Secretele războiului PSI

by “Psihologia, neurologia, sociologia sunt științe care au dus la modernizarea războaielor. Nu se mai duc războaie clasice. Agresiunea psihologică este un factor important în războaiele moderne care se duc, în prezent. Agresorii psihici cunosc că noi, oamenii, suntem conduși, în luarea deciziilor și în acțiuni, mai mult de creierul emoțional, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Psihologia, neurologia, sociologia sunt științe care au dus la modernizarea războaielor. Nu se mai duc războaie clasice. Agresiunea psihologică este un factor important în războaiele moderne care se duc, în prezent. Agresorii psihici cunosc că noi, oamenii, suntem conduși, în luarea deciziilor și în acțiuni, mai mult de creierul emoțional, 80%, decât de creierul cognitiv-rațional, 20%.

Ei vor folosi metode care să blocheze creierul cognitiv-rațional, cu ajutorul unor stimulente și tehnici bine puse la punct. În acest mod, subiectul preia o lozincă, un slogan și nu mai judecă rațional. Cel mai frecvent, manipulatorii trezesc sentimentul de furie, ură. Ei folosesc în acest scop imagini, cuvinte, sunete, simboluri. Sunt utilizați și stimuli chimici.


Unii manipulatori folosesc radiatorul psihotronic. Cu ajutorul acestuia sunt transmise mesaje scurte în subconștientul persoanei țintă. O idee de bază a manipulatorilor este aceea că o frază repetată mereu, devine realitate.
Spoturile publicitare sunt o altă formă de manipulare. Se știe că, în mod conștient, ochiul uman nu poate distinge decât 14 cadre pe minut, pe care le transmite creierului. Manipulatorii măresc frecvența de expunere a acestor cadre, până la 20 pe minut, astfel încât mesajul nu mai trece prin discernământ și merge direct în creierul emoțional.
Mesajul va fi unul imperativ pentru inconștient.

Manipularea este una dintre cele mai periculoase metode. Să ne aducem aminte de decembrie 1989. Simulatoarele utilizate de către cei de la Securitate. Erau folosite mai ales noaptea. Impactul a fost devastator. A început să se tragă haotic. Rolul pe care l-a jucat televiziunea. S-a vorbit despre un adevărat atac PSI asupra României. În Rusia, încă din 1907 a fost înființat Institutul de Psihoneurologie, condus de către Behterev, care este fondatorul teoriei modelării.


El susținea că fiecare individ poate fi influențat de la distanță, cu ajutorul diferitelor plaje hertziale, omul comportându-se ca un aparat de radio cu mai multe frecvențe. Conștient – 16-20 hz, subconștient – 7-13 hz și inconștient – 0,5-7 hz.
Specialiștii în psihotronică au stabilit că o altă tehnică posibil de aplicat pentru a determina o persoană devenită indezirabilă, să se sinucidă este sugestia de a-i inhiba reflexul de apărare. Se perturbă biocâmpul individului, i se introduce o stare de depresie acută, dar și una euforică, pentru a prinde curaj. Subconştientul nu se mai poate apăra. Manipulatorul îi transmite mesajul și subiectul îl execută imediat.

Fizicienii vorbesc despre energia psihotronică și în acest sens au dat un exemplu relevant. Se pleacă de la o hologramă. Dacă se rupe o bucată dintr-un negativ holografic și se pune sub un proiector laser, nu se va obține numai imaginea bucății rupte, ci se va observa imaginea întregii holograme. De aici, rezultă că imaginea hologramei a fost impregnată pe fiecare bucată în parte. Fiecare părticică reflectă totalitatea. La fel stau lucrurile cu o persoană care este atacată energetic.Fiecare celulă din organism se supune deciziei manipulatorului.

 

Atacul energetic duce la un blocaj total al energiei vitale și uneori la moarte. Cum se manifestă asupra unui subiect atacul psihotronic? Stări de agitație, mai ales noaptea, chiar și în somn. Anumite zone ale corpului degajă o temperatură ridicată, stări de panică sau emoționale.

Specialiștii susțin că o metodă de a contracara energia negativă este aceea de a așeza subiectul sub un jet de apă.
Atacul energetic nu vine numai de la mașini ultraperformante. Tot mai des, se vorbește și despre atacul energetic al unor entități care vin dintr-o altă lume sau un alt univers. În acest sens, specialiștii vorbesc despre clopotul astral. Sunetul pe care-l percepem capătă tonalități covârșitoare asupra psihicului.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/secretele-razboiului-psi
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ungaria: Proteste pentru susținerea lui George Soros
Sinucideri cauzate de influenţa nocivă a antenelor de telefonie mobilă. Expunerea la radiaţii electromagnetice provoacă depresii
Descoperite în Siria: Arme NATO şi alte dotări ale insurgenţilor
Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“
Nu există dovezi despre o conspirație Trump – Rusia, concluziile raportului Mueller
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Bentham Chemical Physics Journal: Oamenii de știință confirmă în mod indubitabil că turnurile WTC au fost demolate la 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive
UE va aloca 1 milion de euro pentru combaterea presei rusești. UE este deranjată de adevărurile prezentate de presa rusă
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: "Liderii occidentali sprijină grupările teroriste din Siria"
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro