Șef CIA pentru Coreea de Nord: Kim Jong-Un este un om politic rațional

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este un om politic rațional, un fapt de care SUA trebuie să țină cont în relațiile sale cu Phenianul, a declarat miercuri un responsabil al CIA, expert pe probleme coreene, relatează AFP.

‘Dincolo de fanfaronade, Kim Jong-Un este o persoană rațională’, a subliniat Yong Suk Lee, asistent al directorului adjunct pentru Coreea de Nord în cadrul CIA.


‘În această țară există tendința de a subestima conservatorismul său’, a adăugat expertul CIA. ‘El dorește să guverneze mult timp și să moară în patul său’, a precizat Yong Suk Lee, care s-a adresat în cadrul unei conferințe privind CIA la o universitate din Washington.

Mai mulți responsabili politici americani, între care Donald Trump, l-au calificat pe Kim Jong-Un drept ‘nebun’ și irațional.


Coreea de Nord este un regim care de obicei are o politică defensivă, având în vedere istoria sa și faptul că este înconjurată de mari puteri, a explicat Yong Suk Lee. ‘Coreea de Nord este un organism politic care înflorește datorită confruntării’ cu celelalte puteri, a apreciat el.

Dar retorica belicoasă a liderului nord-coreean și voința sa de a apăra cu orice preț programul nuclear dezvoltat de țara sa nu înseamnă că va lua decizia, irațională, de a lovi SUA cu o armă nucleară. ‘Să se trezească și să decidă că lansează o bombă atomică asupra orașului Los Angeles nu este interesul său dacă dorește să supraviețuiască’, a mai spus Yong Suk Lee.”[1]

A se vedea ca americanii au lasat-o mai moale cu amenintarile la adresa Coreei de Nord. Acestia au vazut ca, China si Rusia nu ii sustin si au decis sa schimbe strategia fiind deschisi dialogului cu Coreea de Nord. Evident ca, Coreea de Nord nu va ataca niciodata SUA, dar americanii au incercat sa creeze o stare de panica pentru a justifica o posibila interventie in Coreea de Nord.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/sef-cia-pentru-coreea-de-nord-kim-jong-un-este-un-om-politic-rational/
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Polonia se opune Uniunii Europene și ideologiei LGBT
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
"Discriminarea", "Intoleranța" și "Toleranța Represivă" - concepte marxiste ale "Școlii de la Frankfurt"
Hashim Thaci - ascensiunea unui terorist în Kosovo cu sprijinul globaliștilor SUA-UE-NATO
Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte
Sunt francmasonii cu mult mai puternici decât am fi crezut?
În Venezuela are loc o lovitură de stat orchestrată de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Nicolas Maduro și acuză SUA: în Venezuela are loc o tentativă de preluare ilegală a puterii și au condamnat imixtiunea SUA în problemele interne ale altor state
Uniunea Europeană este, de fapt, dincolo de aparențe, antipodul democraţiei
Proiectul Phoenix III: Relatarea călătoriilor în timp
Franţa i-a cerut companiei Microsoft să nu-i mai urmărească pe internet pe utilizatorii de Windows 10
Mayer Amschel Rothschild - părintele fondator al finanțelor internaționale
Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul "la rece" !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...