Secretele unor OZN-uri prăbușite în URSS

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In anul 1969, in regiunea sovietica Sverdlovsk se prabusea un aparat de zbor neidentificat, pe care autoritatile l-au ascuns cat au putut de privirile celor curiosi. Acum, noi secrete ale acestui caz ies la iveala.

Armata sovietica a recuperat imediat fragmentele din aparatul de zbor prabusit, la locul impactului gasindu-se, se pare, si cadavrul unui extraterestru, scrie Huffington Post. Cazul a fost prezentat pe larg in documentarul „The Secret KGB UFO Files”, prezentat de fostul actor care l-a interpretat pe James Bond, Roger Moore.


Un documentar controversat

In acest documentar sunt prezentate fragmente de filmari realizate la locul prabusirii OZN-ului. Se prezinta chiar o presupusa autopsie a extraterestrului recuperat de la locul impactului.
Redeschiderea cazului OZN-ului prabusit in URSS nu poate fi insa explicata de presa de peste ocean.


Postul de radio The Voice of Russia a prezentat cazul pe larg, invocand acum si marturii care sustin prabusirea unui alt OZN langa orasul rusesc Prohladnii, in data de 10 august 1989. Ca si in cel precedent, acest nou caz a inclus si el cadavrele recuperate ale unor presupusi extraterestri.

Experimente misterioase

Mai mult, in presa din Rusia s-a scris recent ca un grup de oameni de stiinta a luat legatura cu extraterestrii, in trecut. Un fost oficial din Ministerul rus al Apararii, Alexei Savin, spune si el ca la sfarsitul anilor ’80, oamenii de stiinta din tara sa ar fi intrat in contact cu extraterestrii.

S-a vorbit chiar si de mai multe experimente paranormale puse la cale in URSS in aceeasi perioada. Specialistii rusi au ajuns insa la concluzia ca extraterestrii apar acolo unde sunt testate echipamente militare si arme.”[1]

SURSE

  1. https://m.ziare.com/magazin/secretele-unor-ozn-uri-prabusite-in-urss-autopsia-unui-presupus-extraterestru-video-1272464
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Pentagonul a cheltuit milioane de dolari pentru a urmări OZN-uri
Rămăşiţele unui templu şi numeroase artefacte, printre care bijuterii de aur, monede şi piesa lipsă dintr-o ambarcaţiune au fost descoperite de scafandri în Heracleion, un oraş scufundat din Egiptul Antic
O nouă cameră, de mărimea unui avion de pasageri, descoperită în Marea Piramidă din Egipt
Castelul de Coral – ridicat de Edward Leedskalnin cu ajutorul levitației utilizând forța sunetului
CIA a desecretizat 13 milioane de documente, inclusiv informații despre OZN-uri și o rețetă pentru cerneala invizibilă
Ministerul Apărării de la Moscova lucra, în perioada URSS, în secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră
Academia de Științe din Anglia către ONU: "Sunt 100 de civilizații extraterestre! Pregătiți-vă!"
Baza NASA din Florida a recepţionat o serie de semnale misterioase provenind din centrul Pământului
Poetul grec, Hesiod, despre Epoca de Aur a umanității: "Oamenii trăiau la fel ca şi Zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte şi fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu fiinţele divine (extratereştrii?), ei îşi duceau zilele în linişte şi pace, într-o societate fără inegalităţi, uniţi prin iubire şi respect reciproc."
Programul spațial nazist și centrele de cercetare de la Peenemünde și Nordhausen: dezvoltarea unor aparate cu propulsie, de la celebrele rachete V2, la avioanele de vânătoare cu reacție și construirea unor farfurii zburătoare
VZ-9 Avrocar - farfuria zburătoare a Americii
Piramida din Antarctica
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...