Șeful echipei SEAL 4, cunoscută pentru așa-zisă “găsire și ucidere” a lui Osama Bin Laden, a fost „sinucis”

by “Chiar şi cu puţinele informaţii care există, nu ne este prea greu să realizăm ce s-a petrecut de fapt cu această „celebră” echipă de puşcaşi marini americani. Se pare că a fost nevoie ca întreaga echipă să fie redusă la tăcere, pentru o mai mare siguranţă a farsei propagata […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Chiar şi cu puţinele informaţii care există, nu ne este prea greu să realizăm ce s-a petrecut de fapt cu această „celebră” echipă de puşcaşi marini americani. Se pare că a fost nevoie ca întreaga echipă să fie redusă la tăcere, pentru o mai mare siguranţă a farsei propagata de Guvernul american. Din nefericire, procedura nu este nouă, ea fiind abordată și de fostul sistem comunist de la noi.

Faptul că echipa Navy Seal nu l-a omorât de fapt pe Bin Laden înrăutăţeşte lucrurile şi mai mult. Milioane de oameni de pe întinsul globului cred că Osama Bin Laden a murit acum mulţi ani, datorită unor grave probleme de sănătate; detalii și informații suplimentare pot fi citite aici: http://survivaljoe.net/blog/osama-bin-laden-dead-since-2001/ .


Tot mai mulți oameni cred de asemenea că tristele evenimente din 11 septembrie 2001 au reprezentat doar o acoperire şi totodată o strategie pentru a determina poporul american să-i urască pe musulmani, justificând astfel din partea Guvernului abordarea unei serii de măsuri prosteşti de „securitate”.

În realitate, prin aceasta s-a urmărit un control şi o constrângere cât mai severă a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor americani. Atunci când un pion important în astfel de operaţiuni secrete „moare subit”, soluţia invariabilă este „sinuciderea”, chiar şi atunci când nu sunt găsite semne sau alte dovezi care să justifice această concluzie.


Din cei 25 de membri ai echipei Navy SEAL, care se presupune că l-a omorât pe Osama Bin Laden, au mai rămas în viață mai puțin de cinci. De pildă, autorităţile tocmai au anunţat că doi dintre cei 25 de membri au suferit un accident teribil la un antrenament de paraşutare în sudul Arizonei. Unul dintre ei a murit, celălalt a fost spitalizat, fiind într-o stare critică. Cel mort aparţinea echipei Navy SEAL 6.

Pe de altă parte, ofiţerul comandant al echipei Navy SEAL 4, Job W. Price, s-a sinucis. El era îndeosebi cunoscut pentru găsirea şi uciderea lui Bin Laden, în Abbottabad, Pakistan, pe 1 mai 2011. La 42 de ani, pe 22 decembrie 2012, acest ofiţer cu o pregătire militară de excepţie a decis că trebuie să se sinucidă; cel puţin aşa doreşte mass-media internaţională să ne facă să credem.

Prin urmare, mai mult de 20 de membri din echipa ce a luat parte la „operaţiunea de ucidere a lui Osama Bin Laden” au murit. Coincidenţă? Cine ar mai putea crede aşa ceva?

Nici măcar acum, la doi ani de la acel „eveniment”, nu există încă nicio dovadă concludentă a faptului că șeful Al Qaida a fost cu adevărat ucis. Opinia generală este aceea ca întreaga operațiune a fost una de propagandă, în care cel mult a fost folosită o sosie a lui Bin Laden.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/seful-echipei-seal-4-cunoscuta-pentru-asa-zisa-gasire-si-ucidere-a-lui-osama-bin-laden-a-fost-sinucis-a113
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Acordul de Liber Schimb Transatlantic și Noua Ordine Mondială
Cele 7 guverne răsturnate de operaţiunile clandestine ale CIA
Comisia Europeană pregătește cenzura internetului
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Consecințele tragice ale corectitudinii politice
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Studiu realizat în Marea Britanie și în SUA: "Adepții teoriilor conspiraționiste au dreptate, în timp ce nătărăii din Guvernele lumii sunt ostili adevărului și viciați din punct de vedere etic și moral"
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Armele electromagnetice: Controlul maselor prin utilizarea spectrului electromagnetic
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Cum se poate înlătura un activist anti-sistem: E internat într-un spital de psihiatrie și nu se poate lua legătura cu el... Dispariția lui Andy Ostrowski
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro