Semnele principale care arată că ai al treilea ochi deschis

Distribuie!by “Cel de-al treilea ochi este poarta pe care trebuie s-o deschidem spre realitate. O realitate dincolo de cea în care trăim, cu totul diferită din toate punctele de vedere. În Matei 6.22 Iisus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (acel ochi și nu ochii obișnuiți). Dacă va fi ochiul tău […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cel de-al treilea ochi este poarta pe care trebuie s-o deschidem spre realitate. O realitate dincolo de cea în care trăim, cu totul diferită din toate punctele de vedere.

În Matei 6.22 Iisus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (acel ochi și nu ochii obișnuiți). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.” Unul dintre scopurile vieții este activarea acestui ochi interior, care activează conștiința și transformă corpul într-o unealtă care să experimenteze alte lumi.


După deschiderea celui de al treilea ochi se pot obține experiențe neobișnuite. Unele experiențele ce se pot obține sunt placute, altele nu sunt.Tot ce vă pot sfătui este să încercați să vă ridicaţi vibraţiile, pentru că numai atunci veți putea vedea dimensiunile superioare.

După deschiderea celui de al treilea ochi se pot obține experiențe neobișnuite. Unele experiențele ce se pot obține sunt plăcute, altele nu sunt.Tot ce vă pot sfătui este să încercați să vă ridicaţi vibraţiile, pentru că numai atunci veţi putea vedea dimensiunile superioare. Părintele Cleopa le spunea oamenilor că dacă ar vedea ce este în jurul lor ar înnebuni pe loc.


IATĂ CUM POȚI SA-ȚI DAI SEAMA CA ȚI S-A DESCHIS AL TREILEA OCHI:
Se simte o presiune la baza craniului

Căldură în centrul frunţii

Puteți fi siguri că al treilea ochi este trezit dacă închideţi ochii şi veţi vedea:

Culori (albastru, violet, alb, auriu)

Puncte albe intense

Cer negru cu numeroase stele. Dacă aveți astfel de vedere, înseamnă că aţi ajuns în dimensiunea a 4 și că s-ar putea ajunge în lumi diferite de acest loc.

Forma de ochi / pătrat / cerc / alte forme umplute cu culoare albastră sau purpurie.

Dacă simțiți presiune sau o activitate în al treilea ochi, înseamnă că al treilea ochi este trezit și în curând veţi putea vedea cu el.

Dorința de a fi departe de negativismul celor din jur. Gânduri pozitive;optimism; știind totul este în regulă

S-ar putea să aveți o conexiune mai puternică cu lumea spiritelor

Dorința de a mânca alimente sănătoase

Vise vii

Sensibilitate sporită

Puteţi descoperiți că auzul este sporit, vedeți sclipiri de lumină, sau „cevaˮ din colțul ochiului.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/semnele-principale-care-arata-ca-ai-al-treilea-ochi-deschis
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro