Șefa DSP Suceava, demisă după ce a dezvăluit că se raporta numărul de teste ca îmbolnăviri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Șefa DSP Suceava a fost schimbată din funcție, la câteva zile după ce a dezvăluit că acest județ are atât de multe cazuri de Covid-19 pentru că raporta numărul de teste efectuate drept număr de îmbolnăviri.

Medicul Manuela Trifan a primit marți de la conducerea Ministerului Sănătății decizia de încetare a mandatului interimar pe care îl avea la DSP Suceava, scrie Obiectiv de Suceava.


”Am primit o hârtie din care reiese că de mâine trebuie să mă întorc la Iași. Aștept și ordinul de ministru și mă voi conforma cu mare bucurie”, a declarat medicul Manuela Trifan pentru sursa citată.

Despre 736 de cazuri nu se știe de unde provin


Presa locală susține că Mariana Trifan și-a atras antipatia Ministerului Sănătății după ce a dezvăluit, săptămâna trecută, că Suceava apare cu atât de multe cazuri de Covid-19 întrucât, la începutul crizei, raporta numărul de teste efectuate ca și cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Suceava este principalul focar de coronavirus din România, cu peste 3.300 de cazuri și 190 de decese.

Cu toate acestea, Trifan preciza săptămâna trecută că despre 736 de cazuri de îmbolnăvire nu există nicio informație de unde ar proveni.

Sursa: Cristian Anton”[1]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sefa-dsp-suceava-demisa-dupa-ce-a-dezvaluit-ca-se-raportau-numarul-de-teste-ca-imbolnaviri.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Masoneria - Aceleaşi fapte, două interpretări
Baza de la Deveselu: romanii au statut de vizitatori - la ceremonie a fost arborat doar drapelul SUA
Masacrul de la Pătroaia, județul Dâmbovița (4 iulie 1944) – cum au atacat aviatorii americani un tren civil
România – singura țară de pe Planetă care și-a plătit la un moment dat toată datoria externă
Câteva zeci de persoane au trimis o scrisoare prin care CER „tuturor șefilor de stat, primilor-miniștri, miniștri, parlamentarilor și societății civile din Europa să acționeze imediat în România” pentru oprirea intrării țării în rând cu Polonia și Ungaria
Sistemul Represiv din România a fost creat, finanțat și instaurat de către globaliștii SUA-UE-Soros
Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: "acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!" Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!
ONG-iștii lui George Soros convocați la Cotroceni de către Președintele Klaus Iohannis
Initium - o substanță extrem de toxică testată în premieră mondială pe români
Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara
Un rege care şi-a trădat ţara
Ministerul Sănătății ne învață că "trebuie să avem încredere în vaccinuri", dar ascunde problema dezinfectanților diluați de la Hexi Pharma
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...