Șeful echipei SEAL 4, cunoscută pentru așa-zisă „găsire și ucidere” a lui Osama Bin Laden, a fost „sinucis”

Distribuie!

„Chiar şi cu puţinele informaţii care există, nu ne este prea greu să realizăm ce s-a petrecut de fapt cu această „celebră” echipă de puşcaşi marini americani. Se pare că a fost nevoie ca întreaga echipă să fie redusă la tăcere, pentru o mai mare siguranţă a farsei propagata de Guvernul american. Din nefericire, procedura nu este nouă, ea fiind abordată și de fostul sistem comunist de la noi.

Faptul că echipa Navy Seal nu l-a omorât de fapt pe Bin Laden înrăutăţeşte lucrurile şi mai mult. Milioane de oameni de pe întinsul globului cred că Osama Bin Laden a murit acum mulţi ani, datorită unor grave probleme de sănătate; detalii și informații suplimentare pot fi citite aici: http://survivaljoe.net/blog/osama-bin-laden-dead-since-2001/ .


Tot mai mulți oameni cred de asemenea că tristele evenimente din 11 septembrie 2001 au reprezentat doar o acoperire şi totodată o strategie pentru a determina poporul american să-i urască pe musulmani, justificând astfel din partea Guvernului abordarea unei serii de măsuri prosteşti de „securitate”.

În realitate, prin aceasta s-a urmărit un control şi o constrângere cât mai severă a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor americani. Atunci când un pion important în astfel de operaţiuni secrete „moare subit”, soluţia invariabilă este „sinuciderea”, chiar şi atunci când nu sunt găsite semne sau alte dovezi care să justifice această concluzie.


Din cei 25 de membri ai echipei Navy SEAL, care se presupune că l-a omorât pe Osama Bin Laden, au mai rămas în viață mai puțin de cinci. De pildă, autorităţile tocmai au anunţat că doi dintre cei 25 de membri au suferit un accident teribil la un antrenament de paraşutare în sudul Arizonei. Unul dintre ei a murit, celălalt a fost spitalizat, fiind într-o stare critică. Cel mort aparţinea echipei Navy SEAL 6.

Pe de altă parte, ofiţerul comandant al echipei Navy SEAL 4, Job W. Price, s-a sinucis. El era îndeosebi cunoscut pentru găsirea şi uciderea lui Bin Laden, în Abbottabad, Pakistan, pe 1 mai 2011. La 42 de ani, pe 22 decembrie 2012, acest ofiţer cu o pregătire militară de excepţie a decis că trebuie să se sinucidă; cel puţin aşa doreşte mass-media internaţională să ne facă să credem.

Prin urmare, mai mult de 20 de membri din echipa ce a luat parte la „operaţiunea de ucidere a lui Osama Bin Laden” au murit. Coincidenţă? Cine ar mai putea crede aşa ceva?

Nici măcar acum, la doi ani de la acel „eveniment”, nu există încă nicio dovadă concludentă a faptului că șeful Al Qaida a fost cu adevărat ucis. Opinia generală este aceea ca întreaga operațiune a fost una de propagandă, în care cel mult a fost folosită o sosie a lui Bin Laden.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/seful-echipei-seal-4-cunoscuta-pentru-asa-zisa-gasire-si-ucidere-a-lui-osama-bin-laden-a-fost-sinucis-a113
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...