Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate

Distribuie!by “Arhivele Vaticanului au fost și rămân una din curiozitățile oamenilor. Fiecare dintre noi dorim să citim aceste documente. Multe dintre acestea ar schimba lumea dacă ar fi date publicității. Din secolul al XVIII lea nici un papă nu a mai permis accesul la aceste documente. Aceste documente au nu numai […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Arhivele Vaticanului au fost și rămân una din curiozitățile oamenilor. Fiecare dintre noi dorim să citim aceste documente. Multe dintre acestea ar schimba lumea dacă ar fi date publicității. Din secolul al XVIII lea nici un papă nu a mai permis accesul la aceste documente.

Aceste documente au nu numai un impact psihologic cu și unul care ar schimba trecutul istoric. Gabriele Ferrotti, înalt prelat a afirmat că dacă aceste documente ar fi cunoscute, ar distruge lumea. Documentele pot face lumină în istoria creștină și pot schimba întreaga teorie cunoscută până acum. Documentele strict secrete sunt în număr de 105, dintre acestea 20 nu au fost niciodată dezvăluite.


Multe dintre aceste documente sunt scrisori papale către Hitler, scrisoare regelui Henric către Papă, moment în care el anunță că renunță la catolicism și apariția unei noi religii, anglicanismul. O scrisoare este adresată de Papă hanului mongol Huyuk, pe care îl ruga să se creștineze. Răspunsul acestuia a fost un refuz categoric.

Potrivit teoriei conspirației, Vaticanul deține secrete referitor la cronoportare, teleportere sau levitație. Sfântul Scaun deține secrete referitor la începuturile creștinismului, care dacă ar fi cunoscute ar zgudui lumea. Până în 1881, la documente au avut acces numai înalții prelați. După acest an, o serie de cercetători au avut acces la unele documente.


Un document important este cel adresat de papa către Roosvelt, cerându-i să se opună formării unui stat evreu în Palestina.  Alte documente se referă la interogatoriile templierilor, care în cursul unei ceremonii au scuipat crucea și l-au renegat pe Iisus. Ziarul La Repubblica a prezentat faptul că în Vatican există o rețea de cârtițe care contra cost este dispusă să dea publicității informații. Valetul Papei nu este singurul turnător, încă 20 de înalți prelați au vorbit despre lucrurile necreștinești care se produc în spatele ușilor închise, de la corupție la pedofilie.

Unele voci susțin că Papa Benedict a renunțat la papalitate și din cauza acestor lucruri care nu au nimic de-a face cu religia.
Potrivit ziarului La Repubblica, Papa a plecat de la Vatican din cauza unui grup de homosexuali care conduce Vaticanul și este șantajat din fara Vaticanului.

Revista Speagel vorbește despre crime, prostituție, corupție, pedofilie la Vatican. Istoria Sfântului Scaun este tumultuoasă și interesantă în același timp. Primul Papă ucis la Vatican a fost Ioan al VIII lea. La fel s-a întâmplat cu Ioan al XII lea care a fost omorât pentru incest, jocuri de noroc, blasfemie și crimă. El a fost dat jos și un an mai târziu a fost omorât de un bărbat încornorat.
Aceeași situație și pentru Papa Leon al III lea. Papa Alexandru al VI lea a avut nouă copii, rezultați din diverse legături amoroase.
De notorietate sunt cazurile în care amantele înalților prelați au condus Sfântul Scaun.

O anumită Teodora a reușit să pună pe scaunul papal pe amantul său. A fost instaurată pornocrația. Fiica sa, de numai 14 ani a devenit ulterior amanta papei, luându-i locul. Cu ajutorul mitei, la vârsta de 12 ani, Benedict al IX lea a ajuns papă.
Un alt papă a fost găsi mort pe wc, iar istoria papesei Ioana a întrecut orice imaginație. Totul a fost ținut secret până când papesa a rămas gravidă și a născut.

Timp de o mie de ani, bărbații au ținut secret acest lucru. Această femeie, deghizată în bărbat, a condus papalitatea timp de doi ani.
După moartea fratelui său, Ioana și-a asumat identitatea acestuia. Ajunge pe Scaunul Sfânt unde prin sex, iubire, duplicitate. După această întâmplare, s-a impus măsura ca fiecare papă să fie palpat pentru a se afla sexul.

Cel care efectuat controlul trebuia să exclame, are două și atârnă cum trebuie. Vaticanul ascunde multe secrete, începând cu documentele din arhiva Vaticanului, dar și secrete legate de viața înalților prelați.

Există documente și martori oculari la Vatican, care susțin că atunci când a murit Papa Paul al II lea, deasupra Vaticanului au apărut OZN uri. Arhivele Vaticanului conțin documente referitoare la extratereștrii. Acest lucru a fost confirmat de către astronomul Vaticanului, care a spus că există civilizații și pe alte planete, iar Teoria Big Bang-ului i se pare cea mai verosimilă dintre toate.

Iată că după secole de certuri Vaticanul, OZN urile și extratereștrii s-au pus de acord. Credința, în special cea catolică a acceptat și susține că există viață și pe alte planete. Papa Ioan Paul al II lea și-a exprimat susținerea față de aceste teorii. Teologii catolici susțin că Dumnezeu nu are limite în ceea ce privește și alte civilizații, cum ar fi extratereștrii.

Vatican secrete

O imagine din 5 aprilie 2005, din ziua în care a murit Papa Ioan Paul al II lea, arată un OZN imortalizat deasupra bazilicei Sfântul Petru. Biserica știe mai multe decât spune în acest sens. Înalte fețe bisericești de la Vatican susțin că dacă Biblia este citită cum trebuie, ea nu contravine științei.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/secretele-vaticanului-jocuri-de-culise-documente-ciudate-si-mistere-neelucidate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Adevărul despre coronavirusul Covid-19
Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare terorist pe George Soros
SUA: Libertatea de exprimare în pericol - site-uri naționaliste cenzurate
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
23 decembrie 1913 – Este creată Rezerva Federală (FED), care, de fapt, nu este nici federală, nici rezervă, ci este doar o bancă privată. Înființarea ei s-a decis în cadrul unei întâlniri secrete din 1910, în Jekyl Island, Georgia, de către un grup de bancheri şi oameni politici, printre care se afla şi Edward Mandell House
Petiție: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
Propaganda SUA și UE fabrică știri false cu privire la situația din Siria
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an
Consiliul Relaţiilor Externe, organizaţia care controlează politica mondială
Societatea Fabian și Noua Ordine Mondială
Șeful armatei israeliene recunoaște că i-a susținut pe teroriștii din Siria, care luptă împotriva lui Președintelui Bashar al-Assad
Suedia și strategia imunității de grup: După ce a fost intens criticată pentru decizia de a nu pune în aplicare închiderea completă a țării și nici nu a impus obligativitatea măștii, Suedia are acum una dintre cele mai scăzute rate de infecție cu coronavirus din lume
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro