Şeful FBI: “Nu există viaţă absolut privată în America. Nici măcar amintirile noastre nu sunt private”

by “Directorul FBI James Comey a avertizat că americanii ar trebui să nu aibă aşteptări cu privire la o „viaţă absolut privată”, relatează CNN, citată de News.ro. „Nu există viaţa privată absolută în America, nu există loc în care (sistemul) judiciar să nu ajungă”, a declarat Comey miercuri, 8 martie, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Directorul FBI James Comey a avertizat că americanii ar trebui să nu aibă aşteptări cu privire la o „viaţă absolut privată”, relatează CNN, citată de News.ro.

„Nu există viaţa privată absolută în America, nu există loc în care (sistemul) judiciar să nu ajungă”, a declarat Comey miercuri, 8 martie, la o conferinţă pe teme de securitate cibernetică la Boston College.


El a lansat acest avertisment în contextul în care vorbea despre o multiplicare a criptării după dezvăluirea amplorii supravegherii spionajului american, în 2013, de către fostul contractor al Agenţiei Naţionale americane pentru Securitate (NSA) Edward Snowden.

„Nici comunicaţiile cu soţii noştri, cu membrii clerului, cu avocaţii nu sunt absolut private în America”, a adăugat el.


„Nici măcar amintirile noastre nu sunt private. Oricare dintre noi poate fi obligat să spună ce a văzut… În anumite circumstanţe, un judecător poate obliga pe oricare dintre noi să depună mărturie în privinţa comunicărilor private”, arată şeful FBI.

Însă el a declarat totodată că americanii „au aşteptări rezonabile cu privire la viaţa privată în casele noastre, în maşinile noastre, în dispozitivele noastre”.

„Este o parte esenţială a faptului de a fi american. Guvernul nu poate să ne invadeze viaţa privată fără un motiv întemeiat, susceptibil să fie examinat în tribunal”, a continuat el.

În ultimele luni ale lui 2016, FBI a obţinut în mod legal acces la 2.800 de dispozitive confiscate în anchete criminale, teroriste sau de contrainformaţii, iar biroul nu a putut să deschidă 43% dintre aceste dispozitive, a precizat el.

Dorinţa americanilor de viaţă privată şi securitate nu ar trebui să fie percepute ca incompatibile, a apreciat el.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11427
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comitetul American al Europei Unite - istoria din spatele creării UE cu implicarea CIA
SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela
America a creat imaginea că luptă în Afganistan împotriva terorismului, dar a transformat această ţară într-un stat dependent în totalitate de producţia de droguri, un „narco state”. "Războiul împotriva terorismului" condus de americani în Afganistan a adus industria opiului la cote inimaginabile şi a „revitalizat” economia afgană defunctă
Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)
Antifa, brațul armat al comunismului mileniului III
CIA şi MI5 ascultă tot ce vorbeşti în casă
Antarctica controversată: Piramide, hărți bizare, OZN-uri și presupuse baze secrete
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Interzis la televiziunile din România: 10.000 de oameni au protestat în Polonia împotriva vaccinării obligatorii
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
Twitter dat in judecata: este acuzat ca ajuta teroristii ISIS sa faca propaganda
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro