduși, în luarea deciziilor și în acțiuni, mai mult de creierul emoțional, 80%, decât de creierul cognitiv-rațional, 20%.

Ei vor folosi metode care să blocheze creierul cognitiv-rațional, cu ajutorul unor stimulente și tehnici bine puse la punct. În acest mod, subiectul preia o lozincă, un slogan și nu mai judecă rațional. Cel mai frecvent, manipulatorii trezesc sentimentul de furie, ură. Ei folosesc în acest scop imagini, cuvinte, sunete, simboluri. Sunt utilizați și stimuli chimici.


Unii manipulatori folosesc radiatorul psihotronic. Cu ajutorul acestuia sunt transmise mesaje scurte în subconștientul persoanei țintă. O idee de bază a manipulatorilor este aceea că o frază repetată mereu, devine realitate.
Spoturile publicitare sunt o altă formă de manipulare. Se știe că, în mod conștient, ochiul uman nu poate distinge decât 14 cadre pe minut, pe care le transmite creierului. Manipulatorii măresc frecvența de expunere a acestor cadre, până la 20 pe minut, astfel încât mesajul nu mai trece prin discernământ și merge direct în creierul emoțional.
Mesajul va fi unul imperativ pentru inconștient.

Manipularea este una dintre cele mai periculoase metode. Să ne aducem aminte de decembrie 1989. Simulatoarele utilizate de către cei de la Securitate. Erau folosite mai ales noaptea. Impactul a fost devastator. A început să se tragă haotic. Rolul pe care l-a jucat televiziunea. S-a vorbit despre un adevărat atac PSI asupra României. În Rusia, încă din 1907 a fost înființat Institutul de Psihoneurologie, condus de către Behterev, care este fondatorul teoriei modelării.


El susținea că fiecare individ poate fi influențat de la distanță, cu ajutorul diferitelor plaje hertziale, omul comportându-se ca un aparat de radio cu mai multe frecvențe. Conștient – 16-20 hz, subconștient – 7-13 hz și inconștient – 0,5-7 hz.
Specialiștii în psihotronică au stabilit că o altă tehnică posibil de aplicat pentru a determina o persoană devenită indezirabilă, să se sinucidă este sugestia de a-i inhiba reflexul de apărare. Se perturbă biocâmpul individului, i se introduce o stare de depresie acută, dar și una euforică, pentru a prinde curaj. Subconştientul nu se mai poate apăra. Manipulatorul îi transmite mesajul și subiectul îl execută imediat.

Fizicienii vorbesc despre energia psihotronică și în acest sens au dat un exemplu relevant. Se pleacă de la o hologramă. Dacă se rupe o bucată dintr-un negativ holografic și se pune sub un proiector laser, nu se va obține numai imaginea bucății rupte, ci se va observa imaginea întregii holograme. De aici, rezultă că imaginea hologramei a fost impregnată pe fiecare bucată în parte. Fiecare părticică reflectă totalitatea. La fel stau lucrurile cu o persoană care este atacată energetic.Fiecare celulă din organism se supune deciziei manipulatorului.

 

Atacul energetic duce la un blocaj total al energiei vitale și uneori la moarte. Cum se manifestă asupra unui subiect atacul psihotronic? Stări de agitație, mai ales noaptea, chiar și în somn. Anumite zone ale corpului degajă o temperatură ridicată, stări de panică sau emoționale.

Specialiștii susțin că o metodă de a contracara energia negativă este aceea de a așeza subiectul sub un jet de apă.
Atacul energetic nu vine numai de la mașini ultraperformante. Tot mai des, se vorbește și despre atacul energetic al unor entități care vin dintr-o altă lume sau un alt univers. În acest sens, specialiștii vorbesc despre clopotul astral. Sunetul pe care-l percepem capătă tonalități covârșitoare asupra psihicului.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/secretele-razboiului-psi
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Nu există încălzire globală! Totul este o afacere mondială
Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!
Comitetul celor 300 - nucleul Iluminatilor care se afla deasupra tuturor si vor sa controleze totul instaurand Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial
City of London, Washington DC și Vatican - centrele de putere ale Iluminaților de unde este condusă Planeta
Ungaria pregătește un EXIT din UE: consultare populară anti-Bruxelles
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Un medic susține că a creat SIDA în mod intenționat cu scopul de a reduce populația planetei
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Francmasoneria și Noua Ordine Mondială
Wireless-ul (Wi-Fi) dauneaza grav sanatatii! Plantele nu cresc daca sint puse intr-o incapere unde exista router Wi-Fi! Frecventa unui router este de 5 GHz, dubla decat a unui cuptor cu microunde!
Globaliștii încearcă să oprească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică
Conspirația Marijuanei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro