Șeful FBI o apară pe Hillary Clinton și îl acuză, în mod fals, pe hackerul român, Guccifer, că “a mințit”, atunci când a afirmat că i-a “spart” serverul de pe care au fost trimise e-mail-urile

Distribuie!by Seful FBI, James Comey, o apara pe Hillary Clinton in uriasul scandal al e-mail-urilor trimise de pe un server privat, server, care a fost apoi “spart” de catre hackerul roman, Guccifer, care s-a remarcat la nivel mondial prin cunostintele deosebite in domeniul hacking-ului, fapt ce i-a atras cateva condamnari […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Seful FBI, James Comey, o apara pe Hillary Clinton in uriasul scandal al e-mail-urilor trimise de pe un server privat, server, care a fost apoi “spart” de catre hackerul roman, Guccifer, care s-a remarcat la nivel mondial prin cunostintele deosebite in domeniul hacking-ului, fapt ce i-a atras cateva condamnari si o extradare, total absurda, in SUA.

Şeful FBI: “Hackerul român Guccifer a minţit, nu avea acces la serverul privat al lui Hillary Clinton”


Hackerul român Guccifer, pe numele său real Marcel Lazăr Lehel, a minţit atunci când a spus că avea acces la serverul personal al candidatei democrate la Casa Albă, Hillary Clinton, a declarat James Comey, directorul Biroului Federal pentru Investigaţii (FBI), scrie The Daily beast. Guccifer a accesat, însă, adresa de email a confidentului lui Hillary Clinton, Sidney Blumenthal, potriivt sursei citate.

Zilele trecute, fără a menţiona direct numele lui Blumenthal, Comey a spus reporterilor că „este posibil ca actori ostili“ să fi accesat emailul lui Clinton, parţial din cauză că „au obţinut acces la conturile private comerciale de email ale oamenilor cu care Secretarul de Stat (Ministrul de Externe – n.r.) Clinton era în contact regulat de pe contul său“. Clinton şi Blumenthal discutau des despre probleme sensibile de politică externă şi securitate naţională, potrivit emailurilor făcute publice de către Guccifer.


Palmares bogat

Astfel, Guccifer a accesat ilegal conturile de Facebook şi adresele de e-mail ale unor persoane publice, printre care vedetele Pro TV Corina Caragea, Dragoş Moştenescu, Laura Cosoi. Pe lângă aceştia, hackerul a mai pătruns în intimitatea altor vedete precum: Bianca Drăguşanu, Cristian Pulhac, Ada Milea sau Rona Hartner.

Printre alţii, Guccifer a mai spart conturile unor personalităţi precum comedianul Steve Martin, actriţa Mariel Hemingway, trei membri ai Camerei Lorzilor din Marea Britanie, CEO companiei de asigurări americane MetLife şi John Negroponte, fostul ambasador SUA la ONU. În august 2013, “Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între fostul secretar american de Stat Colin Powell şi europarlamentarul PSD Corina Creţu.

Guccifer a spart conturile de e-mail de Yahoo şi Gmail ale şefului SRI, George Maior. După aceea s-a oferit să îi ofere informaţii despre George Maior omului de afaceri şi politicianului Dan Voiculescu. Guccifer a fost arestat preventiv pe 23 ianuarie 2014. Pe 6 iunie 2014, Guccifer a fost condamnat la şapte ani închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.”[1]

Şeful FBI spune totul despre cazul Hillary Clinton: De ce nu va fi urmărită penal

Directorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI), James Comey, şi-a apărat ferm joi decizia de a recomanda ca Hillary Clinton să nu fie urmărită penal în cazul referitor la utilizarea unui server privat de email în perioada în care politiciana democrată a fost secretar de stat al SUA, relatează Reuters şi AFP.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, republicanul Paul Ryan, a susţinut joi într-o scrisoare adresată directorului pentru informaţii naţionale al SUA, James Clapper, că Hillary Clinton nu ar trebui să aibă acces la informaţii clasificate în timpul campaniei electorale pentru Casa Albă. În mod normal, candidaţii la prezidenţiale în SUA au acces la informaţii clasificate de îndată ce sunt nominalizaţi oficial. Comey a subliniat însă că Hillary Clinton nu a încălcat legea.

FBI-ul a anunţat marţi că şi-a încheiat ancheta privind utilizarea de către Hillary Clinton, în perioada în care era fost secretar de stat, a unui server privat de email, şi a transmis dosarul justiţiei, recomandând ca actuala candidată democrată la preşedinţia SUA să nu fie urmărită penal. “Nu se impune urmărirea penală”, a declarat şeful FBI într-o conferinţă de presă, anunţând sfârşitul investigaţiilor foarte sensibile efectuate de poliţia federală, despre care s-a comentat că ar putea deraia cursa spre Casa Albă a lui Hillary Clinton.

Unele dintre email-urile trimise de fosta primă doamnă utilizând un server privat erau clasificate drept “secrete” şi persoane rău intenţionate au putut avea, teoretic, acces la ele, a precizat şeful FBI. Ea totuşi “nu a avut intenţia” de a încălca legea, potrivit lui James Comey. Hillary Clinton este candidată în alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie, dar campania sa a fost afectată în ultimele luni de scandalul email-urilor profesionale trimise de pe un server privat în perioada în care a condus Departamentul de Stat (2009-2013).

Ea a participat voluntar, sâmbătă, la o audiere de trei ore şi jumătate la sediul FBI din Washington. Ministrul american al justiţiei, Loretta Lynch, a dat asigurări vineri că va respecta recomandările FBI şi ale procurorilor implicaţi în anchetă, încercând să excludă astfel orice suspiciune de interferenţă politică în acest dosar ultrasensibil.Loretta Lynch a devenit obiectul unei polemici pentru că s-a întâlnit săptămâna trecută cu fostul preşedinte Bill Clinton, o întrevedere denunţată ca un aranjament ilegal de Donald Trump, conform Agerpres.”[2]

Deci, aceasta este ipocrizia atat de mult laudatei “democratii” americane. Edward Snowden, fost ofiter NSA, care a dezertat fugind cu documente clasificate, a primit azil politic in “Rusia cea rea”, scapand chiar de o eventuala condamnare la moarte.

Bradley Manning este un alt “tradator” in viziunea globalistilor, dupa ce a publicat 750.000 de documente clasificare, din care rezulta, fara echivoc, cum Guvernul SUA impreuna cu mass-media au manipulat opinia publica, cu scopul de a o face sa fie de acord cu interventia din Irak si, evident, Afganistan, din 2003.

hillary clinton e-mail-uri

Dubla masura practicata de catre acesti indivizi este clara. Multi americani sunt indignati de protectia ilegala, deasupra legii, de care beneficiaza Hillary Clinton, dar cea mai ipocrita acuzatie este aceea a sefului FBI, care il acuza pe hackerul Guccifer ca “a mintit”. Daca a mintit de ce ati dorit extradarea lui in SUA? Nu trebuie sa ne aratati ca sunteti criminali, teroristi si ipocriti, stim deja.

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/statele-unite/Seful-fbi-hackerul-roman-guccifer-mintit-nu-acces-serverul-privat-hillary-clinton-1_577ea1315ab6550cb8a669cb/index.html
  2. http://www.stiripesurse.ro/seful-fbi-spune-totul-despre-cazul-hillary-clinton-de-ce-nu-va-fi-urmarita-penal_1142213.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro