Șeful spionajului american: “Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!”

by Șeful spionajului american a declarat că, pentru prima dată, electrocasnicele, precum frigiderele inteligente, becurile și termostatele, pot fi folosite ca instrumente de supraveghere. James Clapper, directorul comunității naționale de informații, a declarat în fața unui comitet senatorial că așa-zisul Internet al tuturor lucrurilor poate deschide o nouă eră pentru […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Șeful spionajului american a declarat că, pentru prima dată, electrocasnicele, precum frigiderele inteligente, becurile și termostatele, pot fi folosite ca instrumente de supraveghere.

James Clapper, directorul comunității naționale de informații, a declarat în fața unui comitet senatorial că așa-zisul Internet al tuturor lucrurilor poate deschide o nouă eră pentru supraveghere, permițând agențiilor de informații să urmărească digital persoanele, dincolo de telefoane inteligente, tablete și calculatoare, scrie Newsweek.


Laura Murphy, Director of the Washington Legislative Office of the American Civil Liberties Union (ACLU), speaks during a rally outside of the U.S. Capitol to demand that Congress investigate the NSA's mass surveillance programs on Saturday, Oct. 26, 2013, in Washington.  ( AP Photo/Jose Luis Magana)

Laura Murphy, Director of the Washington Legislative Office of the American Civil Liberties Union (ACLU), speaks during a rally outside of the U.S. Capitol to demand that Congress investigate the NSA’s mass surveillance programs on Saturday, Oct. 26, 2013, in Washington. ( AP Photo/Jose Luis Magana)

“În viitor, serviciile de informații ar putea folosi Internetul lucrurilor pentru identificare, supraveghere, monitorizare, localizare, urmărire și vizare pentru recrutare sau pentru a câștiga acces la rețelele sau datele utilizatorului”, a explicat Clapper.

În același timp, Clapper arată, în raportul prezentat în Senat, că Internetul lucrurilor este una dintre cele mai mari amenințări la adresa securității SUA, la fel ca și vehiculele autonome și sistemele îmbunătățite de inteligență artificială.


“Dispozitivele – create și puse în operațiune cu cerințe și testări minime de securitate, precum și o complexitate tot mai mare a rețelelor – ar putea duce la vulnerabilități răspândite în infrastructurile civile și sistemele guvernamentale americane. Aceste evoluții vor reprezenta provocări la adresa apărării noastre cibernetice, însă creează și noi oportunități pentru colectorii noștri de informații”, a afirmat Clapper, potrivit ziare.com.

Companiile care vând dispozitive inteligente care se conectează la Internet au fost criticate pentru vulnerabilitatea produselor lor.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Seful-spionajului-american-Va-putem-spiona-cu-ajutorul-frigiderului-becurilor-sau-termostatelor-129955

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Cum au băgat "imigranții" Franța în "faliment"?
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Dezvăluiri din Ambasada SUA de la București: Cum au executat oficiali ai Ambasadei SUA din România un fost șef Secret Service
Secretele războiului PSI
Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”
Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
Ungaria l-a expulzat pe ambasadorul olandez! Ungaria nu acceptă insultele unui ambasador globalist! Aceasta este demnitatea națională!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an

Vatican: “Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu”
Academia de Științe din Anglia către ONU: “Sunt 100 de civilizații extraterestre! Pregătiți-vă!”

Misterul Castelului de Coral

Experimente bizare: Philip. Oamenii capabili să creeze o entitate paranormală?

Închide