Secretele războiului PSI

Distribuie!

Psihologia, neurologia, sociologia sunt științe care au dus la modernizarea războaielor. Nu se mai duc războaie clasice. Agresiunea psihologică este un factor important în războaiele moderne care se duc, în prezent. Agresorii psihici cunosc că noi, oamenii, suntem conduși, în luarea deciziilor și în acțiuni, mai mult de creierul emoțional, 80%, decât de creierul cognitiv-rațional, 20%.

Ei vor folosi metode care să blocheze creierul cognitiv-rațional, cu ajutorul unor stimulente și tehnici bine puse la punct. În acest mod, subiectul preia o lozincă, un slogan și nu mai judecă rațional. Cel mai frecvent, manipulatorii trezesc sentimentul de furie, ură. Ei folosesc în acest scop imagini, cuvinte, sunete, simboluri. Sunt utilizați și stimuli chimici.


Unii manipulatori folosesc radiatorul psihotronic. Cu ajutorul acestuia sunt transmise mesaje scurte în subconștientul persoanei țintă. O idee de bază a manipulatorilor este aceea că o frază repetată mereu, devine realitate.
Spoturile publicitare sunt o altă formă de manipulare. Se știe că, în mod conștient, ochiul uman nu poate distinge decât 14 cadre pe minut, pe care le transmite creierului. Manipulatorii măresc frecvența de expunere a acestor cadre, până la 20 pe minut, astfel încât mesajul nu mai trece prin discernământ și merge direct în creierul emoțional.
Mesajul va fi unul imperativ pentru inconștient.

Manipularea este una dintre cele mai periculoase metode. Să ne aducem aminte de decembrie 1989. Simulatoarele utilizate de către cei de la Securitate. Erau folosite mai ales noaptea. Impactul a fost devastator. A început să se tragă haotic. Rolul pe care l-a jucat televiziunea. S-a vorbit despre un adevărat atac PSI asupra României. În Rusia, încă din 1907 a fost înființat Institutul de Psihoneurologie, condus de către Behterev, care este fondatorul teoriei modelării.


El susținea că fiecare individ poate fi influențat de la distanță, cu ajutorul diferitelor plaje hertziale, omul comportându-se ca un aparat de radio cu mai multe frecvențe. Conștient – 16-20 hz, subconștient – 7-13 hz și inconștient – 0,5-7 hz.
Specialiștii în psihotronică au stabilit că o altă tehnică posibil de aplicat pentru a determina o persoană devenită indezirabilă, să se sinucidă este sugestia de a-i inhiba reflexul de apărare. Se perturbă biocâmpul individului, i se introduce o stare de depresie acută, dar și una euforică, pentru a prinde curaj. Subconştientul nu se mai poate apăra. Manipulatorul îi transmite mesajul și subiectul îl execută imediat.

Fizicienii vorbesc despre energia psihotronică și în acest sens au dat un exemplu relevant. Se pleacă de la o hologramă. Dacă se rupe o bucată dintr-un negativ holografic și se pune sub un proiector laser, nu se va obține numai imaginea bucății rupte, ci se va observa imaginea întregii holograme. De aici, rezultă că imaginea hologramei a fost impregnată pe fiecare bucată în parte. Fiecare părticică reflectă totalitatea. La fel stau lucrurile cu o persoană care este atacată energetic.Fiecare celulă din organism se supune deciziei manipulatorului.

 

Atacul energetic duce la un blocaj total al energiei vitale și uneori la moarte. Cum se manifestă asupra unui subiect atacul psihotronic? Stări de agitație, mai ales noaptea, chiar și în somn. Anumite zone ale corpului degajă o temperatură ridicată, stări de panică sau emoționale.

Specialiștii susțin că o metodă de a contracara energia negativă este aceea de a așeza subiectul sub un jet de apă.
Atacul energetic nu vine numai de la mașini ultraperformante. Tot mai des, se vorbește și despre atacul energetic al unor entități care vin dintr-o altă lume sau un alt univers. În acest sens, specialiștii vorbesc despre clopotul astral. Sunetul pe care-l percepem capătă tonalități covârșitoare asupra psihicului.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/secretele-razboiului-psi
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Phil Schneider, bărbatul care a ucis doi extratereștri în baza Dulce
Soros: UE, în pragul colapsului, iar Rusia, „putere naţionalistă renăscută”
Un avocat francez a depus plângere la Curtea Penală Internațională împotriva Israelului pe care îl acuză de ”crime de război”
Familia de Medici, care a condus Florenţa mai bine de 300 de ani, deţinea unele secrete fascinante şi dispunea de unele lucruri uimitoare
Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor
CIA a făcut experimente pe copiii orfani din Danemarca
America are un buget negru (black budget) care nu este aprobat de Congres şi pe care nici măcar preşedintele nu îl cunoaşte şi, cu atât mai puţin, îl controlează. În fiecare an, aceste proiecte negre (black projects) înghit aproape 1,25 trilioane de dolari, adică aproape 25% din PIB (produsul intern brut) al SUA, ceea ce reprezintă mai mult chiar decât bugetul Apărării SUA şi al oricărei alte ţări din lume
Dacă vei analiza cu luciditate situaţia actuală în lume şi, de asemenea, în România din perspectiva socială, economică şi politică, vei putea să constaţi cu uşurinţă cum acest haos este structurat în aşa fel, încât să asigure gradat instituirea Noii Ordini Mondiale
Cum au început să fie utilizate armele chimice?
Vaticanul și cele trei bule papale: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pământ; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pământ; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pământ
David Rockefeller susține Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"
Antarctica ascunde numeroase secrete și lucruri misterioase

Citiți și...

Agenția Centrală de Informații (CIA) vs familia Kennedy
Agenda 2030, Clubul de la Roma, schimbările climatice, dioxidul de carbon și Noua Ordine Mondială
Statuia Libertatii din SUA - daruita de catre francmasonii francezi in 1876
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Banii, datoriile şi sistemul bancar modern
Operațiuni "steag fals": În Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană, care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament
Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat în anii ’50 de către o echipă de 12 oameni de ştiinţă reunită în jurul unui călugăr italian, Pellegrino Ernetti, care era, totodată, un savant genial, specialist în fizică cuantică
Operațiunea Gladio în Italia: CIA, NATO și atentatul de la Bologna (2 august 1980)
Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
Israelul se scufundă tot mai mult în tiranie
După amenințări, SUA vor negocieri cu Iranul
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...