Sefa FMI, Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Christine Lagarde, sefa asasinilor economici condusi de Fondul Monetar International, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de peste 400 milioane de euro. Cat s-au chinuit capitalisto-globalistii sa ne prezinte prin toate mijloacele ca, „membrii FMI sunt cinstiti si rolul lor este acela de a ajuta statele aflate in dificultate economica”.

Este de ajuns sa-i cititi cartea lui John Perkins, fost asasin economic sau sa urmariti documentarul „Zeitgeist Addendum”, unde veti vedea istoria conceptului de „asasin economic”, care a luat nastere odata cu inlaturarea de la putere a premierului iranian, din anii ’50, Mohammad Mossadegh, dupa ce a nationalizat petrolul, obligand British Petroleum sa plateasca taxe si mai mari, astfel incat asasinii economici ai FMI impreuna cu sacalii din CIA au pus la cale Operatiunea Ajax in baza careia l-au dat jos. Aceasta este o mica povestire din toata istoria asasinatelor economice comise de catre acesti globalisti.


Lagarde-Christine

Publicatia Stiri pe Surse scrie pe larg despre acest subiect al trimiterii in judecata a sefei FMI:

„Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, a fost trimisă în judecată în faţa Curţii de Justiţie a Republicii Franceze (CJR) pentru rolul său în afacerea Tapie-Crédit Lyonnais, din anul 2008, atunci când Lagarde era ministru al economiei şi finanţelor în Franţa, a declarat joi, o sursă judiciară pentru AFP.

În replică, avocatul lui Christine Lagarde a anunţat că va depune un recurs la Curtea de Casaţie la decizia trimiterii în judecată a fostului ministru al economiei. ‘Este o surpriză totală. Mi se pare evident că trebuie formulat un recurs. Îl vom depune în zilele care urmează’, a declarat Yves Repiquet, avocatul lui Christine Lagarde.

În august anul trecut, Christine Lagarde a fost inculpată în Franţa pentru „neglijenţă”, pentru rolul său presupus într-un caz controversat de arbitraj în favoarea lui Bernard Tapie, care a primit 403 milioane de euro cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul suferit în urma vânzării companiei Adidas.

Parchetul francez a recomandat neînceperea urmăririi penale însă magistraţii CJR – singura instanţă abilitată să ancheteze membri ai Guvernului francez pentru fapte comise în timpul mandatului lor – nu au dau curs recomandărilor procurorului.

Consiliul de Administraţie al Fondului Monetar Internaţional ‘continuă să aibă încredere în capacităţile directorului general de a-şi asuma în mod eficient funcţiile’, a declarat purtătorul de cuvânt al FMI, Gerry Rice.

Trimiterea în judecată ar putea avea consecinţe serioase pentru viitorul lui Lagarde în fruntea Fondului Monetar Internaţional. Actualul ei mandat de cinci ani expiră în luna iulie anul viitor iar la reuniunea anuală a Fondului care a avut loc în luna octombrie la Lima (Peru), Lagarde a declarat că este dispusă pentru un al doilea mandat.

Litigiul dintre omul de afaceri Bernard Tapie şi Credit Lyonnais se referă la o tranzacţie ce a avut loc în 1993 când Tapie a vândut către banca franceză participaţia pe care o deţinea la producătorul german de îmbrăcăminte şi echipamente sportive Adidas.

Mai târziu, banca a vândut pachetul cu un profit semnificativ, iar Tapie a început o acţiune în justiţie susţinând că a fost fraudat. În urma judecării cazului într-o comisie de arbitraj, Tapie a obţinut de la stat despăgubiri de 420 milioane euro, cu mult mai ridicate decât ar fi putut primi în justiţie, scrie agerpres.ro”[1]

SURSE


  1. http://www.stiripesurse.ro/cutremur-mondial-efa-fmi-a-fost-trimisa-in-judecata_976653.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...