Secretul de la Roswell făcut public de un fost locotenent al armatei SUA

Distribuie!

„Secretul de la Roswell facut public de un fost locotenent al armatei SUA

Povestea OZN-ului prăbuşit în apropierea oraşului american Roswell a născut de-a lungul timpului diverse teorii cu privire la fiinţele extraterestre care vizitează Pământul în mod periodic. Printr-un comunicat de presă, pe care guvernul SUA l-a emis la vremea respectivă, reieşea că în luna iulie a anului 1974 o farfurie zburătoare s-a prăbuşit în statul New Mexico. Pastila aruncată opiniei publice nu a făcut decât să încingă spiritele, iar adepţii teoriei conspiraţiei au născocit diverse scenarii cu privire la acest incident.


După acest comunicat de presă, un film controversat a şocat opinia publică. O echipă de medici americani efectua autopsia pe cadavrul unui presupus extraterestru. Bineînţeles că au existat voci care au contestat veridicitatea filmului, dar cu toate acestea se pare că adevărul este undeva la mijloc.

Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forţelor Aeriene Americane, a oferit un interviu senzaţional publicaţiei americane Huffington Post, în care a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut ciudatul incident.


Puţini ştiu că la Roswell nu s-a prăbuşit doar un OZN, ci două. Primul a fost doborât cu ajutorul unei arme experimentale bazate pe pulsul electromagnetic. După ce farfuria zburătoare a fost lovită cu această armă experimentală, nava nu a mai putut fi controlată şi s-a prăbuşit.„, susţine French.

Locotenent-colonelul aflase de la un coleg de-al său care participase la acţiunea de recuperare a extratereştrilor că în zona se mai prăbuşiseră şi alte farfurii zburătoare.

Acest lucru s-a întâmplat la câţiva kilometri distanţă de primul incident. Eu cred că al doilea OZN venise acolo să recupereze prima navă care se prăbuşise şi îi salveze pe cei răniţi. Aici mă refer la extratereştrii care pilotau nava„, mai mărturiseşte French.

Secretul cu privire la existenţa extratereştrilor este foarte bine păzit de guvernele lumii pentru că odată făcut public societatea s-ar dezechilibra. Multe religii ar dispărea, iar perspectivele asupra viitorul ar deveni mai sumbre. Muşamalizarea fenomenelor de acest gen a devenit o regulă absolută, iar atunci când omenirea va fi pregătită se vor face publice toate secretele.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/secretul-de-la-roswell-facut-public-de-un-fost-locotenent-al-armatei-sua
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...